Resultaten voor activiteiten friesland 2e kerstdag

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
activiteiten friesland 2e kerstdag
Feestdagen 2017 in Friesland Er op uit in Friesland. Feestdagen 2017 in Friesland Er op uit in Friesland. circle-mask.
26 december 2017 Film op de 2e kerstdag, Burdaard. 26 december 2017 Kerstviering, Damwâld. 26 december 2017 Kerstparty, Dokkum. 26 december 2017 Mega Kerst Tent, Noardburgum. Geniet van de natuur tijdens deze winterwandeltochten in Noordoost Friesland. Vergeet je camera niet om alle mooie plekjes vast leggen! 9 december 2017 Winterwandeling in kerstsfeer, Garyp. 16 december 2017 Kerkdorpen wandeltocht, Tytsjerk. 16 december 2017 Stadswandeling omtrent Bonifatius, Dokkum. 21 december 2017 Midwinterwandeling, de Alde Feanen. 21 december 2017 Kerstkuier Kollumer Basisscholen, Kollum. 23 december 2017 Kleaster Kuier, Burgum. 24 december 2017 Krystkuier, Dokkum. 26 december 2017 Snertkuiertocht, Harkema. 26 december 2017 TRYNS Krystkuier, Oenstjerk. 27 december 2017 Oudejaarssjouwtocht, Peazemerlannen, Bantpolder en Anjumerkolken. 28 december 2017 Spreukenwinterwandeltocht, Burdaard. 29 december 2017 Wandeltocht Slach om e Toer, Surhuizum. Het nieuwe jaar begint weer! Hieronder een overzicht van de feestjes waar je het nieuwe jaar in kunt luiden. 2018 is tevens het jaar dat Leeuwarden-Fryslân Culturele Hoofdstad is van Europa. Genoeg te beleven dus komend jaar! Kijk voor alle activiteiten in 2018 in onze evenementenkalender.
SEO
Activiteiten met Staatsbosbeheer in de natuur.
In de buurt van: voer een plaatsnaam in om alle activiteiten in de buurt van een Nederlandse gemeente te tonen. Bij mij in de buurt: zoek activiteiten in de buurt van je huidige locatie. Provincie: toon alle activiteiten in 1 of meerdere provincies.
stuntsteppen
Uitgroepfriesland.nl.
We fietsen ongeveer veertig à vijftig kilometer door dit bijzondere grenspark tussen Drenthe en Friesland. Er zijn nog maar weinig plaatsen in Nederland waar we zo'n' groot aaneengesloten gebied vinden als in het Drents-Friese Wold. Er is een enorme afwisseling, van droge stuifzanden tot natte stukken veen en heide, een ideaal gebied voor natuur en rustzoekers.
student hotel
Wat is er te doen VVV Zuid-West Friesland.
zo 04 maart 2018 t/m vr 06 april 2018. Friesland in Europa: Woordkunstenaar Connie Harkema heeft ruim 50 schilderijen gemaakt, veel daarvan met een gedicht. Galerie Peter Bax, Sneek. Galerie Bax Expositie van Irma Kamp en Jikke van de Waal-Bijma.
partytent
Kerstuitjes in Tilburg Tilburg.com.
Kerstmis is leuk, en leuke dingen moet je vieren! Tilburg Trappers Friesland Flyers. Tweede kerstdag treden de trappers in eigen huis aan tegen de Flyers uit Heerenveen. Na het 1-4 verlies van afgelopen zondag zullen de Trappers gebrand zijn op een overwinning. De wedstrijd begint om 1500: uur en je kunt je kaarten bestellen via de website van de Tilburg Trappers. Meet The Street X-mas editie. Meet The Streets popt de second day of Christmas een heel lekker kerstfeestje uit de grond met als dresscode: black! Deze avond doorbreekt de vredige kerstsfeer met de hardste hiphop, house en RB tracks. Zo komen Dyna, DJ Prime van Encore Amsterdam, Biggi, Noisy Champ en nieuwkomer The Boy Next Door langs om de tofste plaatjes te draaien. Ganzen naar het Pieter Vreedeplein. Eeuwen lang werden ganzen door de ganzenhoeders naar de stad gedreven voor de ganzenmarkt. Nu is het drijven van ganzen een unieke vorm van vermaak. Zo ook op 2e kerstdag!
