Resultaten voor rondvaart friesland 10 personen

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
rondvaart friesland 10 personen
Partyschip in Friesland.
Bent u op zoek naar een partyschip voor een feest of rondvaart in Friesland, voor een bedrijfsuitje, familiefeest of bruiloft op de Friese meren en het IJsselmeer? Bezoek dan de websites van de partyschepen, rondvaartboten en rondvaartbedrijven die zich op deze pagina aan u presenteren. U vindt hier een feestboot voor kleine gezelschappen vanaf 10 personen tot grote partyschepen voor groepen tot circa 150 personen.
badkamers den haag
Untitled Untitled Document. Document.
jeroen bosch
Rondvaartboot Friesland Geniet op de Friese meren! De Oorden.
Maar wij denken ook graag met u mee voor een op maat gemaakt arrangement. Proef ook de ontspannen sfeer en geniet van een rondvaart in Friesland! Faciliteiten aan boord. De Oorden biedt u tijdens een compleet verzorgde rondvaart in Friesland diverse faciliteiten.
rolex
De Oorden Rondvaart Partycruises in Friesland.
Wilt u een rondvaart in Friesland voor 20 personen of meer boeken? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een scherp aanbod! Rondvaart Friesland familiedag. Bij De Oorden heeft u vele keuzes voor een rondvaart in Friesland op uw familiedag.
cryolipolyse
Rondvaart De" Alde Feanen" Rondvaardij Princenhof.
Wij hebben accommodatie van 10 tot 300 personen met volledige culinaire verzorging. Bent u geïnteresseerd in onze diensten, wilt u meer informatie of een. reservering plaatsen ga dan naar het contactformulier. Naar het contactformulier. Rondvaart De Alde Feanen. Noordersingel 21 a.
friesland boot huren
Rondvaarten Varend Friesland Terherne Toerist Informatie.
10 personen, geniet van lekkere wijn met tapas aan boord van de Bodensee. Vaartocht van 15, uur over de Friese meren en wateren, wijn en tapas aan boord. stel uw eigen arrangement samen! Kijk op de website! website: Varend Friesland.
Rondvaartboot Friesland Rondvaartboot Friesland.nl.
U kunt op onze rondvaartboot niet alleen terecht voor een rondvaart, maar ook voor bijvoorbeeld een familiefeestje, trouwerij, vergadering of bedrijfsfeest. Aan boord verzorgen we voor u de catering naar wens. Zo kunt naast een klein hapje en een drankje ook kiezen voor een koffietafel, een uitgebreide lunch of een buffet verzorgd door onze huiscateraar Emotion Event. Onze culinair team weet iedere keer weer een smaakvolle bijdrage aan uw bijeenkomst te leveren. Bijzonderheden Rondvaartboot Friesland. capaciteit 10 200 personen.
VAARTOCHTEN Varend Friesland.
VAREN MET KLASSIEKE MOTORJACHTEN. Voor een rondvaart of een vaartocht hebben we prachtige klassieke motorschepen. En als een neusje van de zalm een stoomschip. Voor een tocht door Friesland hebben wij voor u de volgende schepen.; SWAN OF TEYNHAM max. RONDVAARTEN EN VAARTOCHTEN OVER DE FRIESE MEREN. Met familie, vrienden, collegas of vrienden een vaartocht maken met de klassieke schepen van Varend Friesland. Rondvaarten met max. 12 personen, dat kan met de klassieker de Bodensee of de stoomsloep de Swan of Teynham.
dagtochten-en-rondvaarten VVV Zuid-West Friesland.
Rondvaart door Heeg. Meevaren op de MPS" Miriam. Culinair varen in de Friese natuur te midden van de Friese cultuur. Een unieke ervaring. Rondvaartbedrijf Van Dijk. Met de MS waterpoort verzorgt door rondvaartbedrijf Van Dijk dagtochten naar diverse evenementen als het. Vaar mee naar de mooiste plekjes in de omgeving van Sneek. De sloep, met plaats voor 12 personen, vaart. Een dagje uit met de Aleida Hendrika gebouwd in 1905. Een prachtige belevenis voor jong en oud! Skûtsjeverhuur Nieuwe Liefde. Dit schip is te bevaren voor groepen tot 45 personen en is ingericht tot een groot comfortabel. Stichting de Friese Tjottervloot zet zich in om de historische vloot van 10 prachtige tjotters en een.
Rondvaart Sneek Kapitein Rob Rondvaart Home.
Gewoon een rondje varen kan al op basis van 8 personen vanaf 1500! Wij bieden de rondvaarten aan met 3 schepen. Sloep De Vrijheid voor 8 passagiers foto links. Motorboot Mark Twain voor 10 passagiers foto rechts. Sloep Caprice voor 35 passagiers foto meest onder. Onze privé rondvaart met de schepen wordt zowel als arrangement als op maat aangeboden op basis van uw wensen en samenstelling van uw gezelschap. Wilt u geen gebruik maken van de 12 arrangementen, dan kan een rondvaart voor een uurtje of een paar uurtjes in de omgeving van Sneek natuurlijk ook. U huurt sloep De Vrijheid, Mark Twain of sloep Caprice met schipper exclusief voor uw gezelschap. Er zijn dan ook geen andere gasten naast uw gezelschap aan boord. Heerlijk privé varen door de mooiste wateren van Friesland.

Contacteer ons