Zoeken naar activiteiten kerstvakantie friesland

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
activiteiten kerstvakantie friesland
Friesland.
Lidiomar is een vrijstaande aangepaste zes-persoons bungalow op kleinschalig bungalowpark Sondeler Gaast bij bossen en meren in Friesland. Grote Kerkstraat 4 8601 ED Sneek. T 0515 430630. organiseert dagbesteding, logeeruitstapjes, kampen en vakantieopvang voor kinderen en jongeren van 4 tot 20 jaar die in het speciaal onderwijs zitten.
Schoolvakanties 2019.
Let op: Voor de bovenstaande data van de zomervakantie, meivakantie en kerstvakantie 2019 geldt dat de scholen verplicht gesloten moeten zijn. De overige schoolvakantie-data gelden als adviesdata welke door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap voor deze vakanties slechts zijn aangegeven.
Vijf leuke evenementen in Friesland op 26 en 27 december.
Wij wensen iedereen die van Fryslân houdt, een heel erg fijn weekend en een leuk dagje uit in Friesland! Wil je meer tips met evenementen in Friesland, hou dan ons blad in de gaten. Daarin zetten we elke maand een groot aantal leuke activiteiten op een rij.
Uitjes in de kerstvakantie voor kinderen: de leukste voor het hele gezin!
Slot Loevestein is deze winter extra sfeervol. Van 22 december 2018 tot 6 januari 2019 wordt er op Slot Loevestein kerstvakantie gevierd met leuke activiteiten. Vuurkorven, kerstlichtjes en middeleeuwse kerstmuziek. Naast het gewone programma zijn er extra activiteiten, deze wisselen per dag.
TIP: leuke uitjes met je kinderen! Kidsproof Fryslân.
zaterdag 30 maart De leukste Kinderkleding en Speelgoedbeurs van Friesland is op zaterdag 30 maart in Joure! zaterdag 30 maart Stap van boord bij deze theatrale bewerking van De Kleine Zeemeermin in De Harmonie in Leeuwarden! zaterdag 30 maart Hippe Gasten maakt rock voor kids in Neushoorn! Kom je genieten van je eerste popconcert? Backstage met Het Klokhuis. zaterdag 30 maart Benieuwd hoe het in een bedrijf gaat? Kom naar de open bedrijvendag van jeugdprogramma Het Klokhuis! Open dag Brandweer. zaterdag 30 maart Brandweerkazerne Gorredijk opent de deuren voor activiteiten en demonstraties!
Kerstvakantie 2016 Museumkwartier.nl.
Tijdens de kerstvakantie 19 december t/m 3 januari barst het van de activiteiten in musea. Ga bijvoorbeeld schaatsen in het Spoorwegmuseum of sleetje rijden in het Nederlands Openluchtmuseum, Geen tijd om je te vervelen! Wij geven jou een overzicht waar je moet zijn tijdens de Kerstvakantie 2016!
De Orchideeën Hoeve: Vlindertuin Tropische tuinen Orchideeën.
Om dit te vieren staan in ons park de meest grappige, bijzondere, mooie en inspirerende planten, dieren en plekjes in de s. Paasontbijt in de Orchideeën Hoeve. Start jouw Eerste of Tweede Paasdag op zn paasbest en kom gezellig paasontbijten bij de Orchideeën Hoeve.
Museumkids. De leukste musea voor alle kinderen Museumkids.
Kom, ga mee! Ontdek de leukste musea en tentoonstellingen. Activiteiten speciaal voor jou! Games op Museumkids. Zin in een spelletje? Hoi, ik ben Tikkit! Ga je samen met mij op avontuur? In de buurt van. Toon resultaten Actuele tips en nieuwtjes.
Kerst De Katjeskelder Roompot Vakanties.
Culinair genieten tijdens de feestdagen. Samen genieten tijdens de kerstvakantie doet u op vakantiepark De Katjeskelder. Gelegen midden in het Bourgondische Brabant is dit vakantiepark de perfecte locatie om de kerstdagen door te brengen. Leuke faciliteiten, comfortabele bungalows en een veelzijdige omgeving zorgen voor onvergetelijke feestdagen!
Pannenkoekboerderij De Koppenjan Pannenkoeken Friesland.
In de sfeervolle pannenkoekenboerderij De Koppenjan eet je de lekkerste pannenkoeken van Friesland en omstreken, zeggen sommigen. Je kiest uit ruim 80 hartige én zoete pannenkoeken, voor ieder wat wils. In combi met alle activiteiten is uit eten met kinderen één groot feest bij De Koppenjan!

Contacteer ons