Meer resultaten voor rondvaart friese meren

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
rondvaart friese meren
Van de Friese meren tot het IJsselmeer en Flevomeer.
Voor iedere schipper en zijn crew wat wils. Van de Friese meren tot het IJsselmeer en Flevomeer. Langs de plaatsen Sneek, Woudsend, Heeg, Enkhuizen, Volendam, Leeuwarden, Harderwijk en meer. Natuurlijk kunt u ook uw eigen wegen bepalen en alles zelf ontdekken.
Rondvaart Sneek Ervaar de Friese meren Welkom aan boord!
Geniet van van een boottocht over de Friese meren inclusief BBQ. 35, uur varen over de Friese meren. vrij drinken Hollands assortiment. Trouwen aan boord. Uw ja-woord geven op de prachtige Friese meren in een sfeervolle ambiance; aan boord van de Toerist 5 is het mogelijk.
magnetron
De Oorden Rondvaart Partycruises in Friesland.
Vele originele vormen en details zijn nog aanwezig waardoor de boot een karakteristieke uitstraling heeft. Ga mee op een rondvaart door Friesland met De Oorden en waai heerlijk uit op de Friese meren! 10% korting bij een vaart van minimaal 4 uur.
graffiti
Welkom aan boord bij Party en Rondvaartbedrijf Harmonie! Harmonie Rondvaart. Welkom aan boord bij Party en Rondvaartbedrijf Harmonie!
Party en Rondvaartbedrijf Harmonie verzorgt al sinds 1931 rondvaarten en dagtochten over de Friese meren. Maar wij doen veel meer dan alleen het verzorgen van rondvaarten. Ook personeelsfeesten, trouwen op het water en familiefeesten op maat behoren tot onze mogelijkheden.
dubbel glas glazen
Wilt u binnen kijken?
Rondvaart Friesland DagjeWeg.NL.
volwassenen vanaf 1450., kinderen vanaf 900., Robbenboot De Zeehond. EERNEWOUDE, FRIESLAND Vertrek vanuit Eernewoude voor een rondvaart over de Friese meren. Kies uit een middag of dagtocht of een moonlightcruise. De boot kan ook worden afgehuurd voor een varend feest.
Rondvaart Friesland! Maak kennis met de Friese meren vanuit Sneek.
van der Werf nodigt u uit aan boord van de Toerist V voor een kennismaking met Friesland en de Friese meren. Aan boord ontbreekt het u aan niets. s Zomers kunt u met ons mee naar het sk├╗tsjesilen, de beroemde Elfmerentocht varen of een rondvaart maken.
Untitled Untitled Document. Document.
Simmerwille / Rondvaartbedrijf P. Brouwer.
Een vaartocht over de Friese meren is altijd genieten. Wilt u een onvergetelijke belevenis op het water in Friesland? Over het Sneekermeer, door pittoreske dorpjes of n van de elf steden? Ontspannend genieten van een hapje en een drankje, of een Friese koffietafel aan boord van onze salonboot? Brouwer heet u van harte welkom aan boord van de Simmerwille. Plan in overleg met ons een exclusieve belevenis aan boord van de Simmerwille. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een familiedag, personeelsfeest of meevaren met onze rondvaart door het merengebied van Zuidwest Friesland.
Rondvaartboot Friesland Geniet op de Friese meren! De Oorden.
Het schip vaart nu al een tijdje over de Friese Meren en ademt nog steeds de geschiedenis. Benieuwd naar de rest van de rijke historie, lees dan verder. De Oorden Rondvaarten Partycruises is lid van.: Friese rondvaart ondernemers, Ontdek ons, Bus idee, Bedrijfsuitje.nl, Uit-Zeilen.nl.

Contacteer ons