Meer resultaten voor rondvaart friesland 20 personen

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
rondvaart friesland 20 personen
Welkom aan boord bij Party en Rondvaartbedrijf Harmonie! Harmonie Rondvaart. Welkom aan boord bij Party en Rondvaartbedrijf Harmonie!
De Harmonie is een rondvaartboot geschikt voor 20 tot 150 personen. De achtersalon kan met mooi weer helemaal open waardoor een zonnedek ontstaat. Het schip heeft verwarmde salons waardoor wij het hele jaar kunnen varen. Een gezellige bar, salons met losse tafels en stoelen en een geluidsinstallatie staan allemaal volledig tot uw beschikking. Reserveer ons party en rondvaartbedrijf dan vandaag nog! Bent u geïnteresseerd in één van onze arrangementen of op zoek naar een unieke locatie voor uw bruiloft, familiefeest of bedrijfsevent? Reserveer dan Party en Rondvaartbedrijf Harmonie vandaag nog. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of wilt u eerst een kijkje komen nemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met het invullen van deze bijzondere dag. 9206 AH Drachten. 9223 LN Houtigehage. Copyright 2018 Harmonie Rondvaart. Bedrijfsfeest op het water Friesland bedrijfsfeest op het water Drachten Bedrijfsuitje Friesland Rondvaart Friesland Partyboot Friesland partyboot huren Friesland Trouwen op het water trouwen op een boot Themafeest op het water personeelsuitje op het water Friesland rondvaartbedrijf-harmonie.nl.
badkamers den haag
De Oorden Rondvaart Partycruises in Friesland.
Wilt u een rondvaart in Friesland voor 20 personen of meer boeken? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een scherp aanbod! Rondvaart Friesland familiedag. Bij De Oorden heeft u vele keuzes voor een rondvaart in Friesland op uw familiedag.
jura koffiemachine
Rondvaart in Friesland.
Party en Rondvaartbedrijf Harmonie rondvaart in Friesland. Wij heten u graag van harte welkom aan boord! Sinds 1931 verzord Party en Rondvaartbedrijf Harmonie rondvaarten en feesten over de Friese meren. Voor gezelschappen/groepen kunnen wij. MEER INFORMATIE BEZOEK DE WEBSITE! Rondvaartbedrijf Lauwersmeer rondvaart tot 75 personen.
sale
Luxe partyschepen voor een geslaagd evenement Rondvaardij Princenhof.
Wie zijn wij? Rondvaardij Princenhof heeft voor elke gelegenheid het juiste schip. Met onze luxe partyschepen bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Voor groepen mogelijkheden vanaf 20 tot 300 personen! Tochten voor individuele deelnemers. Rondvaart, middag of dagtocht reserveren?
boottocht friesland
Home Rondvaartboten Friese Rondvaart Ondernemers.
Saloncharters Piet Hettinga. FRIESE RONDVAART ONDERNEMERS. Alle rondvaartboten van Friesland zijn verenigd in de Friese RondvaartOndernemers FRO. Deze vereniging heeft tot doel om op te komen voor de belangen van de rondvaartondernemers middels overleg met provincie, gemeentes en andere belangenorganisaties en is opgericht in 1975. Lid van de vereniging kunnen alleen bedrijven zijn die bij de Kamer van Koophandel staan ingeschreven en zich beroepsmatig bezighouden met het vervoer van personen op het water.
dagtochten-en-rondvaarten VVV Zuid-West Friesland.
Sneek op Maat. Sneek op Maat organiseert toeristische arrangementen en events in Friesland die precies aansluiten bij uw. za 15 april 2017 t/m za 09 september 2017. De bemanning van beurtschip Ald Fryslân neemt u het zomerseizoen graag mee voor een unieke rondvaart door.
Rondvaart Middelsee Voor een noflike tocht door Friesland.
Maar u kunt ook uw eigen rondvaart op maat samenstellen voor een prachtige rondvaart door Noord West Friesland. De Middelsee heeft een capaciteit voor 40 personen, er mogen 80 personen aan boord in overleg. Onze arrangementen gelden voor groepen vanaf 30 personen.
Untitled Untitled Document. Document.
Rondvaart Friesland Catering, vergaderen en arrangementen.
Beleef een unieke dag met Rondvaartboot Friesland! Rondvaart Friesland vaart in Friesland ÉN Groningen. Kijk hieronder voor de verschillende mogelijkheden. Trouwen op het water. Compleet verzorgt met catering. Receptie en ontvangst. Voor ieder branche! Kleine en grote groepen. Tochten door Fryslân.
Rondvaart Friesland Kies voor Rondvaartbedrijf Lauwersmeer.
In de buffetruimte is plaats voor 50 personen. Rondvaart in Friesland vanaf april mogelijk. Ons schip vaart vanaf april t/m oktober alle zondagen uit door Nationaal Park Lauwersmeer. In de periode mei t/m oktober varen wij ook op de dinsdagen.

Contacteer ons