Meer resultaten voor leuke activiteiten in friesland

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
leuke activiteiten in friesland
Uitgroep Friesland.
De Uitgroep Friesland is een uitgaansgroep zonder winstoogmerk. Wij organiseren gezellige groepsactiviteiten. We richten ons vooral op mensen tussen 35 en 55 jaar. Per activiteit nemen gemiddeld 12 tot 22 personen deel. Een greep uit onze activiteiten. Allemaal activiteiten die je niet zo snel alleen zult ondernemen. De activiteit eindigt vaak met gezellig napraten op een terras in een café of met een etentje.
activiteiten teambuilding
Activiteiten in het Drents-Friese Wold.
Spelen tot je groen ziet in het Drent-Friese Wold! Met Natuursprong leren kinderen van de basisschool uitdagende en leuke spelletjes doen in de natuur. NatuurWijs: met je klas naar het Drents-Friese Wold. Doe mee met NatuurWijs Drents-Friese Wold, een natuureducatief programma voor kinderen van de basisschool. Samen met je klas tot over je oren het groen in! Speuren naar padden op het Paddenpad. Ga je mee op zoek naar padden? Volg een spannend kruipdoor-sluipdoorpad door het Drents-Friese Wold. Leuk voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Kind t/m 12 jaar: 3.00 kind t/m 12 jaar. Vergaderen in Buitencentrum Drents-Friese Wold. Vergaderen op een inspirerende locatie, midden in de natuur. Dat kan bij Buitencentrum Drents-Friese Wold. Lees hier meer over arrangementen en prijzen. Andere activiteiten in Heel Nederland.
android vpn client

op 25-12-2018 open. op 26-12-2018 open. op 27-12-2018 open. op 28-12-2018 open. op 29-12-2018 open. op 30-12-2018 open. op 31-12-2018 open. Kies voor een dag in de kalender, als u de uitjes wilt die op een bepaalde dag open zijn.
vrieskast
Leuke groepsactiviteiten bij Slachtehiem in Friesland.
Home Leuke groepsactiviteiten bij Slachtehiem in Friesland. Gezellige groepsactiviteiten in Friesland. Op onze Friese boerderij kunt u het Friese platteland zien, horen, ruiken en voelen! Een prachtige omgeving om lekker met een groep bezig te zijn met leuke groepsactiviteiten. Bijvoorbeeld tijdens uw familiedag, bedrijfsuitje of ander groepsuitje. Hieronder vindt u een overzicht van de groepsactiviteiten die u op en rond Slachtehiem kunt beleven. Voor de Boerenspelen krijgt u instructies en gaat u vervolgens lekker uw eigen gang. De andere activiteiten vinden plaats onder leiding van een professionele instructeur.
wasmachine
Vrijgezellenfeest Friesland Vrijgezellenfeest.
Bij zowel mannen als vrouwen zijn deze activiteiten een groot succes! vanaf 29.95 pp. Gooi je heupen los tijdens een compleet verzorgde avond met een dansworkshop en een gezellige borrel met feestelijke cocktails. Bij het vrijgezellenfeest leer je de basispassen van een dans naar keuze, maar het is vooral heel gezellig. Wil jij leren salsadansen, paaldansen, breakdancen of volksdansen? Dit is je kans! vanaf 30.00 pp. Nederlands coolste lasergame. Speel het leukste potje lasergame van Nederland en bezorg de bachelor een onvergetelijke dag! Wij gebruiken echte trainingsuitrusting: lasergeweren met red dot sight, waarmee over een afstand van 140 meter trefzeker geschoten kan worden. Wij komen naar jullie toe: speel daar waar jullie willen en verspil geen tijd aan vervoer. Lees hier hoe wij jullie gegarandeerd een super leuke dag bezorgen!
Dagje Friesland, wat te doen in Friesland? De 436 beste bezienswaardigheden en activiteiten in Friesland DagjeWeg.NL.
We gaan met volwassenen en kinderen. Geen gratis activiteiten. zoek opnieuw wis zoekfilter. Friesland 436 uitstapjes. Tafelen op Terschelling: hier kun je lekker eten. Tafelen op Terschelling: hier kun je lekker eten. Door het bos of in de branding: paardrijden op Terschelling.
Uitjes in de omgeving Friesland camping Bergumermeer.
Wadlopen is misschien wel de meest unieke uitdaging in ons land. Ga met de gids deze leuke en sportieve uitdaging aan. Tijdens de wadlooptocht zult u genieten van de weidsheid van het gebied en met eigen ogen de bijzondere natuurwaarden van de Waddenzee aanschouwen. U ervaart het maximale wadgevoel. Het skûtsjesilen is een van typische sporten van Friesland.
Vrijgezellenfeest Friesland, Leeuwarden, Drachten, Sneek, Heerenveen.
Naast indoor activiteiten hebben wij ook outdoor activiteiten voor groepen. Ook een leuke rondvaart met onze eigen rondvaartboot Klein Zwitserland behoort tot de mogelijkheden. Zoekt u een trouw locatie of een partycentrum voor uw bruiloft kijk dan snel op de site van klein Zwitserland. Veel is mogelijk bij restaurant/partycentrum klein Zwitserland in Friesland. Arrangementen in Friesland.
Teambuilding en activiteiten Hotel Galamadammen Friesland.
De sportievelingen in het gezelschap kunnen zich bij het fierljeppen van hun beste kant laten zien, maar ook de personen die wat minder actief zijn, wacht een leuke dag. Wie haalt droog de overkant en voor wie kwam overmoed voor de val? Fietstocht door diverse Elfstedenstadjes. Wilt u tijdens uw bijeenkomst even lekker een frisse neus halen? Genieten van de natuur en samen met uw collega's' op een ontspannen manier actief bezig zijn? Pak dan een fiets of e-bike voor een mooie tocht naar Stavoren, Hindeloopen en/of Workum! Solextocht door Gaasterland en langs de Friese kust. Een ouderwetse manier van voortbeweging die zorgt voor een gezellige, gemoedelijke sfeer in de groep. Getooid met pothelm en in een leren jas kunt u met de solex Gaasterland en de mooie kust van het IJsselmeer ontdekken. Teambuilding en activiteiten.
Leuke uitjes met slecht weer in Friesland 5 sterren camping en vakantiepark in Friesland.
Download onze brochure. Leuke uitjes met slecht weer in Friesland. Binnenactiviteiten in de buurt van De Kuilart. Gaat u lekker op vakantie naar De Kuilart, maar zit het weer niet helemaal mee? Niet getreurd, ga er gezellig op uit samen of met het hele gezin, want dat kan ook prima als het weer wat minder is.

Contacteer ons