Zoeken naar activiteiten kerstvakantie friesland

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
activiteiten kerstvakantie friesland
Friesland binnen de rubriek kerstvakantie UITagenda DagjeWeg.NL.
Geen gratis activiteiten. Alleen activiteiten die op deze datum beginnen. Alleen activiteiten die bijna voorbij zijn. zoek opnieuw wis zoekfilter. Friesland binnen de rubriek kerstvakantie UITagenda. Friesland binnen de rubriek kerstvakantie UITagenda. Wat is er te doen? Dagje uit acties.
safari
Feestdagen 2017 in Friesland Er op uit in Friesland. Feestdagen 2017 in Friesland Er op uit in Friesland. circle-mask.
Kijk voor alle activiteiten in 2018 in onze evenementenkalender. Zien we je terug in Friesland? 29 december 30 december 2017 Nijjiersrevu Under de Tilster Toer, Koatstertille. 29 december 2017 Oudejaarsbingo, Zwaagwesteinde. 31 december 2017 Oudejaarsmiddag in een feesttent met livemuziek, Aldtsjerk.
koelkast tafelmodel
Kerstvakantie Activiteiten Te zien en te doen Fries Museum.
te zien en te doen. Leuke, gratis activiteiten voor kinderen in de herfstvakantie! Maak je eigen verf en schilder een abstract schilderij, leer animeren met een iPad of sluit aan bij de zeepworkshop. Op 27 december t/m 8 januari zijn elke dag drie workshops te volgen m.u.v.
bedrukken kleding
Museumkaart Speciaal Kerstvakantie.
Tijdens de kerstvakantie 19 december t/m 3 januari barst het van de activiteiten in het museum. Ga bijvoorbeeld schaatsen in het Spoorwegmuseum, sleetje rijden in het Nederlands Openluchtmuseum, ijskoud experimenteren in het Universiteitsmuseum Utrecht of doe met de hele familie mee aan een familierondleiding in Stedelijk Museum Alkmaar of het Scheepvaartmuseum.
refurbished macbook pro
Nieuwe bewoners: geelborstkapucijnapen in AquaZoo Friesland! AquaZoo, hét Familiepark van Friesland.
Om de komst van de geelborstkapucijnapen te vieren zijn er in AquaZoo Friesland allerlei extra activiteiten in de Kerstvakantie georganiseerd. Zo kunnen kinderen rondom het verblijf van de geelborstkapucijnapen apenkooien op en in verschillende klim en speeltoestellen. Deel op social media.:
Activiteiten kerstvakantie Friesland: tips voor een dagje weg.
Dagjes weg kerstvakantie per provincie. Activiteiten kerstvakantie Friesland. Wat gaan we deze kerstvakantie doen? Overweeg eens een heerlijk dagje weg naar het prachtige Friesland. De leukste activiteiten en uitjes in Friesland tijdens de kerstvakantie hebben we hier voor je verzameld.
Activiteiten in de natuur Zoek een activiteit bij jou in de buurt Natuurmonumenten.
Of zoek op kaart. Zoom in op de kaart om meer activiteiten te ontdekken. Samen met de boswachter speuren naar wilde dieren? Of verrassende verhalen horen over bijzondere plekken? Ga dan eens mee met een excursie onder leiding van onze boswachters. Bekijk het gevarieerde aanbod via de activiteitenkalender. 16 nov 2017, 0930: Nationaal Park Schiermonnikoog, Friesland.

op 22-02-2018 open. op 23-02-2018 open. op 24-02-2018 open. op 25-02-2018 open. op 26-02-2018 open. op 27-02-2018 open. op 28-02-2018 open. Kies voor een dag in de kalender, als u de uitjes wilt die op een bepaalde dag open zijn.
Kerstvakantie bij Landal GreenParks.
Sfeervolle kerstverlichting, dennengeur, cadeautjes onder de boom of samen rond het haardvuur. Dromen worden werkelijkheid op de parken van Landal GreenParks. Geniet volop van de kerstsfeer tijdens de kerstvakantie met familie of vrienden. Boek nu uw verblijf tijdens de kerstvakantie.:
Activiteiten met Staatsbosbeheer in de natuur.
In de buurt van: voer een plaatsnaam in om alle activiteiten in de buurt van een Nederlandse gemeente te tonen. Bij mij in de buurt: zoek activiteiten in de buurt van je huidige locatie. Provincie: toon alle activiteiten in 1 of meerdere provincies.

Contacteer ons