Resultaten voor activiteiten agenda friesland

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
activiteiten agenda friesland
Wat te doen in Friesland op 23, 24 en 25 juni? Wij vertellen het je!
Daarin zetten we elke maand een groot aantal leuke activiteiten op een rij. Delen: Twitter Facebook Google Pinterest LinkedIn Tumblr E-mail. Vorige artikel Wat te doen in Friesland op 16, 17 en 18 juni. Volgende artikel Wat te doen in Friesland op 30 juni en 1 en 2 juli?
Ondernemend Heeg Friesland website ondernemersvereniging Heeg Activiteiten in Heeg.
Activiteiten in Heeg. Hieronder een overzicht van de activiteiten in Heeg. Voor meer evenementen in Heeg en omgeving verwijzen wij u naar de website van de VVV Zuidwest Friesland. 16 september 2015 2000: Theaterboot Swalk. Correspondentie adres: It Swee 2, 8621 EB Heeg Email adres: secretariaat@ovh2000.nl Laatste Heeg Tweets.
Wat is er nu te doen in Friesland? Friesland.nl.
Nou met een van de vele activiteiten. en evenementen die hier te vinden zijn. Zwemmen, speeltuinen en dagjes uit. Voor de kinderen. Op het water. Nu te doen. Zeilen, varen, kiten, surfen. Friesland is een waterprovincie en dat zie je overal.
Activiteiten met Staatsbosbeheer in de natuur.
In de buurt van: voer een plaatsnaam in om alle activiteiten in de buurt van een Nederlandse gemeente te tonen. Bij mij in de buurt: zoek activiteiten in de buurt van je huidige locatie. Provincie: toon alle activiteiten in 1 of meerdere provincies.
Uitgroepfriesland.nl.
De Uitgroep Friesland laat jou de mooiste plekjes van onze provincie zien en af en toe zelfs buiten onze provincie. In groepen van gemiddeld twaalf tot tweeëntwintig personen kan je bij ons terecht voor onder andere kanoën, zeilen, schaatsen, bowlen en gezamenlijke fietstocht. Doe je het liever wat rustiger aan, dan is het fijn om te weten dat ook activiteiten als een bezoek aan een museum, een stadswandeling en diverse gezellige etentjes bij ons op de kalender staan. Zelfs voor ontspannen uitjes als een spelavond, een high tea, de jaarlijkse nieuwjaarsborrel en een barbecue gaan wij graag de deur uit! Je ziet het, allemaal leuke activiteiten die je niet snel in je eentje zal ondernemen. Leuk om te weten is dat bijna iedere activiteit eindigt op een terras of in een café, alwaar je onder het genot van een drankje of een hapje eten gezellig kan nababbelen. Altijd wat te doen. Dankzij ons heb je altijd wat te doen. Wij organiseren iedere maand de leukste uitjes voor jou. Wil jij weten welke activiteiten de komende maanden op de agenda staan?
Top evenementen Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018 Friesland.
De RCN Vakantieparken in Friesland liggen midden in de natuur, maar toch altijd lekker in de buurt van Culturele Hoofdstad Leeuwarden. Kies voor RCN Vakantiepark de Potten ons vakantiepark in Sneek of RCN Vakantiepark de Roggeberg ons vakantiepark in Appelscha.

op 22-02-2019 open. op 23-02-2019 open. op 24-02-2019 open. op 25-02-2019 open. op 26-02-2019 open. op 27-02-2019 open. op 28-02-2019 open. Kies voor een dag in de kalender, als u de uitjes wilt die op een bepaalde dag open zijn.
Echt-Outdoor Activiteiten Heerenveen Friesland.
Margriet van der Let 2018-04-23T1212450000: Een Echt-Outdoor weekend vol leuke activiteiten! We mochten afgelopen vrijdag de Koningsspelen op het Skoatterwiis organiseren voor groep 1 t/m groep 8. Verder was er nog een speciaal onderwijs school op onze eigen locatie een sportdag te volgen wat ook erg Lees meer. Outdoor Kids Vakantieweek Het Hogeland, gebied de Marne. 15 juli @ 0900: 19 juli @ 1600.: Outdoor Kids Vakantieweek Westerkwartier, gebied Grootegast. 15 juli @ 0900: 19 juli @ 1600.: Outdoor Kids Vakantieweek Smallingerland. 22 juli @ 0900: 26 juli @ 1600.: Bekijk volledige activiteitenagenda. NEEM CONTACT MET ONS OP. De rustgevende locatie Echt-outdoor is gevestigd in Terband, centraal gelegen in Friesland nabij Heerenveen.
Zoekt u snijbloemen in Friesland? Kom dan naar Tuindorado! Tuindorado.
Zo kunt u eerst op uw gemak thuis in Friesland laten inspireren alvorens u zich naar een van onze tuincentra begeeft. Kom daarom naar onze tuincentra, en laat u verassen door ons groots en veelzijdig assortiment. Of u nu op zoek bent naar snijbloemen of dierbenodigdheden, bij Tuindorado in Friesland slaagt u altijd!
Dagje uit in Friesland Uitgaanstips Friesland vandaag Activiteiten, uitjes en uitgaan Friesland.
Maar in deze provincie is nog veel meer te beleven. Maak een keuze uit onderstaand overzicht en laat u verrassen door de activiteiten en evenementen die Friesland te bieden heeft. Uittips van bezoekers in Friesland. Openluchtmuseum It Damshûs Nij Beets.

Contacteer ons