Op zoek naar rondvaart friese meren?

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
rondvaart friese meren
Rondvaart overzicht alle rondvaarten in Nederland in een overzicht.
Maar ook voor groepen: Rondvaartbedrijf Harmonie verzorgd sinds 1931 rondvaarten en feesten over de Friese meren. Naast rondvaarten verzorgen wij. Prijzen vanaf: 1000, Open: Alle dagen geopend Seizoen: Gehele jaar. Giethoorn: Vaartocht door giethoorn. In de Kop van Overijssel ligt het schilderachtige Giethoorn. Bekend om zijn waterrijke landschap wordt het ook wel het Groene Venetië genoemd. Giethoorn is gelegen aan de rand van natuurpark De Wieden Weerribben in een oase van rust. Prijzen vanaf: 500, Open: Alle dagen geopend Seizoen: april t/m oktober. Bolsward: Rondvaart door de grachten van bolsward.
Nieuws Hotel Galamadammen Friesland.
Wilt u de dag nog specialer maken? Stap dan om 12.00 uur aan boord van salonboot de klifrak voor een prachtige rondvaart over de Friese meren. Deze dag zal jou moeder of vrouw nooit meer vergeten! Bekijk ons Moederdag arrangement.
Rondvaartbedrijf v Dijk Lemmer Lemmer, Tjeukemeer.
Varen over de Friese meren Friesland of naar Giethoorn Overijssel is een geweldige ervaring. Tevens bieden wij volledig verzorgde privé dagtochten voor gezelschappen tot van 20 tot 250 personen en biedt de MS Waterpoort uitstekende mogelijkheden voor uw bruiloft, receptie, familie of personeelsdag, varende bedrijfspresentatie of vergadering.
Rondvaardij Princenhof Earnewâld, Friesland Info en Reviews Uitzinnig.nl.
Daarnaast zijn er diverse arrangementen voor speciale gelegenheden als feesten, bruiloften en zakelijke bijeenkomsten. Er is een rondvaart door het schitterende natuurgebied De" Alde Faenen" en er zijn diverse tochten over de Friese meren. Elke boot uit de uitgebreide vloot biedt u aangenaam comfort.
Bootverhuur, rondvaart, zelf varen, sloep huren in Friesland?
Tussen de Gaasterlandse bossen, grote Friese meren Fluessen, Morra, Slotermeer, IJsselmeer is Rijs bij uitstek geschikt als uitvalsbasis voor een actief dagje watersport of een watersportvakantie. Met slechts 5 minuten varen bent u al op het mooiste deel van de originele schaats en vaar Elfstedentocht: de Luts.
BoatBreakfast Stoer Boten te Huur in Jutrijp.
Het gebied ligt centraal tussen de Friese meren op een steenworp afstand van Sneek en is daarom uitermate geschikt als uitvalsbasis voor leuke dagjes uit. De boot wordt uitsluitend als accomodatie verhuurd. Er kan dus niet mee gevaren worden. Op avond en in het weekend is het mogelijk een rondvaart te maken met een van onze kapiteins.
Simmerwille / Rondvaartbedrijf P. Brouwer.
In sloten meren we aan en krijgt u ruim de gelegenheid om het stadje te verkennen. In de middag vervolgen we de rondvaart door Woudsend, IJlst, Sneek en over het Sneekermeer terug naar het beginpunt Joure. Kinderen t/m 12 jaar: 10., Kaarten zijn verkrijgbaar bij het VVV in Joure of, voor vertrek van de rondvaart, aan boord van de Simmerwille. Wilt u kaarten reserveren, neem dan contact met ons op. De kombuis van de Simmerwille staat borg voor een uitstekende verzorging van de inwendige mens. Van originele Friese koffietafel tot buffet, wij verzorgen het tot in de puntjes.
Varen op de Friese Meren Dagtochten Brookhuis Busreizen Dé mobiliteitspartner van Oost Nederland!
Bovendien maak je een bijzondere rondvaart over het Sneekermeer. Wil jij ook alles weten over het Friese land, haar cultuur en natuur? Ga dan mee tijdens deze prachtige dagtocht Friesland. De dagtocht Varen op de Friese Meren is gegarandeerd vertrek op 11 augustus vanuit Twente en Achterhoek!
Home.
De bemanning van beurtschip Ald Fryslân neemt u graag mee voor een unieke rondvaart door de stadsgrachten van Sneek. Door de geringe doorvaarthoogte kunnen we u de leukste en intiemste plekjes van Sneek laten zien en kan de schipper u vertellen over de rijke geschiedenis van de stad Sneek.
Vaargebied Rondvaartbedrijf Redbad.
Je kunt richting natuurgebied de Âlde Feanen richting Grou en Earnewâld, maar natuurlijk ook een tocht door de Zuidwesthoek van Friesland maken, waar de meeste grotere meren liggen. Onderweg is er eventueel gelegenheid om een watersportplaats of een van de Friese Elfsteden Sloten, IJlst en Sneek liggen vaak op onze route aan te doen of om iets te bezichtigen bv.

Contacteer ons