Resultaten voor rondvaart friese meren

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
rondvaart friese meren
Rondvaart Sneek Ervaar de Friese meren Welkom aan boord!
Geniet van van een boottocht over de Friese meren inclusief BBQ. 35, uur varen over de Friese meren. vrij drinken Hollands assortiment. Trouwen aan boord. Uw ja-woord geven op de prachtige Friese meren in een sfeervolle ambiance; aan boord van de Toerist 5 is het mogelijk.
boottocht friese meren
Rondvaart Friese Meren 2017 op zondag Hart van Lemmer.
Dit bericht is geplaatst op 27 augustus 2017 Bookmark the permalink. Rondvaart Friese Meren 2017 op zondag. De rondvaarten over de Friese meren met de MS Waterpoort vanuit Lemmer is in augustus alleen nog 27 augustus. Deze rondvaart over de Friese Meren duurt twee uur.
akoestisch
Rondvaart Sneek Kapitein Rob Rondvaart Home.
Wilt u geen gebruik maken van de 12 arrangementen, dan kan een rondvaart voor een uurtje of een paar uurtjes in de omgeving van Sneek natuurlijk ook. U huurt sloep De Vrijheid, Mark Twain of sloep Caprice met schipper exclusief voor uw gezelschap.
jacht huren friesland
Rondvaart Friese meren Genieten vanaf het water in Friesland.
rondvaart Friese meren. Rondvaart Friese meren. Een unieke belevenis voor op het water in een rondvaart rondom de provincie Friesland? Bij rondvaartbootfriesland.nl kunt u terecht voor verschillende activiteiten! Denk hierbij aan rondvaarten, bedrijfsuitjes, skûtjesilen, trouwen of voor schoolreisjes. Een rondvaart Friese meren is bij uitstek een prachtige ervaring door zijn wateren en bezienswaardigheden.
Rondvaarten Varend Friesland Terherne Toerist Informatie.
Vaartocht van 3 uren over de Friese meren en wateren, Engelse High Tea aan boord. Wijn en tapas aan boord van de Bodensee, max. 10 personen, geniet van lekkere wijn met tapas aan boord van de Bodensee. Vaartocht van 15, uur over de Friese meren en wateren, wijn en tapas aan boord.
Rondvaart van der Werf Sneek Nederland. Informatie Reviews Rondvaart van der Werf Zoover.
Dagje Friese meren. Dagje Friese meren vanuit Sneek, geweldig. Jac, 13 juli 2014. Voeg een review toe. 5 / 18. 11 May 2018. Nummer 3 van 99 bezienswaardigheden in Sneek. 10 Nederlandse reviews over Rondvaart van der Werf. Met partner 6.
Untitled Untitled Document. Document.
Rondvaart Friesland DagjeWeg.NL.
lees alles over Robbenboot De Zeehond. EERNEWOUDE, FRIESLAND Vertrek vanuit Eernewoude voor een rondvaart over de Friese meren. Kies uit een middag of dagtocht of een moonlightcruise. De boot kan ook worden afgehuurd voor een varend feest. elke dag geopend.
Rondvaart in Friesland.
Toon meer categorieën. Rondvaart in Friesland. Party en Rondvaartbedrijf Harmonie rondvaart in Friesland. Wij heten u graag van harte welkom aan boord! Sinds 1931 verzord Party en Rondvaartbedrijf Harmonie rondvaarten en feesten over de Friese meren. Voor gezelschappen/groepen kunnen wij.
Rondvaartbedrijf Redbad Catamaran Redbad Terherne.
3 meter afstand van het schip, de passagiers kunnen zo overstappen van bus naar boot en andersom en de bus kan blijven staan. In de zomerperiode verzorgen wij rondvaarten voor individuele passagiers naar het SKS-skûtsjesilen en bij gelegenheid een andere rondvaart, zoals bijvoorbeeld een Rondje IJlst/Sneek of in het najaar een Snerttocht.

Contacteer ons