Meer resultaten voor boottocht door friesland

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
boottocht door friesland
boottocht friesland - Boottocht IJsselmeer of Markermeer.
De Egberdina is een prachtig historisch zeilschip dat speciaal is ingericht voor uw boottocht op IJsselmeer of Markermeer. Dit schip is te huren voor een boottocht met maximaal 35 personen en is deaal voor het vieren van uw verjaardag, trouwdag of ieder ander feest.
Giethoorn, het Hollandse Venetië: toeristinformatie, reisinformatie, bezienswaardigheden, musea, wat is er te doen, evenementen, varen, tips en trips voor de omgeving.
Boottocht met gids. Varen op wielen. Hop on Hop off. Overzicht alle arrangementen. Peddels en Pedalen. Snorren en Fluisteren. Vakantiehuis Gieters Huus Groeps accommodatie Giethoorn. Hoe ons te bereiken. Wie zijn wij. Veel gestelde vragen. Te koop aangeboden. Klik op de kaart voor een vergroting. Giethoorn ligt in de kop van Noordwest Overijssel tussen Meppel en Steenwijk en 30 km van Zwolle. De regionaam is Waterreijk Weerribben Wieden. Binnen 15 km ben je in de provincies Drenthe en Friesland.
Agencies
Mini Camping De Oosthoek Friesland Strand Workum.
Maak hand in hand een mooie strandwandeling, sla vanaf de wal uw hengel uit of geniet van een heerlijke boottocht terwijl de wind door uw haren strijkt. Het zijn dé ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie in watersportprovincie Friesland. Nog geen reacties.
film arnhem
Mooiste vaartocht vaarroute Zuidwest-Friesland Rondje Súdwest.
In IJlst kunt u besluiten door de brug te varen en te genieten van de Geeuw richting Sneek op de routekaart vermeld. U kunt met deze vaartocht op een ultieme wijze Friesland proeven. In het stadje Workum kunt u een bezoek brengen aan het Jopie Huisman Museum.
vaatwasser
Reisaanbod Rondvaart.
Je kunt bij ons terecht voor iedere groep tussen de 8 en 90 personen. Ontdek Friesland per bus en rondvaartboot. Friese Elfsteden Route per bus. Groepsreis dagje Leeuwarden. Klompenmakerij rondvaart in Groningen. Cultuur en natuur rond Hanzestad Kampen. Natuurschoon en klederdracht in Urk. Rondvaart in Overijssel over de Vecht. Giethoorn rondvaart door De Wieden. Heusden Land van Maas en Waal. De Biesbosch: uniek natuurgebied. Speelklok museum en Loosdrechtse Plassen. Noord-Holland per stoomtram, trein en boot. Glasblazerij Leerdam rondvaart op de Linge. Bedrijfs uitje naar Rotterdam. Ervaar de Vlaamse gastronomie. Parijs, een stad die je gezien moet hebben! Fries scheepvaartmuseum Sneekermeer. Dagje uit naar Veluwemeer en Elburg. Muiderslot en rondvaart op de Vecht. Dagje uit naar Volendam en Marken. Mooie boottocht van Almen naar Lochem.
statafels
Dagtocht voor een rondvaart Friesland Harmonie Rondvaart Harmonie Rondvaart. Dagtocht voor een rondvaart Friesland Harmonie Rondvaart.
Interesse in een rondvaart door Friesland en inspiratie opgedaan met onze dagtochten? Neem contact met ons op voor meer informatie, ook als u de Harmonie wilt huren voor een eigen route. We horen graag van u. 9206 AH Drachten. 9223 LN Houtigehage. Copyright 2019 Harmonie Rondvaart. Bedrijfsfeest op het water Friesland bedrijfsfeest op het water Drachten Bedrijfsuitje Friesland Rondvaart Friesland Partyboot Friesland partyboot huren Friesland Trouwen op het water trouwen op een boot Themafeest op het water personeelsuitje op het water Friesland rondvaartbedrijf-harmonie.nl Barbeque op het water Barbeque Boot Bedrijfsuitje rondvaart Bedrijfsuitje Boottocht.
arena
Vaargebied Rondvaartbedrijf Redbad.
Je kunt richting natuurgebied de Âlde Feanen richting Grou en Earnewâld, maar natuurlijk ook een tocht door de Zuidwesthoek van Friesland maken, waar de meeste grotere meren liggen. Onderweg is er eventueel gelegenheid om een watersportplaats of een van de Friese Elfsteden Sloten, IJlst en Sneek liggen vaak op onze route aan te doen of om iets te bezichtigen bv.
wijn cadeau doos
Rondvaartbedrijf Harmonie Drachten Friesland.
Rondvaartbedrijf Harmonie vaart met een 150 persoons schip tochten door prachtige vaargebieden in Friesland vanuit Drachten. De ligplaats is goed bereikbaar voor touringcars en er is voldoende gratis parkeerruimte. Het schip is rolstoeltoegankelijk en heeft zelfs twee rolstoelliften aan boord.
Rondvaart bedrijf Kool Groningen.
Ook kunt u tochten maken door de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Opstapplaatsen kunnen in overleg bepaald worden. Ontdek ook de andere mogelijkheden van onze gezellige rondvaartboten voor een dagje uit met vereniging, familie of vriendengroep, als er iets te vieren valt, receptie of jubileum, personeelsdag, zakelijk gezelschap, cursus of trainingsdag.
VAARTOCHTEN Varend Friesland.
Varend Friesland maakt een uniek voorstel voor een rondvaart door Friesland, voor een korte tocht van 2 uren, een middag of een dag, met of zonder catering. De rondvaarten gaan door de smalle Friese vaartjes en dorpjes en over de meren.
Zeilen Friesland Zeilklippers.
Tijdens een boottocht door Friesland krijgt u de kans de Friese steden echt te leren kennen. Zeilen door het Friese platteland, tussen de koeien afmeren aan dat prachtige vlakke landschap. Dat landschap dat slechts onderbroken wordt door de molens en aan de horizon een kerktoren.

Contacteer ons