Resultaten voor familiedag organiseren in friesland

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
familiedag organiseren in friesland
Leukste familiedag en familieuitjes in Friesland De Postwagen.
Helemaal als jullie kiezen voor partycentrum De Postwagen, de locatie voor de leukste familieuitjes. Een locatie waar jullie vol plezier kunnen genieten van de beste familiedag sinds tijden. Vol plezier genieten Tips voor een fantastische familiedag in Friesland. Zo'n' familiedag komt natuurlijk niet zomaar tot stand.
teambuilding activiteiten zelf organiseren
Familiedag in Friesland op een sfeervolle locatie? Pollepleats! Familiedag in Friesland op een sfeervolle locatie? Pollepleats!
Catering mag u zelf meebrengen, maar dit kunt u ook via de Pollepleats organiseren. U hoeft in ieder geval geen dure drankjes per stuk af te rekenen of aan een verplichte cateraar vast te zitten. Uiteraard denkt de Pollepleats graag met u mee voor de organisatie van een gezellige familiedag in Friesland.
eigen feest organiseren
Familiedagjes in de provincie Friesland.
Alphen aan den Rijn. Familiedagjes in de provincie Friesland. Tablet citygame Kolonisten" van Catan" in Nederland. Vanaf 2965, per persoon. Vanaf 10 personen. Levend kolonisten van Catan Levende bordspellen. Breng Kolonisten van Catan naar een nieuw level! Speel het nu real life in een stad naar keuze: een geweldig actieve groepsactiviteit en ultieme teambuilding.
polo bedrukken
Familiedag Friesland Partycentrum Klein Zwitserland.
Bent u op zoek naar een leuke locatie waar u een geslaagd familiefeest kunt organiseren? Bij Partycentrum Klein Zwitserland bieden wij u de leukste activiteiten voor een familiedag in Friesland. En daarbij houden we rekening met jong en ouder. Er is voor iedereen genoeg te beleven!
platina goud
Familiedag Friesland Party en Recreatiecentrum Strandheem.
Wilt u een complete dag met de familie, dat kan, combineer verschillende activiteiten met een heerlijk buffet, of feestavond. Bijoorbeeld een speurtocht of een middagje klootschieten met aansluitend een BBQ of een leuke quiz zoals ik hou van holland. Voor een onvergetelijke familiedag in Friesland?
Actieve familiedag in Friesland De Twirre Groepsuitjes in de Alde Feanen.
Actieve familiedag in Friesland. Actieve familiedag in Friesland mvries_zw4yd5w9 2018-05-08T1339320000.: Tijdens de familiedag samen iets ondernemen. Bekijk de originele uitjes van 2017, die door veel families worden geboekt. Of bekijk het overzicht van alle groepsuitjes. Skûtsje Escaperoom voor het hele gezin.
Familiedag Friesland zeilen aan boord van n Skûtsje.
Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel. Uw familiedag laten organiseren door Annage betekent dat u zelf weinig hoeft te doen en kan genieten van uw dag op en rond het Friese water. U kunt uw familiedag Friesland van ontvangst tot en met het diner door ons laten organiseren.
Familiedag Friesland Het Drents Kwartiertje.
Op 10 minuten rijden van Friesland bevindt zich het Drents kwartiertje. Hier vinden jullie een ruim en gevarieerd aanbod van activiteiten voor jong en oud om een geslaagde familiedag te organiseren! Wij hebben alvast een aantal arrangementen voor jullie familiedag samengesteld; van actief, tot creatief of culinair. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een programma voor jullie familiedag samen te stellen uit de vele activiteiten die we aanbieden. Alle activiteiten kunnen met elkaar worden gecombineerd en worden uitgebreid met een lekkere lunch, BBQ of een buffet. Gezellige locatie voor een familiedag in de buurt van Friesland.
Familie uitje in de regio Friesland? De Drentse Koe.
Voor een familie uitje, familiefeestje of familiereünie in Friesland, zit u bij ons meer dan goed. Ook met slecht weer hebben wij een overdekte speeltuin. Wij bieden u de perfecte locatie om uw familie bijeen te brengen en om een geweldige dag te beleven. Kom naar de Drentse Koe, een belevenis die u nooit zult vergeten! Onze speelweides zijn recentelijk nog uitgebreid, voor nog meer speelplezier! Uiteraard zullen de volwassenen niet achter blijven. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact of op reserveer direct. U kunt bij ons ook uw familie uitje in Drenthe of Overijssel organiseren.
Familiedag Friesland Alde Feanen Verhuur en Bemiddeling.
Het is dus niet zo maar 1, 2, 3, geregeld. Verhuurbedrijf Alde Feanen heeft jarenlange ervaring met het verhuren van sloepen én het organiseren van familiedagen. Hierdoor kunnen wij heel goed meedenken in de onmogelijkheden voor een familiedag in Friesland. Een dag op de Friese wateren maakt een familiedag uniek!

Contacteer ons