Op zoek naar rondvaart friese meren?

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
rondvaart friese meren
Reisaanbod.
Het is gelegen in het midden van het Elfstedenstadje Hindeloopen, direct gelegen aan het IJsselmeer. We starten deze dag bij de Galamadammen, waar u een rondvaart maakt over de Friese Meren en een deel van de Elfstedenroute. Onderweg geniet u van een kop koffie met iets lekkers.
bekende friese zangers
Rondvaart overzicht alle rondvaarten in Nederland in een overzicht.
Maar ook voor groepen: Rondvaartbedrijf Harmonie verzorgd sinds 1931 rondvaarten en feesten over de Friese meren. Naast rondvaarten verzorgen wij. Prijzen vanaf: 1000, Open: Alle dagen geopend Seizoen: Gehele jaar. Giethoorn: Vaartocht door giethoorn. In de Kop van Overijssel ligt het schilderachtige Giethoorn. Bekend om zijn waterrijke landschap wordt het ook wel het Groene Venetië genoemd. Giethoorn is gelegen aan de rand van natuurpark De Wieden Weerribben in een oase van rust. Prijzen vanaf: 500, Open: Alle dagen geopend Seizoen: april t/m oktober. Bolsward: Rondvaart door de grachten van bolsward.
zeilen friese meren
Rederij van der Zweep Rondvaarten Grou VVV NL.
Beleef Friesland en de Friese meren op Partyschip Grou en Partyschip Tanja. Zodra de trossen los gaan vaar je een volstrekt andere wereld binnen. In een prachtig decor van natuur, pitoreske dorpjes en agrarisch erfgoed valt de dagelijkse drukte weg om plaats te maken voor rust en schoonheid.
zeilboot friesland
Nieuws Hotel Galamadammen Friesland.
Wilt u de dag nog specialer maken? Stap dan om 12.00 uur aan boord van salonboot de klifrak voor een prachtige rondvaart over de Friese meren. Deze dag zal jou moeder of vrouw nooit meer vergeten! Bekijk ons Moederdag arrangement.
velp
Home.
De bemanning van beurtschip Ald Fryslân neemt u graag mee voor een unieke rondvaart door de stadsgrachten van Sneek. Door de geringe doorvaarthoogte kunnen we u de leukste en intiemste plekjes van Sneek laten zien en kan de schipper u vertellen over de rijke geschiedenis van de stad Sneek.
verduisterende vouwgordijnen
Boottochten Archieven Friesland Holland.
In het Friese Meren gebied Koudum ligt salonboot de Klifrak. Dit rondvaartschip met airconditioning is geschikt voor mindervaliden. De Klifrak heeft een ruime warme salon en is dus zeer geschikt om met een bedrijfsuitje, familiedag of ander feest in het voor of najaar te varen in Friesland. Salonboot de Klifrak heeft verschillende arrangementen. 6 juni 2017 Albert Hendriks. Tien zeemijlen vanaf het IJsselmeer ontdekt u onze bootverhuur vanuit onze moderne jachthaven in Heeg. Met 208 ligplaatsen en een gezellig zeilcafé voor klanten en havengasten vormen wij graag de basis voor uw vakantie op en aan het water. Onze jachthaven vormt de ideale uitvalsbasis om via de omliggende meren en vaarwegen de vele idyllische. van der Werf. 15 mei 2017 Albert Hendriks. Sneek, Friesland, Rondvaart in Friesland een prachtige ervaring!
keramische
Rondvaart Sneek Kapitein Rob Rondvaart Home.
Wilt u geen gebruik maken van de 12 arrangementen, dan kan een rondvaart voor een uurtje of een paar uurtjes in de omgeving van Sneek natuurlijk ook. U huurt motorschip Mark Twain, of sloep Caprice met schipper exclusief voor uw gezelschap.
Rondvaart van der Werf Sneek Nederland. Informatie Reviews Rondvaart van der Werf Zoover.
Dagje Friese meren. Dagje Friese meren vanuit Sneek, geweldig. Jac, 13 juli 2014. Voeg een review toe. 5 / 18. 11 May 2018. Nummer 3 van 99 bezienswaardigheden in Sneek. 10 Nederlandse reviews over Rondvaart van der Werf. Met partner 6.
Rondvaart in Friesland goedkoopste groepsuitje van Nederland Toeristisch Fries Nieuws.
Rondvaart in Friesland goedkoopste groepsuitje van Nederland. Simmerwille, een toepasselijke naam voor een rondvaartboot met de Friese meren als vaargebied. De boot, in 2011 door Sneek Promotion uitgeroepen tot Boot van het Jaar, is al 41 jaar in handen van mevrouw J.J.
Simmerwille / Rondvaartbedrijf P. Brouwer.
Een vaartocht over de Friese meren is altijd genieten. Wilt u een onvergetelijke belevenis op het water in Friesland? Over het Sneekermeer, door pittoreske dorpjes of n van de elf steden? Ontspannend genieten van een hapje en een drankje, of een Friese koffietafel aan boord van onze salonboot? Brouwer heet u van harte welkom aan boord van de Simmerwille. Plan in overleg met ons een exclusieve belevenis aan boord van de Simmerwille. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een familiedag, personeelsfeest of meevaren met onze rondvaart door het merengebied van Zuidwest Friesland.

Contacteer ons