Meer resultaten voor boottocht friesland

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
boottocht friesland
Boottocht in Friesland.
In deze categorie Boottocht in Friesland ziet u de schepen die wij u voor dergelijke boottochten adviseren. Meerdaagse boottochten voor een midweek, weekend of hele week behoren ook tot de mogelijkheden. Skutsjeverhuur De Weduwe Boottocht. Een boottocht met een skutsje is een veelzijdige activiteit.
jacht huren friesland
Untitled Untitled Document. Document.
buddha to buddha armband
Luxe partyschepen voor een geslaagd evenement Rondvaardij Princenhof.
Dineren aan boord van een schip is altijd al een bijzonder gebeurtenis. Tijdens het eten, geniet u van een steeds veranderend uitzicht. Een koud/warm buffet, walking dinner, klassiek diner of toch culinair entertainment, Rondvaardij Princenhof maakt van uw evenement een verrassende happening!
geluidsisolatie

De Friesland is gebouwd in 1956 en tot midden jaren tachtig van de vorige eeuw ingezet voor de rederij Doeksen als veerboot tussen Harlingen en de waddeneilanden Terschelling en Vlieland. In al die jaren heeft de Friesland vele duizenden passagiers overgezet.
Wilt u binnen kijken?
Rondvaart Makkum.
Rondvaarten door grachten van binnenstad Leeuwarden Friesland.nl.
Boottochten met stadsgids door de grachten van de oude binnenstad van Leeuwarden en langs de koninklijke Prinsentuin. De geschiedenis van Leeuwarden, de grootste van de Friese elf steden en hoofdstad van de provincie Friesland, gaat terug tot in de Romeinse tijd. De uit drie samengevoegde terpen bestaande stad kreeg in 1435 stadsrechten en werd de bakermat van het Nederlands koningshuis, Oranje Nassau. De boottrip met een authentieke boerenpraam van kaas en activiteitenboerderij De Wartenster leidt u langs 2.000 jaar Friese geschiedenis. Opstapdagen: Iedere zaterdag van de maanden juli en augustus. Afvaart: 14.00 uur. Bij grote drukte ook om 15.00 uur. Duur boottocht: ca.
dagtochten-en-rondvaarten VVV Zuid-West Friesland.
Zien en Doen. Wanneer u in het voorjaar en de zomer een bezoek brengt aan de stad Sneek, maakt een vaartocht met. Sneek op Maat. Sneek op Maat organiseert toeristische arrangementen en events in Friesland die precies aansluiten bij uw.
De Oorden Rondvaart Partycruises in Friesland.
Vele originele vormen en details zijn nog aanwezig waardoor de boot een karakteristieke uitstraling heeft. Ga mee op een rondvaart door Friesland met De Oorden en waai heerlijk uit op de Friese meren! Vraag een vrijblijvend offerte aan. Dit vinden onze klanten. 30 11, 2017 door: Jan Zeinstra. De Oorden Rondvaarten en Partycruises, Nederland. Wij hebben ons feestje met familie en kennissen op 13 november gevierd waarbij ieder veel lof had over de bediening en de boottocht.
Rondvaart in Friesland Frisian Queen.
Rondvaart in Friesland. De Frisian Queen is bij uitstek geschikt voor rondvaarten in Friesland. Het reserveren van een arrangement op dit unieke schip is ideaal voor diverse gelegenheden als bedrijfsfeesten, bruiloften en familie evenementen. Daarnaast organiseren wij zelf elke laatste zondag van de maand een Hollandse Artiestenvaart voor de liefhebber van Hollandstalige muziek. Een boottocht over de Friese meren wordt door de Frisian Queen extra speciaal gemaakt.

Contacteer ons