Meer resultaten voor rondvaart friesland 10 personen

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
rondvaart friesland 10 personen
Rondvaartboot Friesland Rondvaartboot Friesland.nl.
U kunt op onze rondvaartboot niet alleen terecht voor een rondvaart, maar ook voor bijvoorbeeld een familiefeestje, trouwerij, vergadering of bedrijfsfeest. Aan boord verzorgen we voor u de catering naar wens. Zo kunt naast een klein hapje en een drankje ook kiezen voor een koffietafel, een uitgebreide lunch of een buffet verzorgd door onze huiscateraar Emotion Event. Onze culinair team weet iedere keer weer een smaakvolle bijdrage aan uw bijeenkomst te leveren. Bijzonderheden Rondvaartboot Friesland. capaciteit 10 200 personen.
bing
personeelsuitje friesland boottocht friesland boottochten in friesland.
Bekijk direct de data en stap aan boord van onze rondvaartboot in Friesland! boottochten in friesland. activiteiten in friesland vandaag. activiteiten in friesland morgen. activiteiten in friesland in augustus. luxe koude hapjes maken. activiteiten vandaag in friesland. rondvaart friesland 10 personen.
Tattoos
Rondvaart, Friesland, familiedag in drie stappen geregeld.
Lees meer over rondvaart in Friesland. Ieder jaar barst de strijd tussen de 14 skûtsjes van de S.K.S. om de titel weer los. Wij bieden u de kans om de wedstrijden van zeer dichtbij vanaf het water te bekijken. Lees meer over Skûtsjesilen kijken. Van Stoom tot Diesel. Salonboot Klifrak is in 1926 bij Berlijn als vrachtschip met een stoommachine gebouwd. In de afgelopen 90 jaar is het schip diverse keren van eigenaar veranderd, en heeft diverse verbouwingen ondergaan. Het hele verhaal van Stoom tot Diesel, kunt u na lezen op http//deoorden.nl/geschiedenis/.: Salonboot Klifrak is 31.50 meter lang en heeft twee sputpalen die in de grond kunnen zakken zodat wij al snel op diverse plaatsen aan kunnen meren. Het schip is geschikt voor groepen van 20 t/m 80 personen, afhankelijk van uw wensen, is drempelloos en heeft ruime toiletten, en is dus geschikt voor minder valide gasten.
boomstamtafel kopen
VAARTOCHTEN Varend Friesland.
VAREN MET KLASSIEKE MOTORJACHTEN. Voor een rondvaart of een vaartocht hebben we prachtige klassieke motorschepen. En als een neusje van de zalm een stoomschip. Voor een tocht door Friesland hebben wij voor u de volgende schepen.; SWAN OF TEYNHAM max. RONDVAARTEN EN VAARTOCHTEN OVER DE FRIESE MEREN. Met familie, vrienden, collegas of vrienden een vaartocht maken met de klassieke schepen van Varend Friesland. Rondvaarten met max. 12 personen, dat kan met de klassieker de Bodensee of de stoomsloep de Swan of Teynham.
friese meren
Rondvaart Sneek Kapitein Rob Rondvaart Home.
Gewoon een rondje varen kan al op basis van 8 personen vanaf 1500! Wij bieden de rondvaarten aan met 3 schepen. Sloep De Vrijheid voor 8 passagiers foto links. Motorboot Mark Twain voor 10 passagiers foto rechts. Sloep Caprice voor 35 passagiers foto meest onder. Onze privé rondvaart met de schepen wordt zowel als arrangement als op maat aangeboden op basis van uw wensen en samenstelling van uw gezelschap. Wilt u geen gebruik maken van de 12 arrangementen, dan kan een rondvaart voor een uurtje of een paar uurtjes in de omgeving van Sneek natuurlijk ook. U huurt sloep De Vrijheid, Mark Twain of sloep Caprice met schipper exclusief voor uw gezelschap. Er zijn dan ook geen andere gasten naast uw gezelschap aan boord. Heerlijk privé varen door de mooiste wateren van Friesland.
Welkom Rondvaartbedrijf Allure Sneek.
Schipper Gerard Jansen vertelt u gedurende de rondvaart alles over de historie van Sneek en zal voor dat we uitvaren iets vertellen over de geschiedenis van onze rondvaartsloep de Venezuela. Onze sloep biedt plaats aan 12 personen. Varen met tapas.
Rondvaarten door grachten van binnenstad Leeuwarden Friesland.nl.
aantal personen per boot: 30. Bij grotere groepen worden meer boten tegelijk ingezet. Prijs: vanaf 10, per persoon incl. Leeuwarden 2018 Magazine met plattegronden, routes en informatie over de stad in vier talen Nederlands, Duits, Engels en Frans. Start en finish: Stadsgracht bij de Waag, Nieuwestad, Leeuwarden City. Andere opstaplocaties in overleg. Meer informatie en boekingen groepen.: Op afspraak via tel. 0031 561 615 364 Friesland Holland Tourist Information Travel Service en info@frieslandholland.nl.
Rondvaart van der Werf Sneek Nederland. Informatie Reviews Rondvaart van der Werf Zoover.
Op deze pagina kun je reviews raadplegen van Rondvaart van der Werf. Rondvaart van der Werf scoort een 85, uit 10, op basis van 10 reviews. Wil je weten wat anderen vonden van Rondvaart van der Werf in Sneek? Op deze pagina lees je reviews van Rondvaart van der Werf. Je kunt 2 vakantiefoto's' van Rondvaart van der Werf bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk dan accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Friesland.
Rondvaartbedrijf Redbad Catamaran Redbad Terherne.
Sfeervol betimmerd en ingericht. Ruim buitendek met plaats voor 40 personen aan de achterzijde van het schip. Voor groepen tot ca. Te huur voor een dag, middag, avond of voor een paar uur. Afvaartplaats Terherne, maar ergens anders opstappen is ook mogelijk. Voor familiedagen, verjaardagen, bruiloften, recepties, excursies, personeelsreisjes. Beschikbaar van half maart tot en met november. Bar aan boord met ruime keus aan drankjes. Meerdere mogelijkheden op het gebied van catering: van gebak en borrelhapjes tot lunch en koud of warm buffet. Rolstoeltoilet 140160, m. Omroepinstallatie de schipper verteld op verzoek over de route. Eigen parkeerterrein naast het schip voor ca. Parkeren ook voor bussen, deze kunnen parkeren op ca. 3 meter afstand van het schip, de passagiers kunnen zo overstappen van bus naar boot en andersom en de bus kan blijven staan. In de zomerperiode verzorgen wij rondvaarten voor individuele passagiers naar het SKS-skûtsjesilen en bij gelegenheid een andere rondvaart, zoals bijvoorbeeld een Rondje IJlst/Sneek of in het najaar een Snerttocht. DATA vrij voor verhuur. Zaterdagen en zondagen nog beschikbaar voor verhuur.: 1, 8, 14, 15, 28 mei. 4, 5, 12, 18, 19, 26 juni. 3, 9, 10, 16, 17, 23, 24, 31 juli.
Partyschip in Friesland.
Bent u op zoek naar een partyschip voor een feest of rondvaart in Friesland, voor een bedrijfsuitje, familiefeest of bruiloft op de Friese meren en het IJsselmeer? Bezoek dan de websites van de partyschepen, rondvaartboten en rondvaartbedrijven die zich op deze pagina aan u presenteren. U vindt hier een feestboot voor kleine gezelschappen vanaf 10 personen tot grote partyschepen voor groepen tot circa 150 personen.

Contacteer ons