Resultaten voor rondvaart in friesland

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
rondvaart in friesland
Rondvaart Friesland DagjeWeg.NL.
Vier een gezellige familiedag met oud-Hollandse spelletjes. SUMAR, FRIESLAND Aan het Friese Bergumermeer verzamelen families zich voor een gezellige dag samen. Om een rondvaart te maken, bij te kletsen of samen met z'n' allen het water in te plonzen van het waterparadijs.
nederland fm app
De Oorden Rondvaart Partycruises in Friesland.
Wilt u een rondvaart in Friesland voor 20 personen of meer boeken? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een scherp aanbod! Rondvaart Friesland familiedag. Bij De Oorden heeft u vele keuzes voor een rondvaart in Friesland op uw familiedag.
Millers
Rondvaart in Friesland.
Party en Rondvaartbedrijf Harmonie rondvaart in Friesland. Wij heten u graag van harte welkom aan boord! Sinds 1931 verzord Party en Rondvaartbedrijf Harmonie rondvaarten en feesten over de Friese meren. Voor gezelschappen/groepen kunnen wij. MEER INFORMATIE BEZOEK DE WEBSITE! Voor een overzicht per plaats van Rondvaart in Friesland.:
friese meren
Home Rondvaartboten Friese Rondvaart Ondernemers.
FRIESE RONDVAART ONDERNEMERS. Of u nou op zoek bent naar een adres voor een rondvaart, familiedag, bedrijfsfeest in Friesland of om het jaarlijkse sk├╗tsjesilen te bekijken, op deze website heeft u keuze genoeg. Van moderne tot nostalgische partyschepen of zelfs een prachtig nostalgisch zeilschip, en van eenvoudige tot de meest luxe catering.
Rondvaart Sneek Ervaar de Friese meren Welkom aan boord!
Geniet van van een boottocht over de Friese meren inclusief BBQ. 35, uur varen over de Friese meren. vrij drinken Hollands assortiment. Trouwen aan boord. Uw ja-woord geven op de prachtige Friese meren in een sfeervolle ambiance; aan boord van de Toerist 5 is het mogelijk.
Untitled Untitled Document. Document.
De 10 beste boottochten en watersporten in Friesland.
12 van 65 Boottochten en watersporten in Friesland. Kapitein Rob Rondvaart Sneek. 13 van 65 Boottochten en watersporten in Friesland. Kiteboarding Club Holland Workum. 14 van 65 Boottochten en watersporten in Friesland. 15 van 65 Boottochten en watersporten in Friesland.
Rondvaartbedrijf van Dijk Bij ons varen is een feest!
17 juli om 1300: 1500: 15.00 21.00 Kortestreek 14, Lemmer Dinsdag Rondvaart Lemmer. 17 juli om 1300: 1700: 7.00 12.00 Kortestreek 14, Lemmer Dorpentocht Lemmer. 18 juli om 1100: 1500: 10.00 16.00 Kortestreek 14, Lemmer. Ook voor mindervaliden gastvrij. Bij rondvaartbedrijf van Dijk draait er veel om rolstoelvriendelijk gebruik. De rondvaartboot is geheel aangepast voor rolstoelgebruikers en mindervaliden met een rollator. De salon zijn zeer ruim en breed van opzet zodat u makkelijk tussen de tafels kunt manoeuvreren. De boot de Waterpoort heeft een boven en benedendsalon. Beide salons zijn goed bereikbaar met liften. Ook bevinden zich op beide salons aangepaste toiletten. Deze toiletgroepen zijn zo ruim dat men er zelfs een sara actieve tillift in kunt parkeren.
Rondvaart De" Alde Feanen" Rondvaardij Princenhof.
Bent u op voor een groep op zoek naar een mooie rondvaart neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden voor het afhuren van een eigen schip! Rondvaart door het Nationaal Park De Alde Feanen 2018. Vanaf 29 april tot juni op zon en feestdagen. Vanaf juni tot oktober op woensdag en zondag. In voor en naseizoen op aanvraag.

Contacteer ons