Op zoek naar friesland boottocht?

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
friesland boottocht
Bootverhuur Unieke groepsarrangementen in Friesland De Twirre Watersport Ook voor winterstalling, onderhoud, reparaties en ligplaatsen.
Uit welke hoek de wind ook waait, vanuit het zeer centraal gelegen Langweer kunt u altijd een boottocht maken! Als u Friesland wilt gaan verkennen, dan zit u in een mum van tijd via de Goïngarijpster Poelen op het Sneekermeer.
Rondvaart in Friesland Frisian Queen.
De Frisian Queen is bij uitstek geschikt voor rondvaarten in Friesland. Het reserveren van een arrangement op dit unieke schip is ideaal voor diverse gelegenheden als bedrijfsfeesten, bruiloften en familie evenementen. Daarnaast organiseren wij zelf elke laatste zondag van de maand een Hollandse Artiestenvaart voor de liefhebber van Hollandstalige muziek. Een boottocht over de Friese meren wordt door de Frisian Queen extra speciaal gemaakt.
Welkom bij Boat Charter Holland De beste boot voor de beste prijs.
Boat Charter Holland is een samenwerkingsverband van het bureau voor toerisme Friesland Holland. Friesland Holland inspecteert, informeert en garandeert meer" boot voor minder geld" Op deze site van Friesland Holland vind u alles voor bootverhuur, motorboot verhuur, zeilboot verhuur, huurboot, jachtverhuur en sloep verhuur in Friesland.
Rondvaart van der Werf Sneek Nederland. Informatie Reviews Rondvaart van der Werf Zoover.
Je kunt 2 vakantiefoto's' van Rondvaart van der Werf bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk dan accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Friesland. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Rondvaart van der Werf in Sneek.
Salonboot Gaasterland Een nostalgische rondvaartboot voor de mooiste dagtochten, bedrijfsuitjes, familiefeesten en trouwerijen in Friesland.
Salonboot Gaasterland, een nostalgische rondvaartboot voor de mooiste dagtochten, bedrijfsuitjes, familiefeesten en trouwerijen in Friesland. Salonboot Gaasterland heeft Leeuwarden als thuishaven maar maakt rondvaarten door heel Friesland! Zoekt u iets speciaals om uw verjaardag, huwelijk, receptie, familie-dag, personeelsfeest of jubileum te vieren?
Riviercruises Nederland Boot Huren in Nederland Le Boat.
Midden-Nederland, Amsterdam en Friesland: Perfect voor. Geschiedenis en erfgoed. Review vaarvakantie in Nederland." Het basispersoneel was buitengewoon vriendelijk en behulpzaam. Ze nam alle tijd om te begrijpen wat we hoopten te zien en te doen tijdens onze korte vakantie in Nederland.
DE 10 BESTE boottochten en watersporten in Friesland.
Eco-hotels in Friesland. 5-sterren hotels in Friesland. 4-sterren hotels in Friesland. 3-sterren hotels in Friesland. Fletcher Hotels in Friesland. Friesland Hotels met gratis parkeren. Friesland Hotels huisdieren toegestaan. Friesland Hotels met een zwembad. Populaire categorieën in Friesland. Goedkope Accommodatie in Friesland.
Stavoren: de bruine vloot, botenverhuur en rondvaarten.
Een leuke boottocht op het IJsselmeer is overigens de overtocht met de veerboot van Stavoren naar Enkhuizen. Onderweg heeft u een mooi uitzicht op Stavoren. Foto: Het IJsselmeer bij Stavoren. Botenverhuur in Stavoren. Iets ten noorden van Stavoren ligt Camping t Sleantsje. Op deze camping kunt u motorboten, fietsen en kano's' huren. Over het water zijn Stavoren, Hindeloopen en Workum gemakkelijk te bereiken. U heeft voor de motorboten geen vaarbewijs nodig. Adres: Camping t Sleantsje, t Sleantjse 2, Molkwerum, Tel: 0031-514-681395. Informatie voor uw verblijf in Friesland.
Westfriesland.nl Toerisme.
Het is een ideaal gebied om met de fiets of per auto te verkennen, maar ook wandelend of varend kunt u genieten van het weidse landschap, de molens en de authentieke stolpboerderijen. Westfriesland kent veel fraaie lintdorpen, mooie stadjes, recreatievoorzieningen en natuurschoon en is rijk aan musea en leuke attracties.
Rondvaart Sneek Kapitein Rob Rondvaart Home.
Eerste boekingen 2018 bij Kapitein Rob staan al weer genoteerd. Februari 2018 Terwijl in Friesland het ijs nog op de sloten ligt, komen de eerste boekingen bij Kapitein Rob Rondvaart al weer binnen. Het werd een zonnige, gezellige en goed verzorgde vaartocht.

Contacteer ons