Resultaten voor activiteiten friesland voorjaarsvakantie

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
activiteiten friesland voorjaarsvakantie
Activiteiten met Staatsbosbeheer in de natuur.
In de buurt van: voer een plaatsnaam in om alle activiteiten in de buurt van een Nederlandse gemeente te tonen. Bij mij in de buurt: zoek activiteiten in de buurt van je huidige locatie. Provincie: toon alle activiteiten in 1 of meerdere provincies.
vaatwasser
Sitemap Camping It" Wiid."
Camping Friesland It Wiid. Camping in Friesland met zwembad. Camping met jachthaven. Camping met verwarmd zwembad. Camping in Friesland met ligging in Nationaal Park. Camping in het hart van Friesland. Camping met faciliteiten voor kinderen. Direct aan het water kamperen.
nilfisk onderdelen
It Fryske Gea Natuurgebieden en activiteiten in Friesland. itf_soort_wandelen.
Al onze activiteiten Al ons nieuws. 24/7 livebeelden van broedpoging zeearend en kerkuil in Nationaal Park de Alde Feanen. beleef de lente volop. Via webcams die we ruim voor het broedseizoen hebben opgehangen. Onze bloggers vertellen jullie graag wat er allemaal valt te zien.
step kind 5 jaar
KinderToid-Kinderactiviteiten in Westfriesland.
KinderToid Kinderactiviteiten in Westfriesland. Aantal activiteiten: 250. Buurman en Buurman hebben een nieuw huis. 26/04/2018 / Vanaf 1400: uur / Locatie: Cinema Oostereiland. Rikkie de Ooievaar. 07/04/2018 / Vanaf 1330: uur / Locatie: Cinema Oostereiland. 40 jaar Dikkie Dik. 08/03/2018 / Vanaf 1000: uur / Locatie: Museum van de Twintigste Eeuw.
partytent
Dagje uit in Friesland ANWB.
Wil je een dagje Friesland van vroeger beleven? Op bijzondere wijze de rijkdom van de Terschellinger natuur ontdekken. AquaZoo Friesland: Een spetterend dagje uit! De kinderboerderij, beleef de groene oase in de stad. Rijk geschakeerde verzameling historische, landbouw-gerelateerde voorwerpen, van grote cultuurhistorische betekenis.
Wat te doen in Friesland tijdens de voorjaarsvakantie 2018?
We worden door de media overspoeld met tips om het zo warm mogelijk te krijgen en wij geven je de tips voor de leukste uitjes: wat te doen in Friesland tijdens de voorjaarsvakantie? Vier de voorjaarsvakantie in Fries Museum in Leeuwarden. Buiten is het misschien heel koud, maar binnen in het Fries Museum in Leeuwarden is het knus, warm én gezellig. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar heeft het Fries Museum allerlei creatieve activiteiten opgezet om de voorjaarsvakantie mee te vullen.

op 22-02-2018 open. op 23-02-2018 open. op 24-02-2018 open. op 25-02-2018 open. op 26-02-2018 open. op 27-02-2018 open. op 28-02-2018 open. Kies voor een dag in de kalender, als u de uitjes wilt die op een bepaalde dag open zijn.
FrieslandAgenda, de leukste agenda van Friesland.
Friesland On Tour. Meld een evenement. FrieslandAgenda, de leukste agenda van Friesland. 4 apr 2018. Tjibbe de Jong vertelt over otters in Seniorcaf bibliotheek Heerenveen. Op woensdag 4 april vertelt Tjibbe de Jong, oud-medewerker van It Fryske Gea, over het leven van otters in het Seniorcaf van de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48 in Heerenveen.
Voorjaarsvakantie Activiteiten Te zien en te doen Keramiekmuseum Princessehof.
In Friesland werden en worden heel veel tegels gemaakt. Vooral decoraties met bloemen, schepen en springende dieren zijn populair! Samen met een museumdocent bekijk je een aantal tegels. Daarna versier jij je eigen tegel. Duur: 45 minuten. Leeftijd: vanaf 4 jaar. Activiteiten voor kinderen.
Animatieteam 5 sterren camping en vakantiepark in Friesland.
Vakantie aan het water in Friesland. Over De Kuilart. Download onze brochure. Disco live muziek. Pream of Skûtsjesilen. Terug naar home Animatieteam. Activiteiten voor jong en oud. Tijdens bijna alle schoolvakanties behalve de voorjaarsvakantie organiseert ons enthousiaste animatieteam diverse activiteiten voor jong en oud!

Contacteer ons