Zoeken naar rondvaart friesland 20 personen

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
rondvaart friesland 20 personen
Bedrijfsuitje: ontdek de Weerribben met een boottocht.
Buitencentrum Weerribben T 0561-477272 Praktisch.: Een bijzonder arrangement, ideaal als teambuilding. Aantal deelnemers: 10 30 personen. Prijs: vanaf 20 per persoon. Hoogeweg 27 8376 EM Ossenzijl. Andere activiteiten in Heel Nederland. Bericht van de boswachter Helaas gaat er iets fout.
airbnb amsterdam
S'DAM' Rondvaarten met de fluisterboot.
Je vaart op een milieuvriendelijke, open fluisterboot langs pakhuizen, branderijen en de hoogste molens ter wereld! Terwijl je luistert naar grappige anekdotes en boeiende verhalen van de fluisterbootgids. Het op en afstappunt van de fluisterboot is Vismarkt/ hoek Lange Haven 99.
jura koffiemachine
Lovers Canal Cruises.
These cookies allow us to count visits and traffic sources so we can measure and improve the performance of our site. They help us to know which pages are the most and least popular and see how visitors move around the site.
permanente educatie punten
Luxe partyschepen voor een geslaagd evenement Rondvaardij Princenhof.
Luxe partyschepen van 10 tot 300 personen. Hét juiste adres voor uw rondvaart, dagtocht, bedrijfsfeesten, teambuilding, presentaties, seminars, vergaderingen, reünies, familie-uitjes, bruiloften en partijenWij bieden verschillende mogelijkheden voor een onvergetelijk dagje uit. Om een indruk te geven van onze mogelijkheden hebben wij een aantal arrangementen opgemaakt.
goedkope groepsaccommodatie

op 24-11-2018 open. op 25-11-2018 open. op 26-11-2018 open. op 27-11-2018 open. op 28-11-2018 open. op 29-11-2018 open. op 30-11-2018 open. Kies voor een dag in de kalender, als u de uitjes wilt die op een bepaalde dag open zijn.
boottocht ijsselmeer
Groupon: deals en kortingen op restaurants, fitness, reizen en hotels, producten, beauty en meer.
99 Van 4750., Indian Tandoori Bites. Drie gangen à la carte voor 2 pers. Amsterdam 221, km. 6190, Van 2899., 15, uur bowlen en bittergarnituur 20 stuks voor 4 personen. Mijdrecht 289, km. 58 Van 24. 6 Minibons Classic locatie Amsterdam.
livestream heerenveen groningen
IJgenweis Streekbos eten en drinken in de natuur van West-Friesland.
Vier dan je partijtje bij ons met een Kids High Tea. Walking dinner is een ongedwongen manier van dineren zonder vaste plaats. Tijdens een walking diner worden verschillende kleine gerechtjes uitgeserveerd., Duur: 15, uur. Prijs: v.a 20 personen 1250, p.p.
Rondvaart Sneekermeer, ga je een rondje mee? Friesland Uitjes.
Mijn leukste Friesland uitjes. Rondvaart Sneekermeer, ga je een rondje mee? Geplaatst door emily on 25 maart 2017 11 juni 2017. Rondvaart Sneekermeer, het Sneekermeer officieel Snitser Mar is natuurlijk bekend van de Sneekweek. Wil je zelf een kijkje nemen op dit beroemde meer? Je kunt een rondvaart maken over het meer, waarbij je alle interessante plekken tegenkomt: het Starteiland, de starttoren voor wedstrijden, misschien zijn er zelfs zeilwedstrijden waar je een kijkje kunt nemen. Of je boekt een rondvaart tijdens de Sneekweek, dan is het Sneekermeer op het drukst. Die drukte is geen probleem, de ervaren schipper vaart je veilig overal tussendoor. Welke route wordt er gevaren? Je vaart Sneek uit over de Houkesloot richting het Sneekermeer. Je vervolgt de tocht met een rondje om het Starteiland. Hierna verlaat je het Sneekermeer en vaar je via het natuurgebied de Grutte Griene en de Hollegracht richting de idyllische dorpjes Uitwellingerga en Oppenhuizen Top en Twel. Via een mooie authentieke Friese route vaar je achter de dorpjes langs terug naar het startpunt. 195, Er kunnen maximaal 20 personen mee aan boord van de Rondvaart Sloep.
Prachtige rondvaart Sneekermeer Cadeautjes.nl.
De rondvaart is geweldig voor families die er graag met zijn allen eens op een rustgevende manier willen genieten. Op deze sloep is het heerlijk vertoeven! Prachtige rondvaart over het Sneekermeer. Tocht van maar liefst 2 uur. Idyllische rondvaart voor de hele familie. 20 personen geen minimum.
Vaargebied Rondvaartbedrijf Redbad.
Je kunt richting natuurgebied de Âlde Feanen richting Grou en Earnewâld, maar natuurlijk ook een tocht door de Zuidwesthoek van Friesland maken, waar de meeste grotere meren liggen. Onderweg is er eventueel gelegenheid om een watersportplaats of een van de Friese Elfsteden Sloten, IJlst en Sneek liggen vaak op onze route aan te doen of om iets te bezichtigen bv.

Contacteer ons