Resultaten voor activiteiten friesland 2e kerstdag

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
activiteiten friesland 2e kerstdag
Evenementen op 26 december 2016 Evenementkalender.nl.
Kerstconcert van Wibi Soerjadi in De Bult. De Bult Overijssel. MYRTHE TRIO in Kleef op 2e kerstdag. Millingen aan de Rijn Gelderland. Kerstwandeling de Wijk IJhorst. De Wijk Drenthe. KERSTSPECIAL: kerstlunch en verteltheater Eric Borrias. 2e Kerstdag Uitdragerij-museum open. Familie Kerstconcert Sacramentskoor.
De leukste dagjes uit in Noord-Holland! Zien, ontdekken en beleven! Veeltebeleven.nl in Noord-Holland!
Het park heeft ook een museum, waar de bezoeker met een grote collectie antieke landbouwwerktuigen voor even terug gaat in de tijd. Daarna genieten bezoekers van een kopje koffie in de cafetaria, terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin.
Kerstuitjes in Tilburg Tilburg.com.
Tilburg Trappers Friesland Flyers. Tweede kerstdag treden de trappers in eigen huis aan tegen de Flyers uit Heerenveen. Na het 1-4 verlies van afgelopen zondag zullen de Trappers gebrand zijn op een overwinning. De wedstrijd begint om 1500: uur en je kunt je kaarten bestellen via de website van de Tilburg Trappers. Meet The Street X-mas editie. Meet The Streets popt de second day of Christmas een heel lekker kerstfeestje uit de grond met als dresscode: black! Deze avond doorbreekt de vredige kerstsfeer met de hardste hiphop, house en RB tracks. Zo komen Dyna, DJ Prime van Encore Amsterdam, Biggi, Noisy Champ en nieuwkomer The Boy Next Door langs om de tofste plaatjes te draaien. Ganzen naar het Pieter Vreedeplein. Eeuwen lang werden ganzen door de ganzenhoeders naar de stad gedreven voor de ganzenmarkt. Nu is het drijven van ganzen een unieke vorm van vermaak. Zo ook op 2e kerstdag!
Evenementen in Stad Provincie Groningen.
50 jaar lauwersmeer wordt groots gevierd en één van de activiteiten van de Provincie Groningen is het organiseren van een marathon rond het Lauwersmeer. 01 jun 2019. De Lauwersmeermars kent een rijke historie en heeft zijn sporen verdient als militaire mars.
Paardenevenementen.nl: Alle evenementen op één plek.
Paasrit 21 april Schipborg Een buitenrit door het prachtige gebied van de Drentsche Aa. De Jan de Leeuw Memoriaal Megasprint 2019 en 7 koersen op drafcentrum Alkmaar op 2e Paasdag Op het drafcentrum Alkmaar worden 7 spannende koersen en de Jan de Leeuw Memoriaal Megasprint 2019 verreden op 2e Paasdag maandagmiddag 22 april 2019 aanvang 13.00 uur. Drafcentrum Alkmaar Alkmaar Noord-Holland. Springconcours CH Eibergen Allereerst het grootse, tweedaagse, springconcours op de prachtige locatie De Maat in Eibergen. De trekpleister voor ruiter en paard en een lust voor het oog van elke sportliefhebber. Wandelpark De Maat, Koeweidepad, Eibergen Eibergen Gelderland. Marathon competitie cornwerd paardenspaktakel in friesland.
Kerstuitjes: wat te doen op 2e kerstdag? Like Love it!
We gingen daarom op zoek naar veel leukere kerstuitjes voor 2e Kerstdag. Alles over deze kerstuitjes voor 2e kerstdag. Het is Winter in het Openlucht museum. T/m 11 januari kun je hier de winter ervaren zoals Nederlanders dat vroeger deden. Kom schaatsen sleetje rijden als we sneeuw hebben, laat je verwarmen door winterverhalen en uiteraard ontbreken ook de koek en zopie of de winterse stamppotten niet. Met een historische tram word je warm vervoerd van de ene naar de andere kant van het park. Leuk voor kinderen en volwassenen: het IJsbeelden Festival. Op dit festival vind je niet alleen meer dan 40 uit ijs gehouwen voertuigen, vaartuigen en vliegtuigen het thema is World in motion. Daarnaast zijn er tal van gratis activiteiten, zoals leuke shows, bioscoopfilms, springkussens en meer.
Kerst arrangementen Enjoy.nl.
classtrip_rate_avgErg" leuk 8.6. Tijdens de kerstdagen kunt u bij ons onbeperkt eten, drinken en leuke activiteiten doen. Om het arrangement compleet te maken overnacht u in ons. Drinken eten inclusief. Slapen in een chalet. Vanaf 109, p.p.p.n. 3 daags Kerstarrangement op de Veluwe Inclusief een uitgebreid Kerstbuffet op 25 december! Lekker met kerst 3 dagen er tussen uit en genieten op de Veluwe. Dit prachtige natuurgebied is in alle jaargetijden zo mooi! Zin om er even tussen. 2 nachten op de Veluwe. 2 keer Kerstontbijt. Kerstbuffet op 25 dec. Vanaf 7225, p.p.p.n. 3 dagen genieten tijdens kerst op een prachtig landgoed in Gelderland." Met dit 3-daagse kerstarrangement kunt u heerlijk genieten in een prachtige omgeving. Het landgoed is van alle gemakken voorzien en serveert een top. Live muziek op Eerste Kerstdag.
de kunst van het doen Doe Museum.
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief. Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Ja, meld mij aan! het laatste nieuws. 14 maart, 2019. Activiteiten Voorjaarsvakantie 2019.
Events Schreiershoek Recreatie Dokkum Oostrum, Friesland. Genieten aan het water.
Schreiershoek Recreatie behoudt zich het recht voor om activiteiten te annuleren door onvoorziene situaties. Indien dit voorkomt wordt deze beslissing minimaal 48 uur van tevoren kenbaar gemaakt. Bij sommige activiteiten kan de inhoud worden gewijzigd, de prijs zal altijd hetzelfde blijven.
Kerst in AquaZoo.
Op Eerste en Tweede Kerstdag krijgen verschillende dieren een heerlijk kerstdiner voorgeschoteld. Naast het reguliere dagprogramma zijn er nog een aantal dieren die wat lekkers krijgen. De hele dag zijn er verschillende voederpresentaties te zien.: 11.00 uur: IJsberen. 11.30 uur: Piranha Vreetfestijn. 12.45 uur: Zeehondensafari. 13.15 uur: Witgezichtsakis en gordeldieren. 13.30 uur: Reuzenotters. 14.00 uur: Ringstaartmakis en wasberen/stinkdieren. 14.30 uur: Zeeleeuwen Spetterspektakel. Bestel alvast je tickets met korting. Deel op social media.: Op de hoogte blijven? Ontvang nieuws, acties en de leukste activiteiten! Volg ons op.: Vier Sinterklaas in AquaZoo. Alle abonnementhouders opgelet! Sinterklaas komt op zondag 2 december naar AquaZoo. Hét Familiepark van Friesland.

Contacteer ons