Zoeken naar boottochten friesland

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
boottochten friesland
dagtochten-en-rondvaarten VVV Zuid-West Friesland.
Zien en Doen. Wanneer u in het voorjaar en de zomer een bezoek brengt aan de stad Sneek, maakt een vaartocht met. Sneek op Maat. Sneek op Maat organiseert toeristische arrangementen en events in Friesland die precies aansluiten bij uw.
buddha to buddha
De 10 beste boottochten en watersporten in Friesland.
15 van 59 Boottochten en watersporten in Friesland. De Schiffart Yachtcharter Terherne. 16 van 59 Boottochten en watersporten in Friesland. Binnenstad Bootverhuur Sneek. 17 van 59 Boottochten en watersporten in Friesland. Culturele tours, Boottochten. 18 van 59 Boottochten en watersporten in Friesland.
tafelzeil
Rondvaart Friesland DagjeWeg.NL.
Vier een gezellige familiedag met oud-Hollandse spelletjes. SUMAR, FRIESLAND Aan het Friese Bergumermeer verzamelen families zich voor een gezellige dag samen. Om een rondvaart te maken, bij te kletsen of samen met z'n' allen het water in te plonzen van het waterparadijs.
Cilinderslot
Rondvaart Sneek Ervaar de Friese meren Welkom aan boord!
Geniet van van een boottocht over de Friese meren inclusief BBQ. 35, uur varen over de Friese meren. vrij drinken Hollands assortiment. Trouwen aan boord. Uw ja-woord geven op de prachtige Friese meren in een sfeervolle ambiance; aan boord van de Toerist 5 is het mogelijk.
Rondvaart Middelsee Voor een noflike tocht door Friesland.
Maar u kunt ook uw eigen rondvaart op maat samenstellen voor een prachtige rondvaart door Noord West Friesland. De Middelsee heeft een capaciteit voor 40 personen, er mogen 80 personen aan boord in overleg. Onze arrangementen gelden voor groepen vanaf 30 personen.
Home Rondvaartboten Friese Rondvaart Ondernemers.
Saloncharters Piet Hettinga. FRIESE RONDVAART ONDERNEMERS. Alle rondvaartboten van Friesland zijn verenigd in de Friese RondvaartOndernemers FRO. Deze vereniging heeft tot doel om op te komen voor de belangen van de rondvaartondernemers middels overleg met provincie, gemeentes en andere belangenorganisaties en is opgericht in 1975.
Rondvaart Friesland Kies voor Rondvaartbedrijf Lauwersmeer.
Op zoek naar een rondvaart in Friesland? Voor een compleet verzorgde rondvaart in Friesland bent u bij Rondvaartbedrijf Lauwersmeer in goede handen. Aan boord van ons nostalgische schip Vlinderbalg kunt u genieten van een gezellige rondvaart. Vanaf de Vlinderbalg kunt u hoofdzakelijk het prachtige natuurgebied het Lauwersmeer bewonderen.
Untitled Untitled Document. Document.
Wilt u binnen kijken?
Boottocht in Friesland.
In deze categorie Boottocht in Friesland ziet u de schepen die wij u voor dergelijke boottochten adviseren. Meerdaagse boottochten voor een midweek, weekend of hele week behoren ook tot de mogelijkheden. Skutsjeverhuur De Weduwe Boottocht. Een boottocht met een skutsje is een veelzijdige activiteit.

Contacteer ons