Zoeken naar rondvaart friesland 20 personen

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
rondvaart friesland 20 personen
Rondvaart Friese Meren/Pannenkoekentocht Lemmer 2016 Hart van Lemmer.
Prijs gewone rondvaart: 11, p.p. / kind t/m 12 jaar 6. Met pannenkoeken: 20, p.p. / kind: 1250. Kaartverkoop: http//rondvaart-vandijk.nl/: en VVV Lemmer, Nieuwburen 1, tel: 0514 53 45 50 of VVV Joure, Midstraat 99, tel: 0513 41 60 30.
seo specialist
Boot huren Friesland. Bootnodig?
20 40 personen. 40 60 personen. 60 100 personen. 100 200 personen. Kies het soort boot. Doel van de vaart. Boot huren Harlingen. Boot huren Amsterdam. Boot huren Muiden. Huur een salonboot. Huur een partyboot. Boot huren Waddenzee. Boot huren grachten Amsterdam. Boot huren IJsselmeer. Boot huren Friesland.
vaatwasser
IJgenweis Streekbos eten en drinken in de natuur van West-Friesland.
Vier dan je partijtje bij ons met een Kids High Tea. Walking dinner is een ongedwongen manier van dineren zonder vaste plaats. Tijdens een walking diner worden verschillende kleine gerechtjes uitgeserveerd., Duur: 15, uur. Prijs: v.a 20 personen 1250, p.p.
nilfisk schrobmachine
Rondvaart Dokkum.
Het boeken van een dergelijk arrangement levert je een korting op van 10% bij een combinatie met een menu van het Paviljoen. Heb je vragen over de beschikbaarheid, mogelijkheden of voorwaarden of wil je gewoon eens van gedachten wisselen over een rondvaart in Dokkum?
noren schaatsen kopen
Welkom aan boord bij Party en Rondvaartbedrijf Harmonie! Harmonie Rondvaart. Welkom aan boord bij Party en Rondvaartbedrijf Harmonie!
De Harmonie is een rondvaartboot geschikt voor 20 tot 150 personen. De achtersalon kan met mooi weer helemaal open waardoor een zonnedek ontstaat. Het schip heeft verwarmde salons waardoor wij het hele jaar kunnen varen. Een gezellige bar, salons met losse tafels en stoelen en een geluidsinstallatie staan allemaal volledig tot uw beschikking. Reserveer ons party en rondvaartbedrijf dan vandaag nog! Bent u geïnteresseerd in één van onze arrangementen of op zoek naar een unieke locatie voor uw bruiloft, familiefeest of bedrijfsevent? Reserveer dan Party en Rondvaartbedrijf Harmonie vandaag nog. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of wilt u eerst een kijkje komen nemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met het invullen van deze bijzondere dag. 9206 AH Drachten. 9223 LN Houtigehage. Copyright 2018 Harmonie Rondvaart. Bedrijfsfeest op het water Friesland bedrijfsfeest op het water Drachten Bedrijfsuitje Friesland Rondvaart Friesland Partyboot Friesland partyboot huren Friesland Trouwen op het water trouwen op een boot Themafeest op het water personeelsuitje op het water Friesland rondvaartbedrijf-harmonie.nl.
friese meren
Rondvaart in Friesland.
Rondvaartbedrijf Lauwersmeer rondvaart tot 75 personen. Welkom aan boord van rondvaartboot De Vlinderbalg. Voor een verzorgd varend uitje bent u bij Rondvaartbedrijf Lauwersmeer in goede handen. Aan boord van de nostalgische rondvaartboot. MEER INFORMATIE BEZOEK DE WEBSITE! Voor een overzicht per plaats van Rondvaart in Friesland.:
Rondvaart Sneek Ervaar de Friese meren Welkom aan boord!
vrij drinken Hollands assortiment. Trouwen aan boord. Uw ja-woord geven op de prachtige Friese meren in een sfeervolle ambiance; aan boord van de Toerist 5 is het mogelijk. Huur de Toerist 5 exclusief voor uw evenement. 27 juni van 0930: 1700.:
Rondvaart De" Alde Feanen" Rondvaardij Princenhof.
Wie zijn wij? Rondvaardij Princenhof heeft voor elke gelegenheid het juiste schip. Met onze luxe partyschepen bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Voor groepen mogelijkheden vanaf 10 tot 300 personen! Tochten voor individuele deelnemers. Rondvaart, middag of dagtocht reserveren?
Rondvaart Sneekermeer, ga je een rondje mee? Friesland Uitjes.
Mijn leukste Friesland uitjes. Rondvaart Sneekermeer, ga je een rondje mee? Geplaatst door emily on 25 maart 2017 11 juni 2017. Rondvaart Sneekermeer, het Sneekermeer officieel Snitser Mar is natuurlijk bekend van de Sneekweek. Wil je zelf een kijkje nemen op dit beroemde meer? Je kunt een rondvaart maken over het meer, waarbij je alle interessante plekken tegenkomt: het Starteiland, de starttoren voor wedstrijden, misschien zijn er zelfs zeilwedstrijden waar je een kijkje kunt nemen. Of je boekt een rondvaart tijdens de Sneekweek, dan is het Sneekermeer op het drukst. Die drukte is geen probleem, de ervaren schipper vaart je veilig overal tussendoor. Welke route wordt er gevaren? Je vaart Sneek uit over de Houkesloot richting het Sneekermeer. Je vervolgt de tocht met een rondje om het Starteiland. Hierna verlaat je het Sneekermeer en vaar je via het natuurgebied de Grutte Griene en de Hollegracht richting de idyllische dorpjes Uitwellingerga en Oppenhuizen Top en Twel. Via een mooie authentieke Friese route vaar je achter de dorpjes langs terug naar het startpunt. 195, Er kunnen maximaal 20 personen mee aan boord van de Rondvaart Sloep.
De 10 beste boottochten en watersporten in Friesland.
Kapitein Rob Rondvaart Sneek. 6 van 61 Boottochten en watersporten in Friesland. Alde Faenen Earnewald. 7 van 61 Boottochten en watersporten in Friesland. Sleepnetvissen en zeehondentochten TS3-Viking West-Terschelling. 8 van 61 Boottochten en watersporten in Friesland. Boottochten, Visboten tours. Verhuurbedrijf Hollema Earnewâld. 9 van 61 Boottochten en watersporten in Friesland. Verhuur van uitrusting, Bootverhuur. Rondvaartbedrijf Kiewied Ballum. 10 van 61 Boottochten en watersporten in Friesland. Boottochten, Visboten tours. 11 van 61 Boottochten en watersporten in Friesland. Binnenstad Bootverhuur Sneek. 12 van 61 Boottochten en watersporten in Friesland. Culturele tours, Boottochten. Sail Experience Leeuwarden. 13 van 61 Boottochten en watersporten in Friesland. Kiteboarding Club Holland Workum. 14 van 61 Boottochten en watersporten in Friesland. Bootjesverhuur Ouweseun Harlingen. 15 van 61 Boottochten en watersporten in Friesland. Rintsje Bosch Kitesurfing Vlieland. 16 van 61 Boottochten en watersporten in Friesland. Centerpoint Charters Sneek. 17 van 61 Boottochten en watersporten in Friesland. De Schiffart Yachtcharter Terherne. 18 van 61 Boottochten en watersporten in Friesland. 19 van 61 Boottochten en watersporten in Friesland. De Sawn Stjerren Hallum. 20 van 61 Boottochten en watersporten in Friesland.

Contacteer ons