Resultaten voor boottochten in friesland

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
boottochten in friesland
Rondvaart Harlingen Een prachtige tocht door de historische grachten.
Brouwerij Brouwdok ligt prachtig gelegen op het oude haventerrein met een schitterend uitzicht over de Waddenzee. Hier krijgt u nog een rondleiding en wordt u nog op een Harlinger biertje getrakteerd, daarna kunt u nog even lekker chillen in het proeflokaal. Harlingen Lunch rondvaart 1850, p.p.
zeilboot
Simmermoarn De Zuidwesthoek van Friesland op haar mooist!
Een leuk en origineel uitje organiseren in de Zuidwesthoek van Friesland? Dan bent u bij de Simmermoarn aan het juiste adres. Sinds 2006 organiseren wij de mooiste tochten en arrangementen in de Zuidwesthoek van Friesland. Combineer de Simmermoarn met fiets, museumbezoek, solex of Pitch en Putt voor een onvergetelijke dag.
boottocht ijsselmeer
Wilt u binnen kijken?
lijst
Rondvaartboot huren voor een onvergetelijke tocht met familie of collega's.'
Smidtje Canal Cruises BEZOEK DE WEBSITE. Partyschip Koningin Juliana rondvaartboot voor besloten groepen. Rondvaarten en boottochten met Partyschip Koningin Juliana De rondvaartboot is exclusief te boeken voor besloten groepen. Partyschip Koningin Juliana organiseert boottochten in de omliggende prachtige wateren van o.a.
scan
Activiteiten excursies in de Friese natuur It Fryske Gea.
17 maart 2019 0930: 1130: uur. Zondagmiddagwandeling door de Alde Feanen. 17 maart 2019 1430: 1630: uur. Wandelen in De Alde Feanen bij schemer en volle maan. 21 maart 2019 1800: 2000: uur. Bij volle maan varen door de natuur vlakbij Earnewâld.
bios arnhem
Frisian Queen Rondvaart op de Friese Meren.
Uniek in Friesland! Een raderboot in Mississippi-stijl. De Frisian Queen is uniek en heeft een exclusieve sfeer. Het schip heeft twee etages, elke etage beschikt over een eigen stijlvolle bar. Het interieur is warm en sfeervol aangekleed, hierdoor voelt u zich thuis, zelfs met kleinere gezelschappen.
Home Nauta's' botenverhuur Theetuin.
Gelegen tussen Leeuwarden en Harlingen, op een steenworp afstand van Franeker, hebben wij alle ingrediënten in huis om een ongedwongen, rustige dag op de binnenwateren van het Friese platteland mee te maken; zo'n' dag waar u met een glimlach op uw gezicht aan zult terugdenken.
Dagtochten-en-Rondvaarten VVV Waterland van Friesland.
Sneek op Maat. Sneek op Maat organiseert toeristische arrangementen en events in Friesland die precies aansluiten bij uw. Wilt u geïnspireerd raken door de mooie Gaasterlandse natuur of lekker bijpraten met vrienden? Wilt u met familie, vrienden of je vriendinnengroepje een vaartocht dan kan dat met de klassieke schepen. Boottochten met de rolstoel.
It Damshs welkom.
Ook is het voor groepen mogelijk omeen boottocht te maken. Deze tochten kunnen een uiteenlopende bestemming hebben, afhankelijk van de voorkeur van de groep. Er zijn aantrekkelijke arrangementen mogelijk waarin bij voorbeeld opgenomen.: met een gidsOpenluchtmuseumIt Damshsbezoeken. met een gids het Sudergemaal bezoeken. met gebak en/of lunchen in It Damshs.
Rondvaarten Earnewâld Eernewoude Tourist Info.
de Friese voorjaarsklassieker! Zeilevenement met de lokale skûtsjes. Start nieuwe toeristische seizoen. Opstapdag varen in De Alde Feanen. Maak kennis met de verhuurvloot van Earnewald. Previous Year Previous Month Next Year Next Month. ma di wo do vr za zo.

Contacteer ons