Op zoek naar indoor activiteiten friesland?

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
indoor activiteiten friesland
Old Dutch de Westereen Het leukste restaurant in Friesland!
Old Dutch verzorgt bruiloften, bedrijfsfeesten, vergaderingen, buffetten, barbecues en komt desgewenst ook graag bij u op locatie. Of u nou gezellig met zijn tweeën iets leuks wilt doen, of met een een groter gezelschap, bij Old Dutch vindt u altijd een passend arrangement. Lopend buffet in Friesland.
Leuke uitjes voor kinderen als het regent, de beste tips van andere ouders.
Onze favoriete uitjes voor kinderen als het regent lees je in dit blog. Er zit voor elke leeftijd iets bij en de meeste activiteiten zijn op verschillende plekken in het land uit te voeren. Op onze kaart van Nederland kan je trouwens meteen zien over welke binnen-uitjes we hebben geblogd, handig toch? Wil je kans maken op vrolijke regenlaarsjes van Fashionbootz? Dan moet je even naar beneden scrollen. 1 Naar het museum als het regent. Nee, musea zijn niet saai. Nederland heeft zoveel leuke musea voor kinderen. Met uitzondering van een paar openluchtmusea zijn alle andere musea geschikt voor een regenachtige dag. Natuurlijk kan je naar de grote bekende musea gaan zoals het Spoorwegmuseum of Nemo, maar ook heel veel kleintjes zijn de moeite waard. Kijk bijvoorbeeld eens naar het Nederlands Tegelmuseum in Otterlo, het Belasting en Douanemuseum in Rotterdam of het Stripmuseum in Groningen. Vind je het lastig om in te schatten wat er te doen is met kinderen in een museum? Struin dan eens door onze blogs over kindvriendelijke musea, daar vertellen we eerlijk hoe wij het hebben ervaren. Zelf aan de slag bij het Nationaal Tegelmuseum foto: Jolinda. 2 Indoor klimhal.
Indoor speeltuin Friesland ontdek hier de overdekte speeltuinen.
Home Activiteiten Kinderactiviteiten Indoor speeltuin Friesland. Indoor speeltuin Friesland. Overdekte speeltuinen in Friesland. Ontdek de vier leukste overdekte speeltuinen in Friesland vlakbij ons vakantiehuis. Bij Luxe Vakantiehuis Friesland hoeft niemand zich te vervelen. Van trampoline springen tot sauna, ontspanning en plezier voor elk.
Activiteiten Outdoor International.
Outdoor International biedt onderstaande activiteiten veelal als onderdeel van een programma, die kan bestaan uit meerdere activiteiten, eten en drinken. Klik op een activiteit voor meer informatie en bijbehorende programma's. Soort activiteit Alles tonen. Special op maat. Locatie Alles tonen. Drenthe Roderesch Buitensportcentrum. Drenthe Roderesch Vergader en trainingscentrum. Nederland bij je eigen locatie. Kies hiernaast desgewenst een locatie of type activiteit om specifieker te bladeren. Drenthe Roderesch Buitensportcentrum. Ons buitensportcentrum De Zwerfsteen ligt in zes hectare eigen bos en is gekwalificeerd Meer info. Drenthe Roderesch Vergader en trainingscentrum. Ons vergader en trainingscentrum De Zwerfsteen ligt in zes hectare eigen bos en is Meer info. Een spannende indoor paintball locatie aan de Ulgersmaweg 22 te Groningen.
Subtropisch Zwembad Swimfun Joure, Friesland 690, p.p.
Heerlijk als je even wilt genieten van het mooie weer, een frisse neus wilt halen of het spectaculaire avontuur van de Wildwaterbaan aan durft te gaan. Ben jij klaar voor een spetterende dag bij Swimfun, plan dan direct je dag.
Home Westfriese Uitjes, voor het leukste uitje in Noord-Holland!
Twijfel je of een bepaalde activiteit geschikt is voor jullie dagje uit? De Westfriese Uitjes pleziergarantie is van toepassing op alle activiteiten die meerdere malen zeer positief beoordeeld zijn door onze klanten. Dan weet je 100% zeker dat jouw keuze de juiste is!
Een weekend in de Friese Wouden met kinderen Gezin op Reis.
By Margje on 14/02/2018 Friesland. Op zoek naar een leuke regio voor een weekend weg of een korte vakantie in eigen land? In De Friese Wouden is veel te doen en te beleven. Zo kun je er heerlijk fietsen door de bossen, varen of andere wateractiviteiten doen en de sfeervolle dorpjes verkennen. Blogger Margje verbleef met zoontje Jelmer 3 een weekend in Bakkeveen en maakte kennis met dit veelzijdige gebied. Friese wouden met kinderen. Recreatiecentrum De Wâldsang in Bakkeveen is een leuk uitgangspunt voor een verblijf in De Friese Wouden. Hier kun je op allerlei manieren verblijven. In een ouderwetse tent of caravan, maar ook in een chalet of trekkershut. Wij verbleven in een bungalowtent. Een soort luxe versie van kamperen dus, want je hebt een keukentje en echte bedden. Verder is er bij De Wâldsang een dierenweide, zijn er verspreid over het terrein speeltuintjes en is er tijdens de zomervakantie een recreatieteam voor de kinderen. Aan een indoor speeltuin wordt gewerkt.
Wat te doen in Friesland met slecht weer. Wat te doen in Friesland met slecht weer.
Wat te doen in Friesland met slecht weer. 28 januari 2018 Geplaatst in: Blogs. Ook als het geen weer is om naar buiten te gaan biedt Noordoost-Friesland genoeg leuke indoor activiteiten. Wat dacht je van een bezoek aan een klompenmakerij of een katoendrukkerij?
De snelste kartbaan van Nederland Kartbaan Leeuwarden.
LASERGAME ARENA EN INDOOR KARTING LEEUWARDEN. RESERVEERLIJN 058 213 47 22. Het ultieme racegevoel bereikbaar voor iedereen. Direct online reserveren. LASERGAME ARENA EN INDOOR KARTING LEEUWARDEN. Het ultieme racegevoel bereikbaar voor iedereen. RESERVEERLIJN 058 213 47 22. Direct online reserveren.
Friesland.
Demonstratie paardenreddingboot Ameland Tijdens de demonstratie van de paardenreddingboot op Ameland trekken 10 stoere paarden de reddingboot met donderend geweld over het strand en door de branding in zee. marathoncompetitie Burgum paardenspaktakel in friesland. Muziektheatervoorstelling De Stormruiter Een muziektheaterspektakel met 100 Friese paarden, topartiesten en muzikanten. WTC Expo Leeuwarden Friesland.

Contacteer ons