Resultaten voor boottochten friesland

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
boottochten friesland
Dagtochten Wadden.
Zeilend-teambuilden op Friese Meren of IJsselmeer. In samenwerking met Hendriks Organisatieontwikkeling en HRM bieden wij. teamtrainingen aan op een zeilschip op de Friese Meren of op het IJsselmeer. Klik hier voor meer informatie. Dagtocht per boot naar het Duitse Waddeneiland Borkum.
psychiater amsterdam
DE 10 BESTE boottochten en watersporten in Friesland.
25 van 72 Boottochten en watersporten in Friesland. Jachtcharter Waddeninzicht Anjum. 26 van 72 Boottochten en watersporten in Friesland. 27 van 72 Boottochten en watersporten in Friesland. Zeilschool en Surfschool Neptunus Idskenhuizen. 28 van 72 Boottochten en watersporten in Friesland.
Sea
Boottocht dagarrangementen Partyboot Koperen Hoorn. Boottocht dagarrangementen Partyboot Koperen Hoorn.
Allerlei soorten vaartochten en boottochten door de prachtige omgeving van Noord Holland; bijvoorbeeld regio Alkmaar, Schagen, Hollands Kroon en West Friesland. Onze partyboot biedt plaats aan maximaal 65 personen Receptieopstelling met sta tafels Opstelling zonder buffet: max 50 zitplaatsen.Opstelling met buffet max 40 zitplaatsen.
torrent vpn
Rondvaart Sneek Kapitein Rob Rondvaart Home.
Eerste boekingen 2018 bij Kapitein Rob staan al weer genoteerd. Februari 2018 Terwijl in Friesland het ijs nog op de sloten ligt, komen de eerste boekingen bij Kapitein Rob Rondvaart al weer binnen. Het werd een zonnige, gezellige en goed verzorgde vaartocht.
arena
Rondvaart Harlingen Een prachtige tocht door de historische grachten.
Heerlijke vers gebakken vis zoals: schol, schar, kibbeling en haring. De rondvaart duurt 15, uur. Friese Nuver-hapjes rondvaart. nuver vreemd 1600, p.p. Een mengeling van vreemde hapjes waaronder: pinchs, riepe krite kees, Friese nagelkees, Friese droge wust, gewone Friese wust, Friese Neutsies, enz.
montage tape
Simmerwille / Rondvaartbedrijf P. Brouwer.
Plan in overleg met ons een exclusieve belevenis aan boord van de Simmerwille. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een familiedag, personeelsfeest of meevaren met onze rondvaart door het merengebied van Zuidwest Friesland. Misschien wilt u stijlvol per salonboot naar uw trouwlocatie in Friesland varen.
Frisia rondvaarten: zeehondensafari's, rondvaarten, feesten en partijen, catering, trouwen aan boord.
Van april tot en met oktober varen we volgens een schema waarbij we altijd een salon beschikbaar hebben voor een groep tot 80 personen. Daarnaast is het zeven dagen per week mogelijk om onze boot voor een privésafari af te huren.
Veerboot Enkhuizen Stavoren.
In Stavoren en Enkhuizen kunt u direct na de overtocht op de trein stappen, of met de boot vanuit Stavoren een dag naar het prachtige Zuiderzeemuseum in Enkhuizen, waar direct bij het museum wordt aangelegd. Ook kunt u uw fiets meenemen voor een sportieve ontdekkingsreis of fietsvakantie door Friesland of Noord Holland.
Home Rondvaartboten Friese Rondvaart Ondernemers.
Hoewel het in het zomer seizoen bij de meeste rondvaartbedrijven in Friesland topdrukte is, kunt u bij ons ook in het vroege voor en najaar terecht voor rondvaarten, familiedagen, bedrijfsuitjes en re√ľnies. ALLE SCHEPEN KLASSIEKE SCHEPEN 5 MODERNE SCHEPEN 6 ZEILSCHEPEN 1.
Rondvaart Maastricht Holland.com.
De Maas en Maastricht zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een boottocht over de Maas is een van de meest populaire uitjes van Maastricht. Rederij Stiphout verzorgt al jaren diverse boottochten. Stap aan boord en geniet van de rondvaart over de Maas.

Contacteer ons