Op zoek naar activiteiten 2e pinksterdag friesland?

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
activiteiten 2e pinksterdag friesland
Pinksteren pinksterfeest, Pinkpop, dagje weg.
Op de hoogte blijven van de leukste ideeën voor uitjes in Nederland en bij jou in de buurt? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en we sturen je maandelijks de laatste belevenissen en tips over activiteiten en interessante kortingen!
Fairs markten Het nationale park van Drenthe.
RUNFORSTRUN trails: Let's' go outside! Ontdek de wereld van Batik tijdens het Wastra Weekend bij Taman Indonesia. Regio krijgt wandel knooppuntensysteem. Ontdek De Drentse Molentocht. Muzikale activiteiten kleuren de winter maanden in Westerveld. Word vrijwilliger bij onze nieuwe toeristische informatiecentra!
Agenda Dokkum.
Op het water. Het hele jaar door vinden er leuke evenementen en activiteiten plaats in Dokkum. Een rondleiding door de stad, drie feestelijke Admiraliteitsdagen, de Kerstfair in Dickensstijl. allemaal uniek op hun eigen manier en helemaal Dokkum! Noteer je favoriete evenementen alvast in je agenda zodat je niks mist.
Hollandse Markten: 2019/2020: Speciaal.
Waarschijnlijk gebruikt u een Adblocker die er voor zorgt dat u geen advertenties ziet op hollandsemarkten.nl. Dit vinden wij erg jammer omdat wij u dankzij deze advertenties al jaren lang gratis de handigste en leukste informatie over en op de markt kunnen bieden.
Activiteiten met Staatsbosbeheer in de natuur.
In de buurt van: voer een plaatsnaam in om alle activiteiten in de buurt van een Nederlandse gemeente te tonen. Bij mij in de buurt: zoek activiteiten in de buurt van je huidige locatie. Provincie: toon alle activiteiten in 1 of meerdere provincies.
Paardenevenementen.nl: Alle evenementen op één plek.
Paasrit 21 april Schipborg Een buitenrit door het prachtige gebied van de Drentsche Aa. De Jan de Leeuw Memoriaal Megasprint 2019 en 7 koersen op drafcentrum Alkmaar op 2e Paasdag Op het drafcentrum Alkmaar worden 7 spannende koersen en de Jan de Leeuw Memoriaal Megasprint 2019 verreden op 2e Paasdag maandagmiddag 22 april 2019 aanvang 13.00 uur. Drafcentrum Alkmaar Alkmaar Noord-Holland. Springconcours CH Eibergen Allereerst het grootse, tweedaagse, springconcours op de prachtige locatie De Maat in Eibergen. De trekpleister voor ruiter en paard en een lust voor het oog van elke sportliefhebber. Wandelpark De Maat, Koeweidepad, Eibergen Eibergen Gelderland. Marathon competitie cornwerd paardenspaktakel in friesland.
Festivals en evenementen in Friesland in januari, februari en maart Uitzinnig.nl.
Blijf op de hoogte van nieuwe festivals en evenementen. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief met leuke tips voor een dagje weg en korting op entreeprijzen. Toon volgende 10 uitjes. Andere bezoekers bekijken nu deze evenementen in Friesland. Opening Watersportseizoen Terherne. 2e Struuntocht Heerenveen.
Hammerslag.
De Huismus, max. Fiets elfstedentocht 2e Pinksterdag. Activiteitenboerderij Camping Tel: 0511-445474. Activiteit/buffet voor groepen o.a.: U heeft de keuze uit diverse vakantiewoningen. Type blokhut, ze zijn knus, van alle gemakken voorzien en volledig ingericht. Camping Hammerslag biedt u een oase van rust. U bevindt zich in een natuurlijke omgeving. Heerlijk genieten voor zowel jong en oud! Hammerslag Activiteitenboerderij Camping. De Hammerslag ligt in de provincie Friesland, in de gemeente Kollumerland c.a. We organiseren diverse activiteiten en maken arrangementen op maat.
Poiesz Supermarkten Puur Voordeel. Puur Poiesz.
18 jaar verkopen wij geen alcohol. 2018 Poiesz Supermarkten B.V. Alle rechten voorbehouden. Blijf op de hoogte. Op de hoogte blijven van acties, aanbiedingen en activiteiten? Vul uw e-mailadres in. Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Hotel Restaurant Jans Hotel Restaurant Jans.
achter Hotel Restaurant Jans ligt het openlucht theater" de Teatertún" waar jaarlijks diverse culturele activiteiten worden georganiseerd. golfen kunt u op de prachtige 9-holes natuurbaan in Oudemirdum of één van de 18-holes banen in Friesland zoals die van Leeuwarder Golfclub de Groene Ster, BurgGolf in St. Nicolaasga of van de Golf Country Club Lauswolt. de Friese 11 Steden staan bol van cultuur. Elk stadje is uniek en heeft een eigen karakter en is uw bezoek meer dan waard. Er worden in Friesland ook veel evenementen georganiseerd. Zo is er de Oldtimer Elfstedentocht op de zaterdag na Hemelvaart, de Elfstedentocht op de fiets en de motor op 2e Pinksterdag, het SKS en IFKS Skûtsjesilen in augustus met daaraan gekoppeld de Sneekweek en de Lemsterwike, de Ballonfeesten in Joure en de Strontraces in Workum.

Contacteer ons