Zoeken naar familiedag organiseren in friesland

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
familiedag organiseren in friesland
Age Veldboom Zeilactiviteiten Earnewâld Eernewoude Tourist Info.
Het Skûtsjemuseum en halve dagtocht skûtsjesilen? Zoekt u een afwisselend programma voor uw familiedag of groepsuitjes? Bezoek dan ook het Skûtsjemuseum in Earnewâld met uw groep. We ontvangen u met koffie en oranjekoek en een enthousiaste rondleider neemt u mee door het museum. Na dit programmaonderdeel gaat u op één van onze schepen die in de museumhaven liggen afgemeerd aan boord. De lunch gaat mee en op een eiland in het Nationaal park de Alde Feanen organiseren we de picknick. Deze combinatie van halve dagtocht zeilen en museumbezoek kunnen we u op maat aanbieden. Vrijgezellenfeest of vriendenuitje; dagje skûtsjesilen in Friesland.
Familiedagjes in de provincie Friesland. star. Beste website van het jaar 2018. home. home-fill. info. phone. add-homescreen. 1001-border. whatsapp-share. whatsapp. messenger. facebook. twitter. youtu
Familiedagjes in de provincie Friesland. Familiedag in Leeuwarden. Getoonde uitjes 1 10 van 309. In plaats of provincie. Moorddiner op diverse locaties in Nederland! Los tussen de gangen van een heerlijk diner een moord op. Dat deze twee zaken heel goed samen kunnen gaan, kunnen jullie zelf ontdekken als jullie de moordenaar gaan ontmaskeren.
Familiedag sneek, friesland Wijn en Cultuurhoeve Thabor.
Voor uw wijnproeverij, workshop, vergadering, familiedag, bezoek aan onze winkel met kunst, meubels en tassen op een rijke cultuurhistorische plek, waar u tevens landelijk kunt kamperen bij de boer op onze minicamping! Spring naar inhoud. Het Thabor Kleaster. Wijn van Thabor. Wij hebben al vele families mogen ontvangen en op basis van hun wensen een programma samengesteld. Bij ons kunt u bijvoorbeeld de catering laten verzorgen, maar u kan dit ook zelf regelen. U kan gewoon genieten van de omgeving en gezellig wat bijpraten, maar u kunt uiteraard ook het programma afwisselen met een leuke workshop, of even actief wat spelletjes met de familie gaan doen. Spelletjes kunnen we zowel binnen als buiten organiseren! Mocht het weer tegenvallen kunnen in het atelier workshops worden gedaan of hebben we daar een mooie speelplek voor de kinderen. Sterkste man van Nederland Jan Wagenaar. We werken sinds kort ook samen met de sterkste man van Nederland 2011: Jan Wagenaar. Jan is nu 13 jaar met de sport bezig, gestart op de sportschool en in 2005 startte hij met de eerste wedstrijden en werd meteen derde bij de strijd om de sterkste man van Friesland.
Familiedag Friesland Het Drents Kwartiertje.
Op 10 minuten rijden van Friesland bevindt zich het Drents kwartiertje. Hier vinden jullie een ruim en gevarieerd aanbod van activiteiten voor jong en oud om een geslaagde familiedag te organiseren! Wij hebben alvast een aantal arrangementen voor jullie familiedag samengesteld; van actief, tot creatief of culinair. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een programma voor jullie familiedag samen te stellen uit de vele activiteiten die we aanbieden. Alle activiteiten kunnen met elkaar worden gecombineerd en worden uitgebreid met een lekkere lunch, BBQ of een buffet. Gezellige locatie voor een familiedag in de buurt van Friesland.
Familie activiteiten Zeilschool t Stekelbaarsje.
Familiedag in Friesland. Dit was een familieweekend dat anders was dan alle andere jaren. Alleen de accommodatie al heeft zoveel sfeer en gezelligheid, een feest voor elke familie! Een familieweekend of familie dag is vaak best nog lastig te organiseren.
Activiteitenboerderij en Camping Hammerslag Westergeest Noordoost Friesland.
9295 LC Westergeest. De Hammerslag ligt in de provincie Friesland, in de gemeente Kollumerland c.a. We organiseren diverse activiteiten en maken arrangementen op maat. We ontvangen groepen, zoals scholen, verenigingen, maar kunnen tevens uw feestje of uw familie uitjes/teambuild dagen organiseren. Na afloop kunt u genieten van een heerlijk buffet. U kunt hierbij denken aan een koud/warm buffet, broodbuffet of barbecue. De camping is geschikt voor groot en klein. U kunt bij ons heerlijk wandelen en fietsen knooppuntensysteem, u zult de rust ervaren en s avonds moe maar voldaan de zon zien ondergaan. Tevens kunt u bijna elke avond een prachtige sterrenhemel bewonderen! Het is een ideale camping voor pure rust en ruimte zoekers. Ideale uitvalsbasis voor dagtochten naar de waddeneilanden Ameland en Schiermonnikoog. Tags: activiteitenboerderij boerencamping boerencampings boerengolf camping campings familiedag familiedagen feesten feestjes, handboogschieten overige uitjes personeelsfeest personeelsfeesten personeelsfeestje personeelsfeestjes polsstokspringen teambuilding vakantiewoning vakantiewoningen vergadering vergaderingen verjaardag verjaardagen.
Familiedag Enjoy.nl.
Home Familieuitjes Familiedag Familiedag. Zoekt u een afwisselend programma voor een gezellige familiedag? Geen probleem, we hebben een aantal fantastische arrangementen die voor iedere leeftijd te doen zijn. Voor de opa's' en oma's' die wat rustiger aan willen doen, voor ooms en tantes die gezellig willen bijpraten met elkaar en voor de kleinkinderen die lekker met elkaar kunnen spelen. Bekijk resultaten in.
familiearrangement leuk dagje uit?
Giethoorn van A tot Z is een dagje uit en van A tot Z geregeld. Uiteraard af te stemmen op uw wensen en dat regelen we dan ook van A tot Z. Boek een gezellige familiedag in het prachtige waterrijke Giethoorn.
Pannenkoekboerderij De Koppenjan Pannenkoeken Friesland.
In de sfeervolle pannenkoekenboerderij De Koppenjan eet je de lekkerste pannenkoeken van Friesland en omstreken, zeggen sommigen. Je kiest uit ruim 80 hartige én zoete pannenkoeken, voor ieder wat wils. In combi met alle activiteiten is uit eten met kinderen één groot feest bij De Koppenjan! Ga gezellig kaarsen maken, pottenbakken, zeepketting maken, aardewerk beschilderen, midgetgolfen of spelen op de kinderspeelboerderij. Ook organiseren we kinderfeestjes, schoolreisjes en familiefeesten. Voor zakelijke arrangementen is onze zaalverhuur perfect. Informeer gerust naar de mogelijkheden! Onze gasten vertellen. Wij" hebben afgelopen weekend een heerlijke familiedag bij jullie gehad.
Feestlocatie Friesland Hotel Tjaarda.
Wij hebben alles in huis voor een geslaagd feest. Een sfeervolle uitstraling, de accommodaties en faciliteiten én: wij kunnen u uitstekend helpen met het organiseren van uw feest of bijeenkomst. We voelen aan wat ú wilt en gaan, net als u, voor een onvergetelijke dag. Dé feestlocatie van Friesland. Bruiloft, bedrijfsfeest of familiedag?

Contacteer ons