Resultaten voor activiteiten 2e pinksterdag friesland

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
activiteiten 2e pinksterdag friesland
Yachtcharter in Friesland-motorboot verhuur van Jachtcharter Klompmaker.
Motorboot verhuur zonder vaarbewijs. Yachtcharter in Friesland: Kom genieten van de vrijheid op het water in Friesland of op het IJsselmeer met een luxe motorboot. Voor een onbezorgde Motorboot vakantie bent u bij ons aan het juiste adres. Onze jachten zijn.:
Agenda Dokkum.
Op het water. Het hele jaar door vinden er leuke evenementen en activiteiten plaats in Dokkum. Een rondleiding door de stad, drie feestelijke Admiraliteitsdagen, de Kerstfair in Dickensstijl. allemaal uniek op hun eigen manier en helemaal Dokkum! Noteer je favoriete evenementen alvast in je agenda zodat je niks mist.
schaatsen nederland
Pinksteren Friesland DagjeWeg.NL.
Je vond met onderstaande zoekopties 177 uitstapjes en geen UITagenda-item. We willen ongeveer, uitgeven. We gaan met volwassenen en kinderen. Geen gratis activiteiten. zoek opnieuw wis zoekfilter. Friesland Pinksteren 177 uitstapjes. Wat is er te doen? Dagje uit acties. Friesland Pinksteren 177.
dopper bedrukken
Wat te doen met Pinksteren 2018 Genoeg leuke dingen te doen tijdens het Pinksterweekend! Van Pinksterfeesten tot weg met Pinksteren op leuke uitjes naar Pinksterfestivals en Pinkstermarkten!
Wat te doen in mei De Friese Elfstedentocht op de motor. Centrum Leeuwarden, Leeuwarden Niet per schaats maar per auto en motor, dat is de Friese Elfstedentocht van de Friesche Motorclub op tweede Pinksterdag die begint in Leeuwarden. Toerend langs de route van 240 kilometer door de provincie Friesland ontdekt u de mooiste plekjes en kunt u mede dankzij.
buddha to buddha armband
Wat is er te doen VVV Zuid-West Friesland.
zo 04 maart 2018 t/m vr 06 april 2018. Friesland in Europa: Woordkunstenaar Connie Harkema heeft ruim 50 schilderijen gemaakt, veel daarvan met een gedicht. Galerie Peter Bax, Sneek. Galerie Bax Expositie van Irma Kamp en Jikke van de Waal-Bijma.
stelvoet
Evenementen VVV De Friese Meren.
zo 04 maart 2018 t/m vr 06 april 2018. Friesland in Europa: Woordkunstenaar Connie Harkema heeft ruim 50 schilderijen gemaakt, veel daarvan met een gedicht. Galerie Peter Bax, Sneek. Galerie Bax Expositie van Irma Kamp en Jikke van de Waal-Bijma.
Pinksteren Toerisme Groningen.
Dag van het Kasteel. Tweede Pinksterdag kun je terug in de tijd op de landelijke Dag van het Kasteel. Ook in Groningen gaat dit evenement niet onopgemerkt voorbij: onder andere de Menkemaborg en de Fraeylemaborg organiseren bijzondere activiteiten. Dag van het Kasteel.
FrieslandAgenda, de leukste agenda van Friesland.
FrieslandAgenda, de leukste agenda van Friesland. 4 apr 2018. Tjibbe de Jong vertelt over otters in Seniorcaf bibliotheek Heerenveen. Op woensdag 4 april vertelt Tjibbe de Jong, oud-medewerker van It Fryske Gea, over het leven van otters in het Seniorcaf van de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48 in Heerenveen.
markten nieuws.
Info Markten Buitenpost.: Op zowel donderdag 5 mei Hemelvaartsdag als maandag 16 mei 2e Pinksterdag worden. er op het grote Concoursterrein te Buitenpost 2 grote braderieen en vlooienmarkten. gehouden met een deelnemersaantal van tussen de 300-400 en met een. bezoekers aantal van elke keer ruim 20.000 bezoekers zijn dit de grootste markten in Friesland. op deze dagen.Gratis toegang! Voor de bezoeker een waar snuffelparadijs. Tevens zijn er. leuke kinderattrakties en ook een zeer groot gezellig terras voor de vele duizenden bezoekers. Op woensdag 3 augustus wordt ook al vele jaren tijdens de Feestweek van Buitenpost de grote jaarmarkt in het centrum gehouden met een deelname van 200 StandsTevens is er dan. ook een groot paardenconcours en kermis. Deze evenementen tesamen brengen traditiegetrouw ook duizenden op de been en dit gebeuren mag men zeker niet te missen. Zie voor deelname ook het inschrijfformulier. Helaas voor standhouders met snack/foodverkoop is plaatsing op onze markten niet meer mogelijk. In alle branches van patat, hamburgersvisloempias, en broodjes gezond etc. zijn wij ruimschoots voorzien. 18 juni 10-18 uur. Surhuisterveen met tal van activiteiten in het Centrum.
Pinksteren 2018, 1e en 2e pinksterdag 2018 dagje uit DagjeWeg.NL.
We gaan met volwassenen en kinderen. Geen gratis activiteiten. Groningen Friesland Drenthe. Overijssel Gelderland Utrecht. Flevoland Noord-Holland Zuid-Holland. Zeeland Noord-Brabant Limburg. zoek opnieuw wis zoekfilter. Pinksteren 2.771 uitstapjes. Pinksteren 2018, 1e en 2e Pinksterdag. Wat is er te doen? Dagje uit acties.
Activiteiten in Lemmer het hele jaar door Hart van Lemmer.
Activiteiten in Lemmer het hele jaar door. Wat is er te doen in Lemmer? Dat staat op de agenda van Hart van Lemmer. Deze bundelt alle interessante evenementen in dit authentieke IJsselmeerdorp in Friesland. Het presenteert dit aanbod aan bezoekers aan Lemmer.

Contacteer ons