Resultaten voor originele familiedag

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
originele familiedag
familiedag - Al met al een echte aanrader om een feestje te organiseren.
Kan ik een optie nemen. Je kunt altijd vrijblijvend 2 weken een optie op jouw feestdatum nemen, als we na 2 weken niets van je horen dan houden wij ons het recht voor de locatie aan iemand anders te verhuren.
familiedag - In Noord Brabant.
Ook dat is mogelijk. Wij hebben alle feestjes namelijk al voor jou gesorteerd in de categorie├źn: kinderfeestje thuis vieren, kinderfeestje op locatie vieren en entertainment op jouw kinderfeestje. Als kers op de taart geven we je ook nog een aantal handige tips.
Activiteiten Den Bosch Party Centrum.
Wij hebben namelijk voor ieder wat wils, van jong tot oud en van passief tot actief. Originele activiteiten in de omgeving van Den Bosch. Organiseert u een familiedag, personeelsuitje of vriendenweekend? Dan kunt u voor allerlei activiteiten bij ons, onder de rook van Den Bosch, terecht.
mini oorbellen
FEMZ voor elk vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, workshop Tilburg.
Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, creatieve of culinaire workshop, teambuildings activiteit of familiedag? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Al meer dan 12 jaar verzorgen wij wekelijks tal van originele actieve, creatieve, culinaire en thematische groepsuitjes!
balustrade
Familiedag organiseren in Limburg: Volledig verzorgde dag!
Familiedag organiseren in Zuid Limburg, origineel en compleet verzorgd. Wilt u dit jaar eens een originele en compleet verzorgde familiedag organiseren, informeer dan naar de vele mogelijkheden van Landgoed van Ulvend in Zuid Limburg. Bij ons kunt u groepen kwijt tot een grootte van 60 personen, onze groepsaccommodaties zijn gelegen in vijf verschillende toplocaties door heel Limburg.
originele teambuilding activiteiten
Familiefestival als open dag of familiedag.
Ook jouw familiedag kan op een bijzondere manier culinair worden ingevuld. Wat dacht je bijvoorbeeld van originele foodtrucks, een Piaggo met heerlijke koffie of een antieke Daf met poffertjes? Voor dit familiedag concept hebben wij een speciale festivalbar gemaakt, voorzien van grote glazen jars met versfruitlimonades, kleine flesjes frisdranken, bier en wijn.
siemens vaatwasser
Schapen drijven met border collies een originele workshop 1001boerenspellen.nl.
Daarna ga je in teams werken om een groep schapen via een bepaald parcours te laten lopen, waarbij een heerlijke versnapering vanuit een kruiwagen niet zal ontbreken. Teamwork, communicatie en liefde voor dieren zijn de kernwoorden voor deze actieve, originele activiteit die ook mogelijk is op locatie. We sluiten af met fris en een smakelijk bittergarnituur om de ongetwijfeld leuke ervaringen te delen. Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op. Kies je gezelschap. In gezelschap met. De standaard naam voor de familiedag.
makelaar eindhoven
De Leukste Activiteiten op het Strand bij Strandpaviljoen Timboektoe.
Originele familie uitjes. Maak jouw familiedag of familie uitje onvergetelijk met een spectaculair activiteitenprogramma. Met sporten en spellen als blokarten, outdoor laser game, powerkiten, RIB varen, branding kajakken, branding raften, boogschieten of landboarden worden de avonturiers in de familie uitgedaagd.
Familiedag Beleef een onvergetelijk familie uitje aan zee voor jong en oud.
Meer uitjes aan zee. Kijk ter invulling van originele familiedagen aan de kust ook eens bij alle activiteiten voor inspiratie, tips en idee├źn. Stel zelf de ultieme familiedag samen door activiteiten te combineren of maak een keuze uit onze combinatie arrangementen.
Familie arrangement bij Thijs en Aafke.
Bij aankomst bij Wildlands Adventure Zoo Emmen kunt u direct doorlopen naar de ingang waar uw kaartjes worden gecontroleerd. Bij terugkeer bij buffetrestaurant Thijs Aafke wacht u een zeer uitgebreid live cooking buffet, om uw vingers bij af te likken!
Familiedag in Zuid-Holland? Eend huren voor familie-uitje.
Iets bijzonders organiseren voor de jaarlijkse familiedag? Eenden Tours Westland betekent een gezellige invulling voor jong en oud. Wat zijn de wensen? In de klassieke voiture op pad gaan, met of zonder picknickmanden. Op de foto met de hele familie om een onvergetelijke dag vast te leggen voor later. Een heerlijke lunch of een brunch met lekkernijen. Met de kleinkinderen op de step om samen actief en hilarisch bezig te zijn. Een wijntje drinken op een bijzondere plek terwijl de kinderen zich vermaken. Samen puzzelen en gaan voor de originele eerste prijs tijdens de prijsuitreiking.
Familiedag, familie dag, familiedag actief VVC.
Auto, motor en theorieles. Een actieve familiedag organiseren. Wat is er nou leuker dan een gezellige familiedag? Het is de ideale gelegenheid om die familie die u al veel te lang niet heeft gezien weer eens te spreken en met deze mensen een leuke activiteit te doen.

Contacteer ons