Zoeken naar boottochten in friesland

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
boottochten in friesland
Untitled Untitled Document. Document.
driewieler
Rondvaartbedrijf Redbad Catamaran Redbad Terherne.
Een dagje varen in Friesland? U zou voor rondvaartboot Redbad kunnen kiezen, deze catamaran vaart al decennia lang door de waterrijke provincie. Type catamaran, dit garandeert een zeer stabiel en wendbaar schip. Geheel gelijkvloers, geen trappen of liften nodig aan boord.
jachtverhuur
personeelsuitje friesland familiedag friesland boottochten friesland.
Sneek op Maat organiseert toeristische arrangementen en events in Friesland die precies aansluiten bij uw. De 10 beste boottochten en watersporten in Friesland. 15 van 59 Boottochten en watersporten in Friesland. De Schiffart Yachtcharter Terherne. 16 van 59 Boottochten en watersporten in Friesland.
muur vocht
Rondvaart in Friesland Frisian Queen.
Rondvaart in Friesland. De Frisian Queen is bij uitstek geschikt voor rondvaarten in Friesland. Het reserveren van een arrangement op dit unieke schip is ideaal voor diverse gelegenheden als bedrijfsfeesten, bruiloften en familie evenementen. Daarnaast organiseren wij zelf elke laatste zondag van de maand een Hollandse Artiestenvaart voor de liefhebber van Hollandstalige muziek.
stelvoet
Rondvaart Schreiershoek Recreatie Dokkum Oostrum, Friesland. Genieten aan het water.
Van 1 april tot 1 november varen wij iedere dinsdag, donderdag en zaterdag een vaste rondvaart door Dokkum. Wie zijn we? Wij zijn rondvaartdokkum.nl. Ons enthousiaste team organiseert al meer dan 10 jaar de meest gezellige rondvaarten in en om Dokkum.
Welkom www.mskfriesia.nl.
Rondvaart door Friesland. Friesia vaart met de Delphin V, waarmee zij groepsvaarten op afspraak organiseert. De boot is het gehele jaar ter beschikking voor gezelschappen en uitermate geschikt voor. vergaderingen, recepties, bruiloften, personeelsfeesten en voor uitstapjes van scholen en bedrijven. Sinds april 1998 vertrekken wij vanaf ons eigen paviljoen, prachtig gelegen aan It" Wiid" te Eernewoude. Een varend festijn onder het genot van een hapje en een drankje. Daarnaast verzorgen wij voor u een lunch, een koffietafel, een koud/warm buffet., een barbecue, een diner, etc. U kunt een keuze maken door aan boord te eten of dit te laten plaats vinden in ons gezellige cafe-restaurant.
Boottocht in Friesland.
Een boottocht in Friesland staat garant voor een dag of dagdeel optimaal ontspannen. De rust, de ruimte en het uitzicht dat de Friese meren en het IJsselmeer of Waddenzee u te bieden hebben, geven u het ultieme gevoel van zorgelose vrijheid. In deze categorie Boottocht in Friesland ziet u de schepen die wij u voor dergelijke boottochten adviseren.
Rondvaart Friesland DagjeWeg.NL.
Vier een gezellige familiedag met oud-Hollandse spelletjes. SUMAR, FRIESLAND Aan het Friese Bergumermeer verzamelen families zich voor een gezellige dag samen. Om een rondvaart te maken, bij te kletsen of samen met z'n' allen het water in te plonzen van het waterparadijs.
Wilt u binnen kijken?
Luxe partyschepen voor een geslaagd evenement Rondvaardij Princenhof.
Wij werken veelal op afspraak. Neemt u daarom eerst even telefonisch contact met ons op wanneer u langs wilt komen om het eea te bespreken, tel. 0511-539334 of 06-16939004. Gelegen in het prachtige Nationaal Park De Alde Feanen in Earnewâld.

Contacteer ons