Zoeken naar boottochten in friesland

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
boottochten in friesland
Untitled Untitled Document. Document.
Mediamarkt
De 10 beste boottochten en watersporten in Friesland.
Beste boottochten en watersporten in Friesland, Nederland. Wat te doen in Friesland. Boottochten en watersporten in Friesland. Boottochten en watersporten in Friesland. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Je filters zijn nog steeds actief.
buddha to buddha armband
Rondvaart Sneek Ervaar de Friese meren Welkom aan boord!
vrij drinken Hollands assortiment. Trouwen aan boord. Uw ja-woord geven op de prachtige Friese meren in een sfeervolle ambiance; aan boord van de Toerist 5 is het mogelijk. Huur de Toerist 5 exclusief voor uw evenement. 12 april van 1200: 1500.:
huisnummerbord
Boottocht in Friesland.
Een boottocht in Friesland staat garant voor een dag of dagdeel optimaal ontspannen. De rust, de ruimte en het uitzicht dat de Friese meren en het IJsselmeer of Waddenzee u te bieden hebben, geven u het ultieme gevoel van zorgelose vrijheid. In deze categorie Boottocht in Friesland ziet u de schepen die wij u voor dergelijke boottochten adviseren.
motorboot huren friesland
dagtochten-en-rondvaarten VVV Zuid-West Friesland.
Zien en Doen. Wanneer u in het voorjaar en de zomer een bezoek brengt aan de stad Sneek, maakt een vaartocht met. Sneek op Maat. Sneek op Maat organiseert toeristische arrangementen en events in Friesland die precies aansluiten bij uw.
Rondvaart Middelsee Voor een noflike tocht door Friesland.
Maar u kunt ook uw eigen rondvaart op maat samenstellen voor een prachtige rondvaart door Noord West Friesland. De Middelsee heeft een capaciteit voor 40 personen, er mogen 80 personen aan boord in overleg. Onze arrangementen gelden voor groepen vanaf 30 personen.
Rondvaart Friesland Kies voor Rondvaartbedrijf Lauwersmeer.
In de buffetruimte is plaats voor 50 personen. Rondvaart in Friesland vanaf april mogelijk. Ons schip vaart vanaf april t/m oktober alle zondagen uit door Nationaal Park Lauwersmeer. In de periode mei t/m oktober varen wij ook op de dinsdagen.
Home Rondvaartboten Friese Rondvaart Ondernemers.
Hoewel het in het zomer seizoen bij de meeste rondvaartbedrijven in Friesland topdrukte is, kunt u bij ons ook in het vroege voor en najaar terecht voor rondvaarten, familiedagen, bedrijfsuitjes en re√ľnies. SALONCHARTERS PIET HETTINGA. Vind u de keuze te groot, en daarom te lastig om een keuze te maken?
Wilt u binnen kijken?
De Oorden Rondvaart Partycruises in Friesland.
Via meren, sloten en kanalen brengen we u naar de mooiste plekjes van Friesland. U geniet ondertussen van de prachtige natuur in deze noordelijke provincie. De rondvaart in Friesland naar Sneek en andere plaatsen kunt u los boeken. Bekijk direct de data en stap aan boord van onze rondvaartboot in Friesland!

Contacteer ons