Resultaten voor familiedag organiseren friesland

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
familiedag organiseren friesland
Familiedag Friesland Alde Feanen Verhuur en Bemiddeling.
Het is dus niet zo maar 1, 2, 3, geregeld. Verhuurbedrijf Alde Feanen heeft jarenlange ervaring met het verhuren van sloepen én het organiseren van familiedagen. Hierdoor kunnen wij heel goed meedenken in de onmogelijkheden voor een familiedag in Friesland. Een dag op de Friese wateren maakt een familiedag uniek!
Familiedag sneek, friesland Wijn en Cultuurhoeve Thabor.
Voor uw wijnproeverij, workshop, vergadering, familiedag, bezoek aan onze winkel met kunst, meubels en tassen op een rijke cultuurhistorische plek, waar u tevens landelijk kunt kamperen bij de boer op onze minicamping! Spring naar inhoud. Het Thabor Kleaster. Wijn van Thabor. Wij hebben al vele families mogen ontvangen en op basis van hun wensen een programma samengesteld. Bij ons kunt u bijvoorbeeld de catering laten verzorgen, maar u kan dit ook zelf regelen. U kan gewoon genieten van de omgeving en gezellig wat bijpraten, maar u kunt uiteraard ook het programma afwisselen met een leuke workshop, of even actief wat spelletjes met de familie gaan doen. Spelletjes kunnen we zowel binnen als buiten organiseren! Mocht het weer tegenvallen kunnen in het atelier workshops worden gedaan of hebben we daar een mooie speelplek voor de kinderen. Sterkste man van Nederland Jan Wagenaar. We werken sinds kort ook samen met de sterkste man van Nederland 2011: Jan Wagenaar. Jan is nu 13 jaar met de sport bezig, gestart op de sportschool en in 2005 startte hij met de eerste wedstrijden en werd meteen derde bij de strijd om de sterkste man van Friesland.
Familiedag Friesland Het Drents Kwartiertje.
Voorpagina / Familiedag Friesland. De leukste activiteiten voor een geslaagde familiedag. Op 10 minuten rijden van Friesland bevindt zich het Drents kwartiertje. Hier vinden jullie een ruim en gevarieerd aanbod van activiteiten voor jong en oud om een geslaagde familiedag te organiseren!
Familie Uitje Organiseren Spelotheek Evenementenverhuur.
Besteed u het bedenken en organiseren van uw familiedag liever uit? Ook dat is geen probleem. Wij nemen met u door hoe groot uw familie is, wat de wensen zijn en maken een aanbod op maat. Vul het formulier hieronder in of neem contact met ons op. Aantrekkelijke prijzen voor uw familie-uitje. We hebben al springkussens in ons assortiment voor slechts 45, en een Caribbean themafeest actiepakket vanaf 495. U kunt het familie-uitje dus zo goedkoop houden als u zelf wilt. Locatie naar keuze. Heeft u al een locatie in gedachten voor uw familie uitje? De familiefeesten van Spelotheek kunnen plaatsvinden op de locatie van uw keuze. Dit kan bijvoorbeeld in uw tuin of grote schuur zijn of op één van onze locaties. Wij hebben geschikte locaties in de provincies Drenthe, Overijssel, Gelderland, Groningen en Friesland.
Familiedag De Wartenster.
De kinderen kunnen spelen in de speeltuin of bij de dieren en zijn vanaf het terras goed in de gaten te houden. Alle sloten zijn voorzien van hekwerk, zodat uw kinderen veilig kunnen spelen. Familiedag 4750, per persoon. Inloop gasten 11.00 uur tot 11.30 uur met koffie en gebak.
Yellow Rent Fietsverhuur voor groepsuitjes. Yellow Rent Fietsverhuur voor groepsuitjes.
We hebben daar met de fietsmix de grootste lol gehad. Na afloop een heerlijke pannenkoek en bier. Het was mijn beurt om de familiedag te organiseren en we hadden al zoveel dingen gedaan dat het dit jaar eens tijd werd voor iets anders.
Familiedag Gelderland Friesland Overijssel Groningen.
De Leeuw Circus Events. Familie uitje op platteland. Familiedag in Drenthe. Uw link hier? Uw link hier? De Leeuw Circus Events. Paintball Park Flevoland. Restaurant Partycentrum De Voorst. Uw link hier? Familiedag Alde Feanen. Loftsiler Ballonvaarten Joure. Skutsje verhuur Annage.
Attractiepark Duinen Zathe Een leuk dagje uit in Friesland of Drenthe? Appelscha!
In het park zijn verschillende luchtkussens, klim en klautertoestellen en vele attracties voor jong en oud. Attractiepark Duinen Zathe heeft verschillende familiearrangementen die garant staan voor een gedenkwaardig familieuitje in Appelscha, Friesland. Samen met uw familie geniet u onbeperkt van alle attracties.In onze sfeervolle familiezaal verwelkomen wij u met koffie/thee en gebak. Dit op het door u gewenste tijdstip. Bovendien staat er later op de dag voor u een heerlijke brunch of een uitgebreid buffet klaar. Waarom Duinen Zathe in Appelscha een goede locatie is voor uw familiedag, cursus of vergadering?
Fotos.
Een prettige accomodatie om een gezellig weekend voor familie en vrienden te organiseren. In de omgeving. Onze groepsaccommodatie is landelijk gelegen in Nationaal Park De Alde Feanen De Oude Venen, in Oudega Smallingerland Friesland. Op slechts 20 minuten rijafstand liggen Leeuwarden en Drachten. In de omgeving van Zuid-Oost Friesland kunt u zeilen, kanovaren, paardrijden op Friese paarden, wandelen, fietsen, musea bezoeken en culinair genieten. Toertocht op Fries natuurijs voor de deur.
Familiedag linkjes.
Familiedag Friesland Party en Recreatiecentrum Strandheem. Uw familiedag op Slachtehiem, Friesland. Familiedag Gelderland dagjeweg.nl. Familiedag Gelderland openluchtmuseum.nl. Familiedag in Gelderland. De leukste familiedag in Groningen. Familiedag Groningen Party en Recreatiecentrum. Groepsuitjes in Westerwolde. Familiedag in de stad. Een familiedag organiseren in Utrecht.

Contacteer ons