Meer resultaten voor activiteiten vandaag in friesland

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
activiteiten vandaag in friesland
Fries Museum Leeuwarden Friesland.
vandaag geopend van 11.00 17.00. dinsdag t/m zondag 11.00 17.00. Wilhelminaplein 92, 8911 BS Leeuwarden. 058 255 55 00 info@friesmuseum.nl. nu te zien. éric van hove: fenduq. koop alvast je tickets voor éric van hove: fenduq. eric van hove. neo to love. ferhaal fan fryslan. lees meer over onze collectie. hip design, sieraden, tassen en unieke woonaccessoires. evenementen en zaalverhuur. evenementen en zaalhuur voor bedrijven. steun het museum. rondleiding friesland bevrijd. zondag 14 april. nieuwe tentoonstelling verzameld werk. biedt kijkje achter de schermen. Tweets by @FriesMuseum. 8911 BS Leeuwarden. T: 058 255 55 00. meld je aan voor de nieuwsbrief. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Omleidingen stremmingen.
Arriva op Youtube. Ontvang onze nieuwsbrief. Meld mij aan. Kies je regio. Alle producten, nieuwsberichten en wijzigingen in de site worden dan voor jouw regio getoond. Friesland en Waddeneilanden. Heel Nederland geselecteerd. Deze pagina is niet beschikbaar voor deze regio's.:
Uit vandaag! dagje uit in Friesland.
De grootste kermis van Friesland van 5 juni 2019 tot en met 10 juni 2019 in Heerenveen De grootste kermis van Friesland van 40 tot ongeveer 45 attracties. Uitvandaag.nl wil de drempel laaghouden. Iedereen mag activiteiten, evenementen, dagjes uit etc.
Hardloopkalender met hardloopevenementen Hardlopen.nl.
Running013: Stadsbrouwerij 013 Tilburg Noord-Brabant. za 9 mrt 2019. Halve Marathon van Haren Haren Groningen. za 9 mrt 2019. Veneboerloop Drachten Friesland. za 9 mrt 2019. 43e RIWAL Hoogwerkers halve marathon voorheen Dordtse Biesbosch Dordrecht Zuid-Holland. za 9 mrt 2019.
Oldtimer evenementen Actueel overzicht van oldtimer evenementen.
Opname van evenementen is gratis. Aankondigingen van evenementen kunt u mailen naar de redactie via info@oldtimernederland.nl. Stel gratis advertentie zoekopdrachten in. Populaire oldtimer en klassieker merken. Home Algemene voorwaarden Privacy en cookies Sitemap Adverteren Help contact Copyright 2003/2019 Oldtimer Nederland.
Activiteiten met Staatsbosbeheer in de natuur.
In de buurt van: voer een plaatsnaam in om alle activiteiten in de buurt van een Nederlandse gemeente te tonen. Bij mij in de buurt: zoek activiteiten in de buurt van je huidige locatie. Provincie: toon alle activiteiten in 1 of meerdere provincies.
Home.
Langs de schatkamers van Noord-Oost Friesland Markant Friesland Tours op de fiets met bagage en pech-onderweg-service. Schotse Hooglanders zijn net politici. Franeker Europese Stad van de Reformatie! De kracht van Friesland: enorme diversiteit aan hotels. Waterstad Franeker rekent in 2017 op véél meer boot en fietstoeristen. Spookverhalen uit pikdonker Moddergat en twintig tips tegen slecht slapen. Alleen sterren en maan verlichten s nachts buurtschap Zwarte Haan aan Friese Waddenkust. Nieuw magazine en website Waddenzee: routes, arrangementen en streekproducten. Jojanneke Dijkstra biedt haar gasten top onderdak en unieke beleving van Dokkum. Ook Fransen onder de indruk van activiteiten in Kornwerderzand.
Dagje uit in Friesland Uitgaanstips Friesland vandaag Activiteiten, uitjes en uitgaan Friesland.
Maar in deze provincie is nog veel meer te beleven. Maak een keuze uit onderstaand overzicht en laat u verrassen door de activiteiten en evenementen die Friesland te bieden heeft. Uittips van bezoekers in Friesland. Openluchtmuseum It Damshûs Nij Beets.
Wandelagenda: het complete overzicht in Nederland Wandel.nl.
Door te wandelen wordt onze samenleving leuker en vitaler. Wandel.nl biedt alle wandelaars in Nederland diensten, kennis en producten om wandelen optimaal te ervaren. Voor en door wandelaars maken we de wandelcommunity van Nederland. Wandel.nl is een initiatief van KWBN.,
Harlingen welkom aan Zee.
Evenementen en activiteiten. Bestemming Noardwest Fryslân. Het weer in Harlingen. Weeronline.nl Meer weer in Harlingen Harlingen is een Nederlandse havenstad aan Unesco werelderfgoed de Waddenzee met een achterland van Friese terpdorpen en oude en nieuwe zeedijken. Vanwege de gunstige ligging aan de zee en het vruchtbare, goed gestructureerde, achterland ontstond een rijk verleden met internationale handel. Het centrum van Harlingen kent hierdoor zo'n' 600 monumenten. Alhoewel Harlingen één van de Elfsteden is, voelt de Harlinger zich geen Fries. Of zoals inwoners zeggen: we staan met de rug naar het land en met de kop naar de zee. De eeuwige dynamiek van de zee en de bijhorende elementen voedt het onbevangen avontuur in de Harlinger. Hij voelt zich vrij, maar heeft tegelijk een groot saamhorigheidsgevoel. Dat tot uiting komt in de vele evenementen en de levendigheid van de stad.Aan de Westerzeedijk op loopafstand van het centrum ligt het strand van Harlingen. Een strand om te recreëren, maar ook om te genieten van het uitzicht op de Waddenzee Werelderfgoed. Bij het strand is strandpaviljoen t Zilt en zijn toiletvoorzieningen aanwezig. In de zomermaanden geldt een aanlijngebod voor honden. Het Friesland dat is geïnspireerd door een oude zee.

Contacteer ons