Zoeken naar activiteiten voorjaarsvakantie friesland

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
activiteiten voorjaarsvakantie friesland

op 22-02-2019 open. op 23-02-2019 open. op 24-02-2019 open. op 25-02-2019 open. op 26-02-2019 open. op 27-02-2019 open. op 28-02-2019 open. Kies voor een dag in de kalender, als u de uitjes wilt die op een bepaalde dag open zijn.
Uitjes in de voorjaarsvakantie met kinderen: dit zijn de 12 leukste!
De meeste uitjes zijn geschikt voor het hele gezin. Aangezien de voorjaarsvakantie qua data per regio verschilt, hebben we uitjes opgenomen die allemaal in februari gedaan kunnen worden. Neem voor de zekerheid altijd zelf een kijkje op de website die hoort bij de activiteit om de openingstijden en de exacte data van de aangeboden activiteiten te controleren.
Go-Kids.
Rotterdam Leiden Groene Hart Alkmaar Westfriesland Friesland Den Bosch Amsterdam Noordkop Arnhem Betuwe Vallei Zeeland Noord Midden Limburg Nijmegen Deventer Salland Eindhoven Zaanland Veluwe Achterhoek Haarlem Flevo Drenthe Breda Twente Zwolle. Leiden Groene Hart. Arnhem Betuwe Vallei. Noord Midden Limburg.
RCN Vakantiepark De Roggeberg BungalowS.nl.
8426 GK Appelscha. U zit hier: Bungalows Nederland Bungalow Friesland RCN Vakantieparken RCN Vakantiepark De Roggeberg. 80, 90 beoordelingen Ligging kaart. Google Facebook Twitter. Deel ons op.: RCN Vakantiepark De Roggeberg. De Roggeberg 1, 8426 GK Appelscha, Nederland. Met waterspeelparadijs, klimtoren en vele outdoor activiteiten.
Science Centre Delft.
Meld je nu aan en blijf op de hoogte van onze activiteiten, evenementen en nieuwtjes! Bezoek binnenkort het vernieuwde Mineralogisch-Geologisch Museum, de Vening Meineszaal of Delft school of Microbiology. Ontdek de geheimen van de TU Delft campus met tour achter de schermen.
Gezinsuitje? WegmetdeKids.
Trampolines op hoogte zorgen voor de meer over dit kinderuitje. Direct offerte aanvragen. In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland. Alle uitjes met kinderen Partners Kernwoorden Over ons Adverteerderinlog.
De Orchideeën Hoeve: Vlindertuin Tropische tuinen Orchideeën.
Om dit te vieren staan in ons park de meest grappige, bijzondere, mooie en inspirerende planten, dieren en plekjes in de s. Paasontbijt in de Orchideeën Hoeve. Start jouw Eerste of Tweede Paasdag op zn paasbest en kom gezellig paasontbijten bij de Orchideeën Hoeve.
Boot huren bij de nummer 1 bootverhuur site van Nederland.
Alles voor je vaarvakantie via betrouwbare HISWA bootverhuurders. Officiële HISWA portal voor bootverhuur, motorboot verhuur, zeilboot verhuur, huurboot, jachtverhuur en sloep verhuur in Friesland, IJsselmeer, Hollandse Plassen, Zeeland en Overijssel. Boot huren is een actieve vakantie in Friesland of een vakantie in zeeland en andere mooie vaargebieden in Nederland.
De camping op de grens van land en water Watersportcamping Heeg.
We hebben een heerlijke voorjaarsvakantie gehad op Watersportcamping Heeg. Onze tieners vonden het zo leuk dat we in de zomer gewoon nog een keer zijn gegaan! Brenda van Oosten. Of je nu wil onthaasten Of juist energie opdoen: dit is de plek om dat te doen! Een aanrader, nu, in het najaar en zelfs in de winter Cool! De Burd 25a. 8621 JX Heeg. 1 day ago. h J R. we moeten ons gedrag allemaal klimaat positief veranderen: https//t.co/NND4R7wUnL: klimaatspijbelaars Friesland.
Voorjaarsvakantie Activiteiten Te zien en te doen Fries Museum.
verwacht: escher op reis. ik, friesland en de wereld. hoe houden we droge voeten? eindwerk, begin van nieuw talent. mata hari onderwijs. verwacht: escher op reis. 70 jaar vrijheid verbeeld. eindwerk, begin van nieuw talent. over het museum. missie, visie en beleid. wie is wie. werken bij het museum. prins bernhard cultuur fonds. stichting turing foundation. wassenbergh-clarijs fontein stichting. abe bonnema stichting. steun het museum. schenkingen en legaten. 21 t/m 25 februari. te zien en te doen. Zin in een creatief uitje in de voorjaarsvakantie?

Contacteer ons