Kerst in AquaZoo.
Op Eerste en Tweede Kerstdag krijgen verschillende dieren een heerlijk kerstdiner voorgeschoteld. Naast het reguliere dagprogramma zijn er nog een aantal dieren die wat lekkers krijgen. De hele dag zijn er verschillende voederpresentaties te zien.: 11.00 uur: IJsberen. 11.30 uur: Piranha Vreetfestijn. 12.45 uur: Zeehondensafari. 13.15 uur: Witgezichtsakis en gordeldieren. 13.30 uur: Reuzenotters. 14.00 uur: Ringstaartmakis en wasberen/stinkdieren. 14.30 uur: Zeeleeuwen Spetterspektakel. Bestel alvast je tickets met korting. Deel op social media.: Op de hoogte blijven? Ontvang nieuws, acties en de leukste activiteiten! Volg ons op.: Hoera, wij zijn genomineerd! Hoera, AquaZoo is genomineerd door Diamonds ThemePark Awards! Hét Familiepark van Friesland.
Alle evenementen in Friesland Friesland.nl Friesland.nl.
vandaag in friesland. morgen in friesland. dit weekend in friesland. de complete agenda. elf steden en dorpen. friesland by night. de friesland style. culturele hoofdstad 2018. nu te doen. fietsen en wandelen. op sportief gebied. als je rust zoekt. voor de kinderen.
Evenementen kerst en winter VVV De Friese Meren.
Op zaterdag 8 en zondag 9 december vanaf 1100: tot 1800: uur uur luiden we op de Flinkefarm the most wonderful time of the year in! Tijdens de Flinke Winter Favorieten is alles aanwezig om de winter. Bibliotheek Joure, Joure.
Kerstuitjes: wat te doen op 2e kerstdag? Like Love it!
We gingen daarom op zoek naar veel leukere kerstuitjes voor 2e Kerstdag. Alles over deze kerstuitjes voor 2e kerstdag. Het is Winter in het Openlucht museum. T/m 11 januari kun je hier de winter ervaren zoals Nederlanders dat vroeger deden. Kom schaatsen sleetje rijden als we sneeuw hebben, laat je verwarmen door winterverhalen en uiteraard ontbreken ook de koek en zopie of de winterse stamppotten niet. Met een historische tram word je warm vervoerd van de ene naar de andere kant van het park. Leuk voor kinderen en volwassenen: het IJsbeelden Festival. Op dit festival vind je niet alleen meer dan 40 uit ijs gehouwen voertuigen, vaartuigen en vliegtuigen het thema is World in motion. Daarnaast zijn er tal van gratis activiteiten, zoals leuke shows, bioscoopfilms, springkussens en meer.
1e en 2e kerstdag 2018 Kerst arrangement Westernboerderij.
Ook zorgen wij voor een glaasje Glühwein bij de activiteiten! Voor de kleintjes is er een kinderhoekje, springkussen en voor jong en oud is er een Kerstman die met zijn huifwagen rondritjes maakt van 30 minuten. Dus voor jong en oud is er voldoende vermaak! Het kerstbuffet bestaat uit de volgende gerechten: Om te beginnen warme broodjes met kruidenboter, vervolgens een heerlijke kop soep. Na de soep is er tijd voor wat stemmige muziek en in de tussentijd zorgen de koks van de Westernboerderij dat alles gereed wordt gemaakt voor het grill buffet met extra vis en wildgerechten. Tot slot is er nog een dessert en koffie met bonbon voor de liefhebbers. Dit arrangement is te reserveren op 1e en 2e kerstdag.

Contacteer ons