Resultaten voor activiteiten 1e kerstdag friesland

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
activiteiten 1e kerstdag friesland
Yachtcharter in Friesland-motorboot verhuur van Jachtcharter Klompmaker.
Motorboot verhuur zonder vaarbewijs. Yachtcharter in Friesland: Kom genieten van de vrijheid op het water in Friesland of op het IJsselmeer met een luxe motorboot. Voor een onbezorgde Motorboot vakantie bent u bij ons aan het juiste adres. Onze jachten zijn.:
Evenementen VVV De Friese Meren.
zo 04 maart 2018 t/m vr 06 april 2018. Friesland in Europa: Woordkunstenaar Connie Harkema heeft ruim 50 schilderijen gemaakt, veel daarvan met een gedicht. Galerie Peter Bax, Sneek. Galerie Bax Expositie van Irma Kamp en Jikke van de Waal-Bijma.
seo test
Lekker uit eten tijdens kerst in Friesland? De Postwagen!
Of zijn er moeilijk etende kinderen bij? Laat ons weten wat u graag wilt eten en de koks maken het graag voor u klaar. Wilt u gezellig uit eten tijdens kerst in Friesland, dan zit u bij De Postwagen goed!
pennen laten bedrukken
Kerst in AquaZoo.
Op Eerste en Tweede Kerstdag krijgen verschillende dieren een heerlijk kerstdiner voorgeschoteld. Naast het reguliere dagprogramma zijn er nog een aantal dieren die wat lekkers krijgen. De hele dag zijn er verschillende voederpresentaties te zien.: 11.00 uur: IJsberen. 11.30 uur: Piranha Vreetfestijn. 12.45 uur: Zeehondensafari. 13.15 uur: Witgezichtsakis en gordeldieren. 13.30 uur: Reuzenotters. 14.00 uur: Ringstaartmakis en wasberen/stinkdieren. 14.30 uur: Zeeleeuwen Spetterspektakel. Bestel alvast je tickets met korting. Deel op social media.: Op de hoogte blijven? Ontvang nieuws, acties en de leukste activiteiten! Volg ons op.: Hoera, wij zijn genomineerd! Hoera, AquaZoo is genomineerd door Diamonds ThemePark Awards! Hét Familiepark van Friesland.
rekfolie
Wat is er te doen VVV Zuid-West Friesland.
zo 04 maart 2018 t/m vr 06 april 2018. Friesland in Europa: Woordkunstenaar Connie Harkema heeft ruim 50 schilderijen gemaakt, veel daarvan met een gedicht. Galerie Peter Bax, Sneek. Galerie Bax Expositie van Irma Kamp en Jikke van de Waal-Bijma.
eerste kerstdag UITagenda DagjeWeg.NL.
Alleen activiteiten die op deze datum beginnen. Alleen activiteiten die bijna voorbij zijn. Groningen Friesland Drenthe. Overijssel Gelderland Utrecht. Flevoland Noord-Holland Zuid-Holland. Zeeland Noord-Brabant Limburg. zoek opnieuw wis zoekfilter. eerste kerstdag UITagenda. eerste kerstdag UITagenda. Wat is er te doen?
Wat te doen met kerst? Alles van kerstuitjes tot kerstcircussen, midwinterfestivals tot de mooiste en grootste kerstmarkten in Nederland!
Wat te doen in december IJsbaan Vrijthof. Vrijthof, Maastricht Één van de tientallen activiteiten die tijdens Magisch Maastricht wordt georganiseerd, is de ijsbaan op het Vrijthof! De 800 vierkante meter oppervlakte van de ijsbaan creëert een heus winterwonderland in het centrum van de stad waar jong en oud hun kunsten kunnen vertonen. Lees verder over wat te doen zaterdag 02 december t/m dinsdag 02 januari bij IJsbaan Vrijthof. Wat te doen in december IJsbaan Leiden. Nieuwe Rijn, Leiden Van begin december tot begin januari bent u welkom op de Nieuwe Rijn in Leiden op de sfeervolle ijsbaan, een bron van winterse gezelligheid. Omringd door leuke kraampjes een heus winter wonder tijdens de Winter Wonder Weken. Zowel doordeweeks als in het weekend kunt u. Lees verder over wat te doen vrijdag 08 december t/m zondag 07 januari bij IJsbaan Leiden. Wat is er te doen vandaag, deze week en dit weekend. T/m zondag 8 april. Wanneer is Kerst? In 2017 valt Kerst op maandag 25 december, met voorafgaand Kerstavond op zondag 24 december. Ontvang vandaag nog tot 166 korting op bungalows. Uit met kinderen. Uit met kinderen in Drenthe. Uit met kinderen in Flevoland. Uit met kinderen in Friesland.
Uit-tips Kerst.
home dagje uit. /divdiv class'nivo-caption-inner'OverUIT' Gelderland/divdiv class'description'/div/a' src./Resources/highlightweb/Gelderland_stopt.jpg" alta" class'nivo-caption-price'/divdiv' class'nivo-caption-inner'OverUIT' Gelderland/divdiv class'description'/div/a' styleheight295px: / /divdiv class'nivo-caption-inner'OverUIT' Noord-Brabant/divdiv class'description'/div/a' src./Resources/highlightweb/Brabant_stopt.jpg" alta" class'nivo-caption-price'/divdiv' class'nivo-caption-inner'OverUIT' Noord-Brabant/divdiv class'description'/div/a' styleheight295px: / Enschede/divdiv class'nivo-caption-inner'Paaskermis' Enschede/divdiv class'description'Van' 31 maart t/m 8 april is het weer zo ver, de Paaskermis van Enschede.
Evenementen en activiteiten in Drenthe Drenthe.
Of je nu actief wilt genieten van onze prachtige natuur, rust en ruimte zoekt, cultuur komt snuiven of één van de vele evenementen wilt bezoeken, Drenthe is de plek waar je je vrije tijd het best besteedt. Blijf op de hoogte.
1 daagse kerstarrangementen.
Familie kerstbuffet zeer uitgebreid met super leuke activiteiten in Gelderland. Met de hele familie heerlijk onbeperkt eten van ons luxe Kerstbuffet, activiteiten voor de kids en volwassenen en drankjes inclusief. Een leuke kans om met uw familie kerst te vieren, met voldoende vertier voor de kinderen. VANAF 4250, INFORMATIE. Genieten tijdens de kerstdagen in de Weerribben. Optimaal genieten van de kerst in een rustieke omgeving en de prachtige natuur van nationaalpark de Weerribben-Wieden. VANAF 65, INFORMATIE. Steengrillen op 1e of 2e Kerstdag Gezellig familieuitje op de Veluwe.
1e en 2e kerstdag 2018 Kerst arrangement Westernboerderij.
Ook zorgen wij voor een glaasje Glühwein bij de activiteiten! Voor de kleintjes is er een kinderhoekje, springkussen en voor jong en oud is er een Kerstman die met zijn huifwagen rondritjes maakt van 30 minuten. Dus voor jong en oud is er voldoende vermaak! Het kerstbuffet bestaat uit de volgende gerechten: Om te beginnen warme broodjes met kruidenboter, vervolgens een heerlijke kop soep. Na de soep is er tijd voor wat stemmige muziek en in de tussentijd zorgen de koks van de Westernboerderij dat alles gereed wordt gemaakt voor het grill buffet met extra vis en wildgerechten. Tot slot is er nog een dessert en koffie met bonbon voor de liefhebbers. Dit arrangement is te reserveren op 1e en 2e kerstdag.

Contacteer ons