Meer resultaten voor rondvaart in friesland

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
rondvaart in friesland
Rondvaart Lemmer Rondvaartbedrijf van Dijk.
Rondvaart bezoek Weduwe Joustra. Boerengolf dag arrangement. Exclusiviteit op maat. Arrangement Trossen los. Senioren dag arrangement. Party on the lake. Iets te vieren? 14.00 uur tot 16.00 uur. 7, 14, 21 en 28 juli. 16, 23 juli 13.00 uur tot 15.00 uur. 4, 11, 18 en 25 aug. 13 en 20 aug. 13.00 uur tot 15.00 uur. 1200, volw./ 700, kind. aanboord, VVV Joure, VVV Lemmer. online of telf. Lijnbaan Lemmer gratis. Bus 42 / 47 Pampusstraat Lemmer. Reserveer deze vaartocht. Zoek in onze vaarkalendar de gewenste maand datum en RESERVEER.
Rondvaart overzicht alle rondvaarten in Nederland in een overzicht.
Wij heten u van harte welkom aan boord. Wij bieden aan rondvaarten en dagtochten voor losse opstap door Friesland. Maar ook voor groepen: Rondvaartbedrijf Harmonie verzorgd sinds 1931 rondvaarten en feesten over de Friese meren. Naast rondvaarten verzorgen wij. Prijzen vanaf: 1000, Open: Alle dagen geopend Seizoen: Gehele jaar. Giethoorn: Vaartocht door giethoorn. In de Kop van Overijssel ligt het schilderachtige Giethoorn. Bekend om zijn waterrijke landschap wordt het ook wel het Groene Venetië genoemd. Giethoorn is gelegen aan de rand van natuurpark De Wieden Weerribben in een oase van rust. Prijzen vanaf: 500, Open: Alle dagen geopend Seizoen: april t/m oktober. Bolsward: Rondvaart door de grachten van bolsward.
Rondvaart van der Werf Sneek Nederland. Informatie Reviews Rondvaart van der Werf Zoover.
Je kunt 2 vakantiefoto's' van Rondvaart van der Werf bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk dan accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Friesland. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Rondvaart van der Werf in Sneek.
Simmerwille / Rondvaartbedrijf P. Brouwer.
Brouwer heet u van harte welkom aan boord van de Simmerwille. Plan in overleg met ons een exclusieve belevenis aan boord van de Simmerwille. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een familiedag, personeelsfeest of meevaren met onze rondvaart door het merengebied van Zuidwest Friesland.
Simmermoarn De Zuidwesthoek van Friesland op haar mooist!
Dan bent u bij de Simmermoarn aan het juiste adres. Sinds 2006 organiseren wij de mooiste tochten en arrangementen in de Zuidwesthoek van Friesland. Combineer de Simmermoarn met fiets, museumbezoek, solex of Pitch en Putt voor een onvergetelijke dag. Wij informeren je graag naar de vele mogelijkheden.
Home Rondvaartboten Friese Rondvaart Ondernemers.
FRIESE RONDVAART ONDERNEMERS. Of u nou op zoek bent naar een adres voor een rondvaart, familiedag, bedrijfsfeest in Friesland of om het jaarlijkse skûtsjesilen te bekijken, op deze website heeft u keuze genoeg. Van moderne tot nostalgische partyschepen of zelfs een prachtig nostalgisch zeilschip, en van eenvoudige tot de meest luxe catering.
Westfriesland.nl Toerisme.
Het is een ideaal gebied om met de fiets of per auto te verkennen, maar ook wandelend of varend kunt u genieten van het weidse landschap, de molens en de authentieke stolpboerderijen. Westfriesland kent veel fraaie lintdorpen, mooie stadjes, recreatievoorzieningen en natuurschoon en is rijk aan musea en leuke attracties. In de zomermaanden zijn er in veel plaatsen toeristische markten en folkloristische festiviteiten.
Rederij van der Zweep Rondvaarten Grou VVV NL.
Het team van Rondvaarten Grou verwelkomt je graag aan boord van één van de schepen om op basis van jouw wensen een onvergetelijke dag te maken. Het watersportdorp Grou, centraal gelegen in Friesland, biedt vele afwisselende vaarroute mogelijkheden. Rederij van der Zweep Rondvaarten Grou.
Rondvaarten Minicamping UIT THUIS.
Doordat deze boot is uitgevoerd met elektrische aandrijving, kunt u fluisterstil varen en optimaal genieten van de schitterende natuur in Noordoost Friesland. Naast het organiseren van tochten voor campinggasten, bieden wij diverse mogelijkheden.: familiedag, personeel/collegas, vereniging sport, buurt etc. verjaardag, jubileum, reünie. picknick, high tea etc. Mogelijke tochten vanuit Kollum.: Rondvaart met bezoek aan Dokkum, ca.
Rondvaart Bolsward IJlst Varen door de historische stadsgrachten Friesland.
Fryslân-Súdwest Routebureau Friesland. Friese Meren Vakanties. Vaartocht Rondje Sudwest. Vaartocht Rondje Middelsee. Rondvaart door de historische grachten van Bolsward. Als u van plan bent om tijdens de zomermaanden naar Bolsward te komen is het zeker een aanrader om met de rondvaartboot van Bolsward door de stadsgrachten te gaan. Vrijwilligers leiden u op een gezellige manier door de stadsgrachten van Bolsward. Iedere maandag tot vrijdag in de maanden juli en augustus kunt u om 14.00 uur aan boord gaan van de electrisch aangedreven open rondvaartboot.

Contacteer ons