Meer resultaten voor activiteiten friesland kerstvakantie

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
activiteiten friesland kerstvakantie
Festivals en evenementen in Friesland in januari, februari en maart Uitzinnig.nl.
Blijf op de hoogte van nieuwe festivals en evenementen. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief met leuke tips voor een dagje weg en korting op entreeprijzen. Toon volgende 10 uitjes. Andere bezoekers bekijken nu deze evenementen in Friesland. Opening Watersportseizoen Terherne.
Leger des Heils Kerst in Friesland.
Het Leger op tv. Home Kerst in Friesland. Kerst in Friesland. 10 december 17.00 uur Kerstzangdienst Korpsgebouw, Wollegaastdam 1. 24 december 19.00 uur Kerstavond musical New York Stadsschouwburg De Harmonie Ruiterskwartier 1. 24 december 22.15 uur Kerstnachtdienst Stadsschouwburg De Harmonie Ruiterskwartier 1.
Pannenkoekboerderij De Koppenjan Pannenkoeken Friesland.
In de sfeervolle pannenkoekenboerderij De Koppenjan eet je de lekkerste pannenkoeken van Friesland en omstreken, zeggen sommigen. Je kiest uit ruim 80 hartige én zoete pannenkoeken, voor ieder wat wils. In combi met alle activiteiten is uit eten met kinderen één groot feest bij De Koppenjan!
Kidsproof Fryslân, alle kinderactiviteiten en uitjes voor kinderen bij jou in de buurt.
Samen aan tafel met je vrienden of de héle familie en de tijd nemen voor al dat lekkers. Zoek je nog een leuk receptje dat je kan maken voor het het Paasontbijt of kan je nog wel wat inspiratie gebruiken voor de Paasbrunch?
Kerst De Katjeskelder Roompot Vakanties.
Culinair genieten tijdens de feestdagen. Samen genieten tijdens de kerstvakantie doet u op vakantiepark De Katjeskelder. Gelegen midden in het Bourgondische Brabant is dit vakantiepark de perfecte locatie om de kerstdagen door te brengen. Leuke faciliteiten, comfortabele bungalows en een veelzijdige omgeving zorgen voor onvergetelijke feestdagen!
Agenda Dokkum.
Op het water. Het hele jaar door vinden er leuke evenementen en activiteiten plaats in Dokkum. Een rondleiding door de stad, drie feestelijke Admiraliteitsdagen, de Kerstfair in Dickensstijl. allemaal uniek op hun eigen manier en helemaal Dokkum! Noteer je favoriete evenementen alvast in je agenda zodat je niks mist.
Sportstad Heerenveen Altijd het beste voor jou!
profiteer alleen nu van 125%, korting! deelname aan diverse sportclinics. 4-lessenreeks zeemeermin zwemmen. wie daag jij uit? bedrijven in Sportstad.: Fitnesscentrum Fitland meer informatie. Mountain Network meer informatie. Ziekenhuis Tjongerschans meer informatie. TIGRA Fysiotherapie meer informatie. Sportgeneeskunde Friesland meer informatie.
Uitjes in de kerstvakantie voor kinderen: de leukste voor het hele gezin!
Slot Loevestein is deze winter extra sfeervol. Van 22 december 2018 tot 6 januari 2019 wordt er op Slot Loevestein kerstvakantie gevierd met leuke activiteiten. Vuurkorven, kerstlichtjes en middeleeuwse kerstmuziek. Naast het gewone programma zijn er extra activiteiten, deze wisselen per dag.
Uittips met kinderen: kerstvakantie 2014 in Friesland Reizen en Recreatie: Diversen.
Juist daarom zijn er in de kerstvakantie in Friesland tal van leuke activiteiten te beleven zoals schaatsen, knutselen, het bezoeken van een kerstmarkt, het bakken van cupcakes en koekhuisjes en het maken en pimpen van een eigen kerstboom. Sommige activiteiten zijn geheel gratis, voor andere activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd.
Kerstactiviteiten in Friesland 2018 Er op uit in Friesland. Kerstactiviteiten in Friesland 2018 Er op uit in Friesland.
Lastminute opzoek naar een fijn verblijf? Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar bij Woudhuisje in Drogeham, vakantiewoning Dokkum en Hotel Café Restaurant De Posthoorn in Dokkum. Wees er dus snel bij! Feestdagen in Friesland 2018. Benieuwd naar de andere activiteiten rondom de feestdagen?

Contacteer ons