Op zoek naar activiteiten friesland mei?

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
activiteiten friesland mei
Fête de la Nature in AquaZoo AquaZoo, hét Familiepark van Friesland.
AquaZoo Friesland en het Elfsteden Bijenlint Fryslân vieren samen Fête de la Nature op 20 21 mei! AquaZoo Friesland en het Elfsteden Bijenlint Fryslân vieren Fête de la Nature dit jaar samen met bezoekers en vrijwilligers van Stichting Wildlife. In dit weekend worden in het park allerlei leuke activiteiten georganiseerd zoals een speurtocht, het bouwen van je eigen bijenhotelletje en een kleurplatenwedstrijd, waarbij de wilde bij centraal staat.
Evenementen NHL Stenden Hogeschool.
Ben jij benieuwd hoe het is om aan NHL Stenden te studeren? Kom langs en proef de sfeer tijdens een van onze evenementen! Van een gezellige Open Dag tot een persoonlijk gesprek met een van onze studiecoaches; kies de voorlichting die past bij jouw vraag.
De vijf leukste uitjes in Friesland.
De houtzaagmolen is het hele jaar op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur geopend voor bezoekers. Vanaf mei tot september is de molen ook op woensdag, donderdag, en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur te bezoeken. Fierljeppen, of polsstokverspringen, is een echte Friese sport waarbij een atleet met behulp van een polsstok een zo groot mogelijke afstand over een sloot probeert te overbruggen. Bij de familie Holtrop in Delfstrahuizen is het nu mogelijk deze sport zelf te beoefenen. De familie bied je een duidelijke uitleg en de mogelijkheid om droog te oefenen, waarna het echte werk kan beginnen! Bereid je voor op een dag waarop je vooral heel veel lol zult hebben. Ben je er liever zeker van dat je droog blijft? Kijk dan welke activiteiten je nog meer op de boerderij kunt doen! 5 Wijn cultuurhoeve Thabor. Als je aan Friesland denkt, denk je niet direct aan wijn en wijngaarden.
Tourist Info Appelscha.nl De Friese Wouden: ontdek het gebied!
Ontdek De Friese Wouden. Denken mensen aan Friesland, dan denken ze aan zeilen op de Friese meren of een vakantie op de Waddeneilanden. Maar Friesland is veel meer! Zuidoost-Friesland is een prachtig bosrijk gebied en wordt daarom ook wel De Friese Wouden genoemd.
Friesland Foods Wikipedia.
2 Deze activiteiten hadden een omzet van 400 miljoen euro op jaarbasis waarvan slechts een kwart in Nederland werd gerealiseerd. 2 De rest van de omzet werd gegenereerd met verkopen in België, Duitsland en Hongarije. Einde 2007 had Friesland Foods 15.300 medewerkers. Fusie met Campina bewerken. Zie FrieslandCampina voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Op 19 december 2007 kondigden Friesland Foods en Campina aan te willen spreken over een fusie. 3 4 Op 7 mei hebben de algemene vergadering van Zuivelcoöperatie Friesland Foods en de ledenraad van Zuivelcoöperatie Campina het voorstel tot fusie tussen beide coöperaties en ondernemingen goedgekeurd.
Evenementen op Schiermonnikoog.
Ameland Terschelling Texel Vlieland Friesland Leeuwarden. Home Schiermonnikoog Evenementen. Evenementen op Schiermonnikoog. Hieronder vindt u een overzicht van evenementen op Schiermonnikoog. Vooral in de zomer vinden er bijna dagelijks festiviteiten plaats, zoals verschillende markten, folklore, muziekoptredens en diverse sportieve evenementen. Echter ook in de rest van het jaar wordt er een diversiteit aan leuke activiteiten georganiseerd. zaterdag 13 zondag 14 mei 2017.
Evenementen Hotel Lunia Hotel in Friesland.
30 september 2018. Bekijk dit evenement. 4 november 2018. Bekijk dit evenement. 25 december 2018. Bekijk dit evenement. https//www.lunia.nl/: Molenhoek 2 8421 PG Oldeberkoop Nederland 31 516 452 555 info@lunia.nl. Contact Blog Sitemap Nieuwsbrief Privacyverklaring. Hotel website by BeCurious Hotel Internet Marketing.
Kamperen aan het water in Friesland Familiecamping De Kleine Wielen.
FAMILIECAMPING DE KLEINE WIELEN. Kom ook vakantie vieren in Friesland en zet uw caravan, camper, tent of vouwwagen neer op de gezelligste en groenste Familiecamping van Leeuwarden. Alle kampeerplaatsen bevinden zich op een uniek eiland, direct aan het binnenmeer van de Lytse Wielen. Samen met de kinderen spelen en spetteren in het water, dobberen op een luchtbedje, uw hengel uitgooien en op karpers vissen of misschien zelfs varen in een kano. Onze ruim opgezette camping beschikt over top faciliteiten als een zwemvijver met zandstrand, kinderspeeltuin, springkussen, fietsverhuur, restaurant, snackbar, receptie en campingwinkel. U kunt ons vinden midden in natuurgebied De Groene Ster, op circa vijf kilometer oostelijk gelegen van de Leeuwarder binnenstad én grenzend aan dierenpark Aquazoo. Een heerlijke vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen, rustzoekers, natuurliefhebbers, sportievelingen en cultuurspotters die een vakantie-ervaring rijker willen worden. 24 25 mei 2019.
Activiteiten en evenementen in en rond Sloten.
Een bezoek aan Sloten is meer dan een bezoek aan een bijzonder stadje. Het is een bezoek aan Zuidwest Friesland, de Friese Meren, Gaasterland, Nationaal Landschap Zuidwest Friesland, de Friesche Elfsteden. Maar ook aan Balk, Lemmer, Oude Mirdum, Stavoren en ga zo maar door. Op deze pagina staat het overzicht van de meest actuele aangemelde activiteiten en evenementen in Sloten en omgeving. Maar natuurlijk ook tips en een korte omschrijving van de echte klassiekers van Sloten en omstreken. Op de pagina Bedrijven vindt u meer informatie en links over de ondernemers en bedrijven in Sloten. Zij presenteren op eigen websites graag hun openingstijden en individuele, vaak verrassende, acties en producten. Ga naar bedrijven. 07 mei aankomst en 08 mei vertrek Wandelelfstedentocht.
Overzicht van alle activiteiten: Nieuwemensenlerenkennen.nl.
zo 21 apr Friesland 20 49 jr 11.00 12.00. Paasweekend: Volleybal zaterdag. za 20 apr Friesland 20 49 jr 13.30 15.00. NMLK Pret Park Picknick Groningen. zo 19 mei Groningen 25 65 jr 14.00 18.00. NMLK Borrel Silent Disco Amsterdam.

Contacteer ons