Meer resultaten voor activiteiten ouderen friesland

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
activiteiten ouderen friesland
Kerstactiviteiten in Friesland 2018 Er op uit in Friesland. Kerstactiviteiten in Friesland 2018 Er op uit in Friesland.
Lastminute opzoek naar een fijn verblijf? Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar bij Woudhuisje in Drogeham, vakantiewoning Dokkum en Hotel Café Restaurant De Posthoorn in Dokkum. Wees er dus snel bij! Feestdagen in Friesland 2018. Benieuwd naar de andere activiteiten rondom de feestdagen?
Verpleeghuis Stellinghaven Oosterwolde in Friesland ZuidOostZorg.
Hierbij staat ontmoeting centraal.De activiteiten kunnen plaatsvinden in de kas, maar ook in de huiskamer of op school. Met dit project heeft Stellinghaven in juni 2013 de grote Appel van Oranje gewonnen en uit handen van Koningin Maxima mogen ontvangen.
It Fryske Gea Natuurgebieden en activiteiten in Friesland.
22 februari 2019 1000: 1200: uur. Al onze activiteiten Al ons nieuws. omdat we je graag op de hoogte houden. leesvoer voor binnen over buiten. Fryske Gea-ers ontvangen elk kwartaal ons ledenmagazine met nieuws over de vereniging, activiteiten, excursies en natuurweetjes.
Overzicht subsidiemogelijkheden VS Verenigingen Stichtingen.
Youth in action. Het Nationaal Programma Ouderenzorg verleent subsidies aan regionale netwerken die zich richten op activiteiten voor ouderen. De Energie Investeringsaftrek EIA biedt non-profitorganisaties in bepaalde gevallen de mogelijkheid om te besparen op energiekosten en minder inkomsten of vennootschapsbelasting te betalen.
Pitch en Putt Friesland Pitch Putt Esonstad.
Wilt u vergaderen en golfen maar niet elke collega heeft een GVB? Golfen zonder GVB! Een goede vergaderlocatie in Friesland., Inspirerende omgeving, uitdagende activiteiten. 12 januari 2018 Nieuw: FlingGolf bij Pitch Putt Esonstad. Sinds kort is er de mogelijkheid om FlingGolf te spelen bij Pitch Putt.
Haersmahiem in Buitenpost De Friese Wouden.
Haersmahiem in Buitenpost. In Haersmahiem hangt een gemoedelijke sfeer. Veel mensen kennen elkaar. Het woonzorgcentrum in Buitenpost is de kleinste locatie van De Friese Wouden. U kunt zelfstandig of in groepsverband deelnemen aan allerhande activiteiten. Ontdek Haersmahiem met deze diapresentatie.
Uitjes Expert Uitjes voor ouderen.
Musea Muziek, theater film Architectuur Historie Workshops seminars Paleizen kastelen Dierentuin Markt beurs Attractie park Stad dorp Natuur ontspanning. Groningen Friesland Drenthe Overijssel Flevoland Gelderland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg. Over Uitjes.Expert Adverteren Contact. Een uniek overzicht van de mooiste ouderen uitjes in Nederland.
50 in Friesland Voor alle jonge mensen boven de 49 jaar.
forum 0 visibility 2457. Rouw en verlies Een uitvaart met bloemen uit eigen tuin is een stuk persoonlijker. 23 september 2018 1730.: forum 0 visibility 3798. Abonneer op onze nieuwsbrief. Volg ons via Facebook. 50 Plus in Friesland. Over 50 in Friesland.
Familiedag Friesland Party en Recreatiecentrum Strandheem.
U kunt bij ons terecht voor leuke en orginele activiteiten maar ook kunt u gebruik maken van ons recreatieterrein aan het water voorzien van speeltoestellen voor de kinderen, maar waar ook de ouderen zich prima kunnen vermaken. Wilt u een complete dag met de familie, dat kan, combineer verschillende activiteiten met een heerlijk buffet, of feestavond. Bijoorbeeld een speurtocht of een middagje klootschieten met aansluitend een BBQ of een leuke quiz zoals ik hou van holland. Voor een onvergetelijke familiedag in Friesland?
Outdoor activiteiten in Friesland kleinzwitserlandburgum.nl.
Tegelijkertijd ervaart u ook de gezelligheid en het vermaak van al onze outdoor activiteiten in Friesland. Wist u dat het ook mogelijk is om aan het water te dineren? Al onze outdoor activiteiten kunt u namelijk combineren met een heerlijk buffet of ander diner arrangement in ons sfeervolle restaurant.

Contacteer ons