Op zoek naar boottocht door friesland?

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
boottocht door friesland
Rondvaart Middelsee Voor een noflike tocht door Friesland.
Onlangs hebben wij vanwege onze familie-reunie een hele mooie boottocht met jullie bedrijf gemaakt. We willen u graag hartelijk bedanken voor de goede zorg waarmee u ons ontvangen hebt. We waren zeer tevreden over alles! Jaap en Marjan Middelkoop, de bemanning van de Middelsee, verzorgen graag voor u een noflike tocht! Met onze mooie salonboot de Middelsee bieden wij u compleet verzorgde rondvaartarrangementen. Maar u kunt ook uw eigen rondvaart op maat samenstellen voor een prachtige rondvaart door Noord West Friesland.
droogrekken
De 10 beste boottochten en watersporten in Friesland.
Meer weer voor Friesland. Mogelijk gemaakt door Weather Underground. Gesorteerd op: Classificatie. De Zeehond Robbentocht Hollum. 1 van 59 Boottochten en watersporten in Friesland. 2 van 59 Boottochten en watersporten in Friesland. 3 van 59 Boottochten en watersporten in Friesland.
jachtverhuur
Rondvaart Friesland Kies voor Rondvaartbedrijf Lauwersmeer.
In de buffetruimte is plaats voor 50 personen. Rondvaart in Friesland vanaf april mogelijk. Ons schip vaart vanaf april t/m oktober alle zondagen uit door Nationaal Park Lauwersmeer. In de periode mei t/m oktober varen wij ook op de dinsdagen.
buddha to buddha armband heren
De Oorden Rondvaart Partycruises in Friesland.
Vele originele vormen en details zijn nog aanwezig waardoor de boot een karakteristieke uitstraling heeft. Ga mee op een rondvaart door Friesland met De Oorden en waai heerlijk uit op de Friese meren! Vraag een vrijblijvend offerte aan. Dit vinden onze klanten. 30 11, 2017 door: Jan Zeinstra. De Oorden Rondvaarten en Partycruises, Nederland. Wij hebben ons feestje met familie en kennissen op 13 november gevierd waarbij ieder veel lof had over de bediening en de boottocht.
website seo analysis report
Rondvaart Sneek Ervaar de Friese meren Welkom aan boord!
Geniet van van een boottocht over de Friese meren inclusief BBQ. 35, uur varen over de Friese meren. vrij drinken Hollands assortiment. Trouwen aan boord. Uw ja-woord geven op de prachtige Friese meren in een sfeervolle ambiance; aan boord van de Toerist 5 is het mogelijk.
Dagtocht voor een rondvaart Friesland Harmonie Rondvaart Harmonie Rondvaart. Dagtocht voor een rondvaart Friesland Harmonie Rondvaart.
Een rondvaart door Friesland organiseren? Onze dagtochten zijn daar uitstekend voor geschikt. U heeft de keuze uit verschillende dagtochten, waarmee we u graag het mooiste van de provincie laten zien. Wilt u bijvoorbeeld een rondvaart maken door De Alde Feanen?
dagtochten-en-rondvaarten VVV Zuid-West Friesland.
Sneek op Maat. Sneek op Maat organiseert toeristische arrangementen en events in Friesland die precies aansluiten bij uw. za 15 april 2017 t/m za 09 september 2017. De bemanning van beurtschip Ald Fryslân neemt u het zomerseizoen graag mee voor een unieke rondvaart door.
Untitled Untitled Document. Document.
Home Rondvaartboot Friesland.
Uw rondvaart door het onbekende Friesland is een unieke belevenis! Meer weten over de mogelijkheden voor een rondvaart door Friesland? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden; neem contact met ons op! Wil u meer informatie ontvangen over Rondvaartboot Friesland?
Home Rondvaartboten Friese Rondvaart Ondernemers.
van Dijk bestuurslid. HET HELE JAAR DOOR. Hoewel het in het zomer seizoen bij de meeste rondvaartbedrijven in Friesland topdrukte is, kunt u bij ons ook in het vroege voor en najaar terecht voor rondvaarten, familiedagen, bedrijfsuitjes en reünies. SALONCHARTERS PIET HETTINGA.

Contacteer ons