Meer resultaten voor activiteiten friesland kinderen

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
activiteiten friesland kinderen
10 keer een dagje uit in Friesland.
Door onze redactie op 23 juni 2016 Cultuur, Natuur. Wil je als Fries of als niet Fries graag een dagje uit in Friesland, maar kun je niet kiezen tussen alle activiteiten? Dan hebben wij goed nieuws! Wij hebben namelijk tien keer een dagje uit in Friesland geselecteerd, waarvoor je sowieso naar onze provincie zou moeten komen. Vijf binnenactiviteiten voor een dag met regen en vijf buitenactiviteiten voor een dag met zon. Bezorg jezelf en jouw gezin gegarandeerd een leuk dagje uit in Friesland! Binnenactiviteiten voor een dagje uit in Friesland. Binnenspelen in Sexbierum. In Sexbierum vind je het overdekte speelparadijs Aeolus. Is het een regenachtige dag? Dan kunnen kinderen t/m 12 jaar lekker binnen spelen in het ontdekkingscentrum.
epoxy
Top 10 overdekte dagjes uit in de Provincie Friesland Fijnuit.nl.
Dagje uit binnen in provincie Friesland. Dagje uit binnen. Uit met kinderen. Speeltuinen binnen / buiten. Actief en sport. Alle uitjes in.: Het Nationaal Modelspoor Museum. Jopie Huisman Museum. Speelparadijs Grote Keizer. Escape Room Zuid Friesland. Escape Room Plaza Gorredijk.
groepsaccommodatie 15 personen
De leukste evenementen en uitjes in Friesland VanPlan.
30 31 december, Friese 11 steden Prov friesland. 300 jaar vrijmetselarij. 30 december, t Andere Museum van Oldtimer tot Kant Leeuwarden. 5, 00 Meer info. Lân fan taal: Visual Poetry. 30 31 december, Tresoar Leeuwarden. gratis Meer info. 30 dec 11 feb, Hotel De Oorsprong Sint nicolaasga. gratis Meer info. 100 jaar Plattelandsvrouwen, Vrouwen van Toen Nu. 30 dec 1 sep, Bezoekerscentrum Mar en Klif Oudemirdum. Wat foarôf gie Wat vooraf ging. 30 dec 3 feb, Gemeentemuseum Het Hannemahuis Harlingen. 5, 00 Meer info. Rembrandt Saskia: Liefde in de Gouden Eeuw. 30 dec 17 mrt, Fries Museum Leeuwarden. De wereld van Olie Verf. 30 dec 28 feb, Restaurant De Zwarte Haan Sint jacobiparochie. gratis Meer info. Toon meer gevonden evenementen. de leukste uitjes in leeuwarden? Leeuwarden is niet voor niets de culturele hoofdstad van Europa in 2018! Naast het Frysk museum vind je in Leeuwarden tal van culturele activiteiten, evenementen en gezellige uitjes.
fontein
Activiteiten Revalidatie Friesland.
Bekijk de revalidatiemogelijkheden Bekijk onze revalidatieartsen Lees ervaringen. Voor kinderen jongeren. Wie je helpen. Voor ouders en verzorgers. Veel gestelde vragen klinische revalidatie. Bekijk de revalidatiemogelijkheden Bekijk onze revalidatieartsen Lees ervaringen. Bekijk de revalidatiemogelijkheden Bekijk onze revalidatieartsen Lees ervaringen. Filter op categorie. Kunstweekend Beetsterzwaag expositie Revalidatie Friesland. Op 2 en 3 juli vindt het jaarlijkse Kunstweekend plaats in Beetsterzwaag. Revalidatie Friesland participeert in de organisatie en exposeert Lees verder. Ronald MCDonald Hoeve Beetsterzwaag. Dit betreft een 2 week durend therapiekamp voor jongeren met een eenzijdige handfunctiestoornis. Het kamp is voor jongeren van plm. Aandacht voor Cerebrale Parese STEPtember. September hele maand. Tijdens de maand STEPtember gaan meerdere medewerkers van o.a. kinderrevalidatie meedoen aan de actiemaand STEPtember van patiëntenvereniging BOSK. Medewerkers gaan Lees verder. Minisymposium Het jonge kind. Minisymposium voor ketenpartners over het jonge kind. Dinsdag 20 september 2016 16.00-21.00 uur Revalidatie Friesland, Beetsterzwaag Het jonge kind: van afhankelijk Lees verder. Netwerkbijeenkomst kinderrevalidatie Samenwerken in een zorgketen. Netwerkbijeenkomst speciaal voor eerstelijns ketenpartners kinderrevalidatie in regio Leeuwarden. Open rondleiding: Revalideren in Beetsterzwaag. Op deze dag organiseren we een open rondleiding voor iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis en de huidige activiteiten Lees verder.
