Zoeken naar familie activiteiten friesland

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
familie activiteiten friesland
Actieve familiedag in Friesland De Twirre Groepsuitjes in de Alde Feanen.
Actieve familiedag in Friesland. Slapen in een zeilschip. 9264 TS Earnewâld. 0511 53 97 32. Over de Twirre. Judith en René Janssen runnen met veel plezier het veelzijdige bedrijf De Twirre. Samen met een enthousiaste club instructeurs begeleiden zij de groepsuitjes in De Alde Feanen met activiteiten van zeilen tot survival.
siemens
Familiedagjes in de provincie Friesland.
Een schitterende combinatie met de authentieke solex en ontspannen sloepvaren in het mooiste deel van Friesland: Gaasterland. In de zuidwesthoek van Friesland op slechts een uur rijden van de randstad. Laat u verrassen door de pittoreske dorpen, het glooiende landschap en bezoek één of meer van de beroemde Friese elf steden. WAUW, de Buggy Rally! Vanaf 5495, per persoon. 8 tot 500 personen. Mogelijk op elke locatie in Nederland. Bugxter rijden Buggy rijden. Iets gaafs meemaken? Kies dan voor buggy rijden bij Buggyrally.nl Een buggy is een stoere combinatie van een kart en een quad, maar met kenteken voor de openbare weg. Met zijn tweeën in een buggy toeren jullie met 60 km p/u rond, met de wind door de haren. Spannende strandactiviteiten op Terschelling. Vanaf 3000, per persoon. Vanaf 4 personen. Mogelijk op het strand van West aan Zee, locatie op het wad, duinmeer of in het bos. Raften in Nederland Kanoen. Op het strand van Terschelling vind je de leukste activiteiten, uitstekend georganiseerd door MooiWeer!
horloges dames
5x Friesland met de hele familie Expedia Reisinspiratie.
5x Friesland met de hele familie. Friesland is de provincie van de Elfstedentocht, de Waddeneilanden en heel veel mooie natuurplekken om te wandelen, fietsen en varen. Voor kinderen valt er ook van alles te beleven. In deze gids vind je de vijf leukste activiteiten in Friesland voor het hele gezin op een rij.
wikkelfolie
Boek nu de leukste familiedag in Friesland bij De Postwagen!
Ik Hou van Holland. Er zijn de meest hilarische dingen te doen tijdens uw familiedag in Friesland. Boek nu snel een leuke activiteit voor uw familiedag of bekijk hier nog meer mogelijkheden. Leuke arrangementen voor een familiedag. Wilt u een complete dag uit met de familie? Ook dan kunt u bij De Postwagen uitstekend terecht. Combineer bijvoorbeeld verschillende leuke activiteiten met elkaar en ga s avonds met z'n' allen lekker eten.
badkamer wastafel
Kies voor het leukste familieuitje in Friesland De Postwagen.
Er zijn meerdere manieren om de omgeving te verkennen tijdens een familieuitje. Nabij de grens van Friesland zit partycentrum De Postwagen, de thuisbasis voor activiteiten in Noord-Nederland. Laat je verrassen door de mogelijkheden en ervaar eindeloos geluksmomentjes. Het familieuitje in Friesland wordt een groot feest voor alle aanwezigen.
Familiedag Friesland DagjeWeg.NL.
Je vond met onderstaande zoekopties 132 uitstapjes en geen UITagenda-item. We willen ongeveer, uitgeven. We gaan met volwassenen en kinderen. Geen gratis activiteiten. zoek opnieuw wis zoekfilter. Friesland Familiedag 132 uitstapjes. Wat is er te doen? Dagje uit acties. Friesland Familiedag 132.
Familiedag in Friesland op een sfeervolle locatie? Pollepleats! Familiedag in Friesland op een sfeervolle locatie? Pollepleats!
Uiteraard denkt de Pollepleats graag met u mee voor de organisatie van een gezellige familiedag in Friesland. Misschien is de Sport en Spel familiedag iets voor u? Met dit arrangement bent u verzekerd van een geslaagde dag voor de hele familie! Wilt u weten welke andere activiteiten wij nog voor u kunnen regelen?
Familie uitje Friesland? Kies voor de Drentse Koe!
Voor een familie uitje in Friesland kunt u bij ons uit diverse activiteiten kiezen. Zo kunt u kiezen voor een leuk potje boerenbiljart, om het maïsdoolhof in te gaan, op de familiefiets of om oudhollandse spelen in Glow in The Dark te spelen.
Familiedag Friesland Het Drents Kwartiertje.
Een gezellig avondje uit met je collegas, familie of vrienden? Ik hou van Drenthe staat garant voor een hoop hilariteit. Naar voorbeeld van het populaire programma Ik hou van Holland gaan jullie de Drentse versie spelen. Drents avontuur Lunch/BBQ/Buffet. Dagvullend programma voor jullie uitje? Combineer een solex toertocht met een tweede activiteit naar keuze. Jullie hebben de keuze uit verschillende activiteiten, workshops en games. Bij grotere groepen kan een combinatie van verschillende activiteiten worden gemaakt. Wie is de mol? Wie is de mol? is een hilarisch spel waarbij jullie allerlei outdoor opdrachten uitvoeren. Maar kijk uit want 1 persoon is de molen die heeft als opdracht om te saboteren! Locatie Het Drents kwartiertje. Ben je op zoek naar een bijzondere locatie in Drenthe voor jullie bedrijfsfeest, teamuitje, vergadering, teambuilding of familiedag? Dan ben je bij Het Drents kwartiertje aan het juiste adres! Wij maken graag samen met jullie een op maat gesneden programma voor jullie dagje uit. Dit alles in een gezellige accommodatie, waar de sfeer gemoedelijk is. De locatie is gelegen aan de rand van natuurgebied het Hijkerveld en de Haar in het hart van Drenthe, vlakbij Assen. Gezellige locatie voor familiedag vlakbij Friesland.
Familiedag Friesland Annage Skutsjesilen.
Actie en ontspanning in de natuur! Een perfecte combinatie van twee actieve en ontspannende activiteiten in de prachtige natuur. Ideaal voor een groepsuitje met collegas, vr. Samen uitwaaien in het mooiste vaargebied van Friesland. Een middag zeilen door het Nationaal Park de Alde Feanen is ideaal voor een teamuitje, een familie-uitje of een vrijgezelle. Hole in one! Gekleed in een traditionele rode kiel en blauwe overall speelt u met collegas of familie boerengolf in een weiland aan het water.

Contacteer ons