Meer resultaten voor leuke activiteiten in friesland

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
leuke activiteiten in friesland
Us Heit Toeristen informatie Friesland Holland.
Toeristen informatie Friesland Holland. Toeristen informatie Friesland Holland. Friesland Holland is hét toeristen informatie bureau van Friesland. Op deze website zijn alle bezienswaardigheden en leuke activiteiten vermeld, welke in Friesland te beleven zijn. Daarnaast kunt u ook complete arrangementen in de provincie boeken bij Friesland Holland.
Familiedag Friesland Party en Recreatiecentrum Strandheem.
Wilt u een complete dag met de familie, dat kan, combineer verschillende activiteiten met een heerlijk buffet, of feestavond. Bijoorbeeld een speurtocht of een middagje klootschieten met aansluitend een BBQ of een leuke quiz zoals ik hou van holland. Voor een onvergetelijke familiedag in Friesland?
Singles Friesland Single Events.
Activiteiten singles 40 50 60 borrels, singlefeesten wandelen, singlevakantie. Actief zeilen, kano etc. FEESTDAGEN UITJES SE. Alleen op reis. Reizen alleen, samen. Veel gestelde vragen. Over Single Events. Waarom Single Events. Wat is Single Events. In de pers. In de media. Veel gestelde vragen. Tips plaatsen ledenuitje. Tips ontmoeten/ daten. Tips aanmaken profiel. Veel gestelde vragen. Gemaakt door Petra Beheerder Single Events. Kom je uit Friesland en vind je het leuk om andere mensen uit jouw buurt te ontmoeten en samen leuke dingen te ondernemen, wordt dan lid van deze groep.

op 22-02-2019 open. op 23-02-2019 open. op 24-02-2019 open. op 25-02-2019 open. op 26-02-2019 open. op 27-02-2019 open. op 28-02-2019 open. Kies voor een dag in de kalender, als u de uitjes wilt die op een bepaalde dag open zijn.
Top terrassen Friesland Holland.
De keuze voor 2016 is gemaakt aan de hand van tips van toeristen en terrasexploitanten én waarnemingen van medewerkers van Friesland Holland in voorgaande jaren. Het bureau voor toerisme wordt graag gewezen op terrassen met een hoge entertainmentwaarde. Dus geen gewone terrassen, maar zogenaamde beleefterrassen, op zn Duits Erlebnisterrassen. De criteria zijn: continu zicht op activiteiten van mensen, kunst, cultuur of natuur, royaal uitzicht, zongericht, comfortabele zitplaatsen, goede prijs-prestatieverhouding een terras dat veel comfort en hoge kwaliteit biedt mag duurder zijn, een vriendelijke en vlotte bediening, ruime openingstijden en beschikbaarheid van fotos van het terras met de omgeving bewijsmateriaal.
Groepsuitjes in Friesland Old Dutch de Westereen.
Moorddiner Moorddiner in Friesland Beleef het bij Old Dutch Het moorddiner is een themafeest waarbij de spelers gezamenlijk een moord. Wie is de Mol Wie is de Mol? Om antwoord te krijgen op deze vraag zult u aan de leuke activiteit moeten deelnemen.
Uitgroepfriesland.nl.
De Uitgroep Friesland laat jou de mooiste plekjes van onze provincie zien en af en toe zelfs buiten onze provincie. In groepen van gemiddeld twaalf tot tweeëntwintig personen kan je bij ons terecht voor onder andere kanoën, zeilen, schaatsen, bowlen en gezamenlijke fietstocht. Doe je het liever wat rustiger aan, dan is het fijn om te weten dat ook activiteiten als een bezoek aan een museum, een stadswandeling en diverse gezellige etentjes bij ons op de kalender staan. Zelfs voor ontspannen uitjes als een spelavond, een high tea, de jaarlijkse nieuwjaarsborrel en een barbecue gaan wij graag de deur uit! Je ziet het, allemaal leuke activiteiten die je niet snel in je eentje zal ondernemen.
Rasterhoff Festival in Sneek Circulair Friesland.
De Vereniging Circulair Friesland is een samenwerkingsverband tussen bedrijven, overheden en kennisinstellingen. Wij zetten ons in voor de Friese economie van de toekomst: een circulaire economie. U bevindt zich hier: Home Agenda Rasterhoff Festival in Sneek. Rasterhoff Festival in Sneek. Datum: 9 september 2018 Locatie: Rasterhoffpark, Sneek. Op zondag 9 september vindt het Rasterhoff Festival plaats in het Burgemeester Rasterhoffpark te Sneek, van 10.00 tot 19.00 uur. Het Rasterhoff Festival is een uitje voor het hele gezin. Voor kinderen is er van alles te beleven en te doen. Het festival is een combinatie van culturele activiteiten, diverse kraampjes met duurzame thema's' en leuke activiteiten.
DE 10 BESTE buitenactiviteiten in Friesland TripAdvisor.
Beste outdoor activiteiten in Friesland, Nederland. Wat te doen in Friesland. Outdooractiviteiten in Friesland. Buitenactiviteiten in Friesland. Wanneer wilt u op reis? Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Je filters zijn nog steeds actief.
Wat te doen in Friesland? Zwemmen bij Swimfun Joure.
Het zwembad is elke dag geopend, dus altijd wat te doen in Friesland! Bekijk de openingstijden en route voor een onvergetelijke dag vol waterpret. Zien we jou snel? Bekijk de afwijkende/vakantie openingtijden. Route Sewei 3 8501 SP Joure 0513 417 648 info@swimfun.nl Bekijk route. Wil je op de hoogte blijven van het Swimfun nieuws en als eerste alle promoties ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief. Volg ons op de sociale netwerken, en kom als eerste alle nieuwtjes te weten. Ook maak je kans op leuke prijzen!

Contacteer ons