Resultaten voor friesland activiteiten augustus

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
friesland activiteiten augustus
Evenementen Er op uit in Friesland. Evenementen Er op uit in Friesland. circle-mask.
Fietsroute De Alde Feanen. Noardlike Fryske Wâlden. NP De Alde Feanen. De regio Noordoost Friesland bestaat uit verschillende streken: wadden, wouden, meren en de stad Dokkum. Ontdek op deze website routes, activiteiten en de verschillende streken. 2018 Stichting Regio Marketing Toerisme.
check
Friesland Agenda rommelmarkten vlooienmarkten boekenmarkten kofferbakverkopen antiek en curiosamarkten Meukisleuk.nl.
Markten met tweedehands spullen in Friesland. Zoek in de buurt. Zoek in de buurt. Verfijn de resultaten. Antiek en curiosamarkt 17. Platen en cdbeurs 1. Dit weekend 11. Antiek en curiosamarkt 17. Platen en cdbeurs 1. Dit weekend 11. 87 markten gevonden.
alimentatieonderzoek
Watersportevenementen Friesland.
Van 30 augustus t/m 2 september 2017 staat Harlingen weer bol van de activiteiten. In het kader van de 58-ste editie van de Harlinger Visserijdagen krijgen de bezoekers weer ruim zeventig evenementen voorgeschoteld. Van muziek, zang, dans, kunst, gastronomie en cultuur tot sportieve activiteiten. En dat in een decor van ruim zeshonderd monumenten en een moderne visserij en handelshaven. Archief watersportevenementen Friesland.
ronde boomstamtafel
Westfriesland.nl Evenementenkalender.
Nationale Museumweek in. Kaasmarkt Alkmaar in Alkmaar. Taaipop in Lutjebroek. Kermis in De Goorn. Workshop: Suikertrekken/lollies maken in Medemblik. Kaasmarkt Alkmaar in Alkmaar. Zelf cup cake tulp maken in Medemblik. Langlopende evenementen en exposities. Over Westfriesland Contact Links Zoeken Disclaimer Copyright Privacybeleid.
marketing bureau

op 22-02-2018 open. op 23-02-2018 open. op 24-02-2018 open. op 25-02-2018 open. op 26-02-2018 open. op 27-02-2018 open. op 28-02-2018 open. Kies voor een dag in de kalender, als u de uitjes wilt die op een bepaalde dag open zijn.
Activiteiten in het Drents-Friese Wold.
Deel deze pagina. Drents-Friese Wold Buitencentrum Over dit gebied Toegankelijkheid Activiteiten Routes Bezienswaardigheden Overnachten Werk in uitvoering. Het Drents-Friese Wold biedt verschillende activiteiten en excursies aan voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied.
Weekplanner Friesland op zijn best! Er op uit in Friesland. Weekplanner Friesland op zijn best! Er op uit in Friesland.
Kijk ook vooral even op de evenementenkalender of op deze pagina met leuke routes om eventueel je eigen weekplanner samen te stellen! Maandag 1 augustus Dagje eiland. Natuurlijk is de vaste wal van Friesland prachtig! Er zijn voldoende activiteiten en uitjes om te doen.
Vijf leuke evenementen in Friesland op 26, 27 en 28 augustus.
Let op: aanmelden kan tot en met vrijdag 26 augustus. Meer evenementen in Friesland voor een leuk dagje uit in Friesland zien? Wij wensen iedereen die van Fryslân houdt, een heel erg fijn weekend en een leuk dagje uit in Friesland! Wil je meer tips met evenementen in Friesland, hou dan ons blad in de gaten. Daarin zetten we elke maand een groot aantal leuke activiteiten op een rij.
Evenementen VVV De Friese Meren.
zo 04 maart 2018 t/m vr 06 april 2018. Friesland in Europa: Woordkunstenaar Connie Harkema heeft ruim 50 schilderijen gemaakt, veel daarvan met een gedicht. Galerie Peter Bax, Sneek. Galerie Bax Expositie van Irma Kamp en Jikke van de Waal-Bijma.
Actief Archieven Het Friese Hart.
Landelijk gelegen in Friesland vlakbij het pittoreske Hanzestadje Bolsward, het middelpunt van de Friese Elfsteden. Fietsen, wandelen, steppen, varen, zwemmen, met auto of paard en wagen of doe de Elfstedentocht gewoon op je eigen manier. Hichtumerweg 14 8701 PG Bolsward T.

Contacteer ons