Meer resultaten voor activiteiten voorjaarsvakantie friesland

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
activiteiten voorjaarsvakantie friesland
Wat te doen in de voorjaarsvakantie 2015 Voorjaarsvakantie tips zoals de Huishoudbeurs, leuke kinderactiviteiten bij diverse musea en leuke evenementen zoals festivals en theater!
Maritiem Museum Rotterdam, Rotterdam Diverse activiteiten bieden in de voorjaarsvakantie alleen al de gelegenheid voor een leuk dagje uit, laat staan de Professor Plons kinder-doe-expo. Families kunnen hem een goede reis wensen met muziekworkshops, afscheidsliedjes of het Professor Plons gaat op reis en neemt mee-spel.
nederland 1 tv gids
It Fryske Gea Natuurgebieden en activiteiten in Friesland. itf_soort_wandelen.
Al onze activiteiten Al ons nieuws. 24/7 livebeelden van broedpoging zeearend en kerkuil in Nationaal Park de Alde Feanen. beleef de lente volop. Via webcams die we ruim voor het broedseizoen hebben opgehangen. Onze bloggers vertellen jullie graag wat er allemaal valt te zien.
whirlpool
Activiteiten in de natuur Zoek een activiteit bij jou in de buurt Natuurmonumenten.
Of zoek op kaart. Zoom in op de kaart om meer activiteiten te ontdekken. Samen met de boswachter speuren naar wilde dieren? Of verrassende verhalen horen over bijzondere plekken? Ga dan eens mee met een excursie onder leiding van onze boswachters. Bekijk het gevarieerde aanbod via de activiteitenkalender. 16 nov 2017, 0930: Nationaal Park Schiermonnikoog, Friesland.
vrieskast
Activiteiten in Friesland tijdens de voorjaarsvakantie Friesland Post.
De voorjaarsvakantie, ook wel de krokusvakantie genoemd, leent zich uitstekend voor het doen van leuke activiteiten met het gezin. Overal in het land worden gedurende de komende dagen namelijk speciale familie-uitjes georganiseerd. Ook in Friesland kun je je hart ophalen.

op 22-02-2018 open. op 23-02-2018 open. op 24-02-2018 open. op 25-02-2018 open. op 26-02-2018 open. op 27-02-2018 open. op 28-02-2018 open. Kies voor een dag in de kalender, als u de uitjes wilt die op een bepaalde dag open zijn.
Nieuws Er op uit in Friesland. Nieuws Er op uit in Friesland. circle-mask.
Fietsroute De Alde Feanen. Noardlike Fryske Wâlden. NP De Alde Feanen. De regio Noordoost Friesland bestaat uit verschillende streken: wadden, wouden, meren en de stad Dokkum. Ontdek op deze website routes, activiteiten en de verschillende streken. 2018 Stichting Regio Marketing Toerisme.
Dagje uit in Friesland Uitgaanstips Friesland vandaag Activiteiten, uitjes en uitgaan Friesland.
Maak een keuze uit onderstaand overzicht en laat u verrassen door de activiteiten en evenementen die Friesland te bieden heeft. Dagje uit met kinderen in Friesland. Bekijk hier ons overzicht met leuke kinderuitjes en tips. Kinderuitjes in Friesland. Uitagenda van Friesland.
Oudemirdum Agenda Meivakantie vol activiteiten bij Mar en Klif Zuid-Friesland.
1105: Friesland maakt in april kennis met Japanse krijgskunsten. 1030: Meimeringen Met de deur wijd open. 1023: Lezen is verslavend. 1429: Anderhalf miljoen palingen uitgezet bij Woudagemaal. 1319: Sociaal café Lemmer en Sint Nyk. 1234: Stoomlab in het Woudagemaal Lemmer. 1215: Zeven Friese Judo Kampioenen bij Roelevink Sport. 1205: Renado ontvangt prijs voor Fairplay. 1133: Oranjekoek maken bij bakker op Doe Dag HeerenveenJoure On Stage. Agenda Meivakantie vol activiteiten bij Mar en Klif.
Activiteiten voorjaarsvakantie Friesland: tips voor een dagje weg.
Dagjes weg voorjaarsvakantie per provincie. Activiteiten voorjaarsvakantie Friesland. Wat gaan we deze voorjaarsvakantie doen? Overweeg eens een heerlijk dagje weg naar het prachtige Friesland. De leukste activiteiten en uitjes in Friesland tijdens de voorjaarsvakantie hebben we hier voor je verzameld.
FrieslandAgenda, de leukste agenda van Friesland.
Friesland On Tour. Meld een evenement. FrieslandAgenda, de leukste agenda van Friesland. 4 apr 2018. Tjibbe de Jong vertelt over otters in Seniorcaf bibliotheek Heerenveen. Op woensdag 4 april vertelt Tjibbe de Jong, oud-medewerker van It Fryske Gea, over het leven van otters in het Seniorcaf van de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48 in Heerenveen.

Contacteer ons