Op zoek naar rondvaart friese meren?

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
rondvaart friese meren
Untitled Untitled Document. Document.
wasmachine kopen
Rondvaart Sneek Ervaar de Friese meren Welkom aan boord!
Geniet van van een boottocht over de Friese meren inclusief BBQ. 35, uur varen over de Friese meren. vrij drinken Hollands assortiment. Trouwen aan boord. Uw ja-woord geven op de prachtige Friese meren in een sfeervolle ambiance; aan boord van de Toerist 5 is het mogelijk.
horloge dames
Rondvaart Middelsee Voor een noflike tocht door Friesland.
Maar u kunt ook uw eigen rondvaart op maat samenstellen voor een prachtige rondvaart door Noord West Friesland. De Middelsee heeft een capaciteit voor 40 personen, er mogen 80 personen aan boord in overleg. Onze arrangementen gelden voor groepen vanaf 30 personen.
Bureaustoel
Frisian Queen Rondvaart op de Friese Meren.
Het interieur is warm en sfeervol aangekleed, hierdoor voelt u zich thuis, zelfs met kleinere gezelschappen. De Frisian Queen is geschikt voor minimaal 40 en maximaal 185 gasten, met deze partyboot beleeft u de leukste feesten op de Friese Meren.
sloep huren friesland
Simmerwille / Rondvaartbedrijf P. Brouwer.
Een vaartocht over de Friese meren is altijd genieten. Wilt u een onvergetelijke belevenis op het water in Friesland? Over het Sneekermeer, door pittoreske dorpjes of n van de elf steden? Ontspannend genieten van een hapje en een drankje, of een Friese koffietafel aan boord van onze salonboot? Brouwer heet u van harte welkom aan boord van de Simmerwille. Plan in overleg met ons een exclusieve belevenis aan boord van de Simmerwille. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een familiedag, personeelsfeest of meevaren met onze rondvaart door het merengebied van Zuidwest Friesland.
Home Rondvaartboten Friese Rondvaart Ondernemers.
FRIESE RONDVAART ONDERNEMERS. Of u nou op zoek bent naar een adres voor een rondvaart, familiedag, bedrijfsfeest in Friesland of om het jaarlijkse sk├╗tsjesilen te bekijken, op deze website heeft u keuze genoeg. Van moderne tot nostalgische partyschepen of zelfs een prachtig nostalgisch zeilschip, en van eenvoudige tot de meest luxe catering.
Rondvaart Friesland! Maak kennis met de Friese meren vanuit Sneek.
van der Werf nodigt u uit aan boord van de Toerist V voor een kennismaking met Friesland en de Friese meren. Aan boord ontbreekt het u aan niets. s Zomers kunt u met ons mee naar het sk├╗tsjesilen, de beroemde Elfmerentocht varen of een rondvaart maken.
rondvaarten-zeiltochten VVV De Friese Meren.
Praam De Simmermoarn rondvaart en beurtveer. Simmermoarn verzorgt vaartochten en arrangementen in de Zuidwesthoek van Friesland. We kunnen naar wens. Varen op een klassieke salonboot in Friesland Een vaartocht over de Friese meren is altijd genieten. Combineer de Simmermoarn met bus, fiets, kano of wandelroute en geniet van de Friese meren en de Luts.
dagtochten-en-rondvaarten VVV Zuid-West Friesland.
Op donderdagavond van eind mei t/m begin september zijn avondvaarten te maken vanuit Heeg. Rondvaart door Heeg. Meevaren op de MPS" Miriam. Culinair varen in de Friese natuur te midden van de Friese cultuur. Een unieke ervaring. Rondvaartbedrijf Van Dijk.
De Oorden Rondvaart Partycruises in Friesland.
Vele originele vormen en details zijn nog aanwezig waardoor de boot een karakteristieke uitstraling heeft. Ga mee op een rondvaart door Friesland met De Oorden en waai heerlijk uit op de Friese meren! Vraag een vrijblijvend offerte aan. Dit vinden onze klanten.

Contacteer ons