Resultaten voor activiteiten eerste kerstdag friesland

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
activiteiten eerste kerstdag friesland
eerste kerstdag UITagenda DagjeWeg.NL.
Alleen activiteiten die op deze datum beginnen. Alleen activiteiten die bijna voorbij zijn. Groningen Friesland Drenthe. Overijssel Gelderland Utrecht. Flevoland Noord-Holland Zuid-Holland. Zeeland Noord-Brabant Limburg. zoek opnieuw wis zoekfilter. eerste kerstdag UITagenda. eerste kerstdag UITagenda. Wat is er te doen?
safari
Wat te doen met kerst? Alles van kerstuitjes tot kerstcircussen, midwinterfestivals tot de mooiste en grootste kerstmarkten in Nederland!
Wat te doen in december IJsbaan Vrijthof. Vrijthof, Maastricht Één van de tientallen activiteiten die tijdens Magisch Maastricht wordt georganiseerd, is de ijsbaan op het Vrijthof! De 800 vierkante meter oppervlakte van de ijsbaan creëert een heus winterwonderland in het centrum van de stad waar jong en oud hun kunsten kunnen vertonen. Lees verder over wat te doen zaterdag 02 december t/m dinsdag 02 januari bij IJsbaan Vrijthof. Wat te doen in december IJsbaan Leiden. Nieuwe Rijn, Leiden Van begin december tot begin januari bent u welkom op de Nieuwe Rijn in Leiden op de sfeervolle ijsbaan, een bron van winterse gezelligheid. Omringd door leuke kraampjes een heus winter wonder tijdens de Winter Wonder Weken. Zowel doordeweeks als in het weekend kunt u. Lees verder over wat te doen vrijdag 08 december t/m zondag 07 januari bij IJsbaan Leiden. Wat is er te doen vandaag, deze week en dit weekend. T/m zondag 8 april. Wanneer is Kerst? In 2017 valt Kerst op maandag 25 december, met voorafgaand Kerstavond op zondag 24 december. Ontvang vandaag nog tot 166 korting op bungalows. Uit met kinderen. Uit met kinderen in Drenthe. Uit met kinderen in Flevoland. Uit met kinderen in Friesland.
koffiemachine leasen
Wat te doen op Tweede Kerstdag in Friesland.
Wat te doen op Tweede Kerstdag in Friesland! Door onze redactie op 6 december 2016 Evenementen. Ben je al druk bezig met het maken van plannen voor Tweede Kerstdag en stel je jezelf geregeld de vraag: wat te doen op Tweede Kerstdag in Friesland?
rolex
Feestdagen 2017 in Friesland Er op uit in Friesland. Feestdagen 2017 in Friesland Er op uit in Friesland. circle-mask.
26 december 2017 Film op de 2e kerstdag, Burdaard. 26 december 2017 Kerstviering, Damwâld. 26 december 2017 Kerstparty, Dokkum. 26 december 2017 Mega Kerst Tent, Noardburgum. Geniet van de natuur tijdens deze winterwandeltochten in Noordoost Friesland. Vergeet je camera niet om alle mooie plekjes vast leggen! 9 december 2017 Winterwandeling in kerstsfeer, Garyp. 16 december 2017 Kerkdorpen wandeltocht, Tytsjerk. 16 december 2017 Stadswandeling omtrent Bonifatius, Dokkum. 21 december 2017 Midwinterwandeling, de Alde Feanen. 21 december 2017 Kerstkuier Kollumer Basisscholen, Kollum. 23 december 2017 Kleaster Kuier, Burgum. 24 december 2017 Krystkuier, Dokkum. 26 december 2017 Snertkuiertocht, Harkema. 26 december 2017 TRYNS Krystkuier, Oenstjerk. 27 december 2017 Oudejaarssjouwtocht, Peazemerlannen, Bantpolder en Anjumerkolken. 28 december 2017 Spreukenwinterwandeltocht, Burdaard. 29 december 2017 Wandeltocht Slach om e Toer, Surhuizum. Het nieuwe jaar begint weer! Hieronder een overzicht van de feestjes waar je het nieuwe jaar in kunt luiden. 2018 is tevens het jaar dat Leeuwarden-Fryslân Culturele Hoofdstad is van Europa. Genoeg te beleven dus komend jaar! Kijk voor alle activiteiten in 2018 in onze evenementenkalender.
vloer beton
Kerstvakantie 2018 en tweede kerstdag, dagje uit en uitjes voor de kerstvakantie DagjeWeg.NL.
Je vond met onderstaande zoekopties 1596 uitstapjes en geen UITagenda-item. We willen ongeveer, uitgeven. We gaan met volwassenen en kinderen. Geen gratis activiteiten. Groningen Friesland Drenthe. Overijssel Gelderland Utrecht. Flevoland Noord-Holland Zuid-Holland. Zeeland Noord-Brabant Limburg. zoek opnieuw wis zoekfilter. Kerstvakantie 1.596 Uitstapjes in de kerstvakantie.
Alle evenementen in Friesland Friesland.nl Friesland.nl.
vandaag in friesland. morgen in friesland. dit weekend in friesland. de complete agenda. elf steden en dorpen. friesland by night. de friesland style. culturele hoofdstad 2018. nu te doen. fietsen en wandelen. op sportief gebied. als je rust zoekt. voor de kinderen.
1e kerstdag UITagenda DagjeWeg.NL.
Alleen activiteiten die op deze datum beginnen. Alleen activiteiten die bijna voorbij zijn. Groningen Friesland Drenthe. Overijssel Gelderland Utrecht. Flevoland Noord-Holland Zuid-Holland. Zeeland Noord-Brabant Limburg. zoek opnieuw wis zoekfilter. 1e kerstdag UITagenda. 1e kerstdag UITagenda. Wat is er te doen?
1e en 2e kerstdag 2018 Kerst arrangement Westernboerderij.
Ook zorgen wij voor een glaasje Glühwein bij de activiteiten! Voor de kleintjes is er een kinderhoekje, springkussen en voor jong en oud is er een Kerstman die met zijn huifwagen rondritjes maakt van 30 minuten. Dus voor jong en oud is er voldoende vermaak! Het kerstbuffet bestaat uit de volgende gerechten: Om te beginnen warme broodjes met kruidenboter, vervolgens een heerlijke kop soep. Na de soep is er tijd voor wat stemmige muziek en in de tussentijd zorgen de koks van de Westernboerderij dat alles gereed wordt gemaakt voor het grill buffet met extra vis en wildgerechten. Tot slot is er nog een dessert en koffie met bonbon voor de liefhebbers. Dit arrangement is te reserveren op 1e en 2e kerstdag.
Uit-tips Kerst.
home dagje uit. /divdiv class'nivo-caption-inner'OverUIT' Gelderland/divdiv class'description'/div/a' src./Resources/highlightweb/Gelderland_stopt.jpg" alta" class'nivo-caption-price'/divdiv' class'nivo-caption-inner'OverUIT' Gelderland/divdiv class'description'/div/a' styleheight295px: / /divdiv class'nivo-caption-inner'OverUIT' Noord-Brabant/divdiv class'description'/div/a' src./Resources/highlightweb/Brabant_stopt.jpg" alta" class'nivo-caption-price'/divdiv' class'nivo-caption-inner'OverUIT' Noord-Brabant/divdiv class'description'/div/a' styleheight295px: / Enschede/divdiv class'nivo-caption-inner'Paaskermis' Enschede/divdiv class'description'Van' 31 maart t/m 8 april is het weer zo ver, de Paaskermis van Enschede.

Contacteer ons