Meer resultaten voor activiteiten friesland vandaag

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
activiteiten friesland vandaag
Stadsschouwburg De Harmonie.
Mirjam Koen regisseert de theaterbewerking van deze duizelingwekkend succesvolle roman van de Vlaamse Griet Op de Beeck over de complexe en pijnlijke verhoudingen in de familie van Mona. Een voorstelling vol humor, scherpte en ontroering met een topcast! Woensdag 3 april 20.30 uur.
Wat te doen vandaag t/m zondag 7 april Wat is er te doen in Nederland in april 2019? Er op uit natuurlijk! Uitstapjes vandaag, zaterdag en zondag, nu ook leuke dingen te doen met kinderen en uittips!
Uitmarkten en uitfestivals. Wat te doen vandaag, morgen en de komende weken in Nederland. Op Wattedoenin.nl vindt u de leukste uitjes van Groningen tot Maastricht. Ontdek hieronder wat er vandaag en de komende weken te doen is tijdens een uitstapje.
NH Nieuws.
Activiteitenbegeleider Friesland vacatures NationaleVacaturebank.nl.
zoekt een enthousiaste en gemotiveerde Servicemonteur Regio Friesland Groningen VMBO / MBO niveau voor Fulltime per week in de regio Leeuwarden Friesland strongVoor Service On Site zoeken wij een nieuwe collega voor de regio Friesland Voor vragen en meer informatie over de functie van Servicemonteur Regio Friesland.
Activiteitenbank Scouting Nederland.
Hier vind je de meest leuke en uitdagende activiteiten voor een avontuurlijk Scoutingprogramma. Bij iedere activiteit worden tips gegeven zodat ook scouts met een beperking het spel kunnen spelen en via het menu vind je handige informatie over speluitleg en de insignes, awards en badges.
Actueel.
Warme maaltijd voorziening. Activiteiten in Nij Stapert. Hulp in de huishouding. Jeu de Boules. Zwembad De Klomp. Bed en brochje. Holle bolle tsing. Oer de brege. Kunst en galerie. Eerste Hulp politie/arts. Tandarts praktijk Wommels. Dokterswacht Eerste hulp. Psycho-sociale begeleiding, Yoga en Haptonomie. Bestuur en Statuten. Ledegearkomste en jierferslach. Kinderopvang Wommels BV. Kinderopvang ZW Friesland.
Zeehondencentrum Pieterburen opvang voor zeehonden.
scroll voor meer. Zaterdag: Wij zijn vandaag geopend van 1000: tot 1700: Bekijk openingstijden. We gaan zeehonden vrijlaten! Er zijn bijna 100 zeehonden in opvang en een aantal van hen kunnen terug naar zee. Jij kunt erbij zijn als ze worden vrijgelaten! De zeehonden in het Golfbad zijn al bijna klaar om vrijgelaten te worden. Via de live webcam kun je ze zien spelen en zwemmen. Kijk je mee? Te doen te zien in het Zeehondencentrum. 03 maart 1030.: 03 maart 1030: Rondleiding met gids. 03 maart 1100: Presentatie bij de zeehonden. 03 maart 1130: Rondleiding met gids. 03 maart 1200: Tour hinter die Kulissen. 03 maart 1330: Zeehonden vrijlaten. Bekijk alle activiteiten.
Buienradar.nl neerslagradar voor komende 3 uur en 24 uur.
Op korte termijn is de Buienradar 3 uur vooruit over het algemeen een stuk betrouwbaarder en de Buienradar 24 uur vooruit kan op langere termijn een goede neerslagindicatie geven. Hoe kan het dat de Buienradar soms geen regen toont terwijl het wel regent?
WestfrieseUITagenda Westfriese Uitagenda.
De WestfrieseUITagenda is een platform van Uitgeverij Nota bene BV, uitgever van Weekblad Zondag en de Middenstander. Theaters, poppodia, musea, festivals en allerlei andere instellingen kunnen hun activiteiten publiceren op dit platform. De WestfrieseUITagenda is rechtstreeks te benaderen maar ook via de websites weekbladzondag.nl en middenstander.nl.
Welkom op Startlijsten.nl Het wedstrijdplatform voor de paardensport.
Vandaag was de balans weer even kwijt. Waarschijnlijk klinkt dit voor veel mensen heel herkenbaar. Oud paard, fit paard 1. Ken je het gevoel dat je je er ineens bewust van wordt dat je paard alweer een stuk ouder en volwass.

Contacteer ons