Zoeken naar rondvaart in friesland

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
rondvaart in friesland
VAARTOCHTEN Varend Friesland.
Het wordt ook wel het eiland in de Friese Meren genoemd. Meer informatie over onze vaartochten in Friesland? We helpen u graag verder! Bel ons voor meer info. Varend Friesland maakt een uniek voorstel voor een rondvaart door Friesland, voor een korte tocht van 2 uren, een middag of een dag, met of zonder catering.
friesland boot huren
De Oorden Rondvaart Partycruises in Friesland.
Wilt u een rondvaart in Friesland voor 20 personen of meer boeken? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een scherp aanbod! Rondvaart Friesland familiedag. Bij De Oorden heeft u vele keuzes voor een rondvaart in Friesland op uw familiedag.
dames horloges
Rondvaarten Minicamping UIT THUIS.
Doordat deze boot is uitgevoerd met elektrische aandrijving, kunt u fluisterstil varen en optimaal genieten van de schitterende natuur in Noordoost Friesland. Naast het organiseren van tochten voor campinggasten, bieden wij diverse mogelijkheden.: familiedag, personeel/collegas, vereniging sport, buurt etc. verjaardag, jubileum, reünie. picknick, high tea etc. Mogelijke tochten vanuit Kollum.: Rondvaart met bezoek aan Dokkum, ca.
akoestische
Rondvaart Friesland Catering, vergaderen en arrangementen.
Beleef een unieke dag met Rondvaartboot Friesland! Rondvaart Friesland vaart in Friesland ÉN Groningen. Kijk hieronder voor de verschillende mogelijkheden. Trouwen op het water. Compleet verzorgt met catering. Receptie en ontvangst. Voor ieder branche! Kleine en grote groepen. Tochten door Fryslân.
dagtochten-en-rondvaarten VVV Zuid-West Friesland.
Sneek op Maat. Sneek op Maat organiseert toeristische arrangementen en events in Friesland die precies aansluiten bij uw. za 15 april 2017 t/m za 09 september 2017. De bemanning van beurtschip Ald Fryslân neemt u het zomerseizoen graag mee voor een unieke rondvaart door.
Rondvaart in Friesland Frisian Queen.
Rondvaart in Friesland. De Frisian Queen is bij uitstek geschikt voor rondvaarten in Friesland. Het reserveren van een arrangement op dit unieke schip is ideaal voor diverse gelegenheden als bedrijfsfeesten, bruiloften en familie evenementen. Daarnaast organiseren wij zelf elke laatste zondag van de maand een Hollandse Artiestenvaart voor de liefhebber van Hollandstalige muziek.
Rondvaart Bolsward Varen door de historische stadsgrachten.
In de onderstaande video presentatie van Ton VIsser TVBolsward krijgt u een leuke indruk van deze prachtige vaartocht. De rondvaart wordt verzorgd door vrijwilligers en is geheel gratis, uw spontane bijdrage is uiteraard welkom. Start is bij de Waag van het Stadhuis.
rondvaarten-zeiltochten VVV De Friese Meren.
Praam De Simmermoarn rondvaart en beurtveer. Simmermoarn verzorgt vaartochten en arrangementen in de Zuidwesthoek van Friesland. We kunnen naar wens. Varen op een klassieke salonboot in Friesland Een vaartocht over de Friese meren is altijd genieten. Combineer de Simmermoarn met bus, fiets, kano of wandelroute en geniet van de Friese meren en de Luts.
Rondvaart Friesland Partyvaart Harlingen.
Friesland bezoeken dan moet je zeker een rondvaart maken. Friesland en rondvaart zijn onlosmakend aan elkaar verbonden. In Friesland is het mogelijk om met Waddenrecreatiebedrijf Neptunus een rondvaart maken zowel als individueel als in groepsverband vanuit de haven van Harlingen.
Rondvaartbedrijf Redbad Catamaran Redbad Terherne.
3 meter afstand van het schip, de passagiers kunnen zo overstappen van bus naar boot en andersom en de bus kan blijven staan. In de zomerperiode verzorgen wij rondvaarten voor individuele passagiers naar het SKS-skûtsjesilen en bij gelegenheid een andere rondvaart, zoals bijvoorbeeld een Rondje IJlst/Sneek of in het najaar een Snerttocht.

Contacteer ons