aanbieding overnachting
Actieve familiedag in Friesland? De Twirre in de Alde Feanen.
Opa en oma kunnen de herinneringen ophalen van vroeger maar ook voor de kinderen is er van alles te doen te midden van de geur van taan en teer. Een gids verteld adembenemend over de skûtsje schippers. Bel of mail. Electric off road. Jeugdzeilen laser pico. Optimist en laser. Groepsuitjes in Friesland. Sloep huren Friesland. Valk huren Friesland. Elektrisch varen Friesland. Weekend Zeilen Friesland. Tjalk verhuur Friesland. Teamuitjes in Friesland. Actieve familiedag in Friesland. Slapen in een zeilschip. 9264 TS Earnewâld. 0511 53 97 32. Over de Twirre. Judith en René Janssen runnen met veel plezier het veelzijdige bedrijf De Twirre. Samen met een enthousiaste club instructeurs begeleiden zij de groepsuitjes in De Alde Feanen met activiteiten van zeilen tot survival.
bosch vaatwasser
Populairste uitjes voor kids in Friesland.
Speeltuinen, attracties, pretparken, musea en tips voor een leuk dagje uit met kinderen. Populaire uitjes voor kinderen van afgelopen week. Nederland Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland. Populaire uitjes in Friesland. Verrassend er op uit met de kids in Friesland?
lijstenmakerij
Bibliotheken Noord Fryslân.
Kinderen tot 18 jaar gratis lid! Wist je al dat onze bibliotheek gratis is voor kinderen én boetevrij voor iedereen? Een jeugdabonnement afsluiten kan bij de bibliotheek bij jou in de buurt. Hieronder lees je de voorwaarden van een jeugdabonnement.
Bezienswaardigheden en gezellige uitstapjes vindt u hier in Friesland!
Uw kinderen hoeven zich hier geen moment te vervelen. Daarnaast kunt u in het tuincafé genieten van een kop koffie met gebak. Zo geobsedeerd geraakt door de tuin? Sla uw slag en koop diverse planten en kruiden van de eigen kwekerij! Ameland: Cultuurhistorisch Museum Sorgdrager. Graag een beetje cultuur proeven van Friesland?
Uittips met kinderen: kerstvakantie 2014 in Friesland Reizen en Recreatie: Diversen.
Uittips met kinderen: kerstvakantie 2014 in Friesland. De kerstvakantie 2014 2015 wordt gehouden vanaf zaterdag 20 december 2014 tot en met zondag 4 januari 2015. De kerstvakantie wordt door de meesten gezien als een gezellige en sfeervolle periode, waarin veel uitstapjes worden gemaakt en aandacht wordt geschonken aan het gezin en de familie. Juist daarom zijn er in de kerstvakantie in Friesland tal van leuke activiteiten te beleven zoals schaatsen, knutselen, het bezoeken van een kerstmarkt, het bakken van cupcakes en koekhuisjes en het maken en pimpen van een eigen kerstboom.
Wat te doen in Friesland: de 10 beste activiteiten TripAdvisor.
Hotels in de buurt van Ir. Alle dingen om te doen in Friesland. In de buurt van hotels. Activiteiten in de omgeving van Landgoed Lauswolt. Activiteiten in de omgeving van Hotel Nobel. Activiteiten in de omgeving van WestCord Hotel Schylge.

Contacteer ons