Resultaten voor familiedag

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
familiedag
De Naturij Familiedag.
Wil je een originele familiedag organiseren? Dan is De Naturij de ideale lokatie met voor elk wat wils. 11, per persoon. Toegang tot De Naturij. 2x koffie/thee volwassenen. 1x appeltaart of assorti gebak. 1x fris bekertje voer kinderen. 1x pannenkoek naar keuze of portie poffertjes 12 st.
Gezellige familiedag Holland Evenementen Groep.
Een unieke familiedag organiseren? Volop mogelijkheden voor het organiseren van een familidag, waar iedereen nog lang over na zal praten. Holland Evenementen Groep biedt voor grote en kleine groepen ruim 100 indoor en outdoor activiteiten op een schitterende locatie midden in het land.
Familiedag organiseren? Huur uw eigen boot als locatie bij NAUPAR. NAUPAR.
Bekijk alle arrangement Offerte aanvragen. Familiedag op het IJsselmeer, de Waddenzee of op de Friese Meren. Tijdens de familiedag zeilt u naar een bestemming naar keuze. Onderweg helpt u actief mee aan boord of geniet u aan dek van het weer.
Familiedag: Kinderprogramma: Feestcomité De Kwakel.
Ronnie Flex en DJ Jasper. Familiedag: Artiesten en Wipspel. Ballonnen oplaten De laatste dag van het Polderfeest start traditiegetrouw met het ballonnen oplaten. Alle kinderen die 12.45 uur naar het Evenemententerrein komen, kunnen eerst naar de feesttent gaan om hun naam en adresgegevens op een ballonkaart in te vullen.
De organisatie: Regio's' Noord-Holland: Familiedag: Europa Kinderhulp.
Ook dit jaar is de familiedag van Europa Kinderhulp Noord-Holland op het terrein van de ijsclub en ruitervereniging te Stompetoren gehouden. Door de inzet van het team van vrijwillige medewerkers werd het terrein omgetoverd tot een kinderparadijs, waar ook vader en moeder konden genieten van een gezellige dag.
Familiedag Drenthe.
Gezellige locatie voor familiedag in Drenthe. Familiedag organiseren in Drenthe? Bij het Drents kwartiertje vinden jullie leuke en originele activiteiten voor jong en oud om een geslaagde familiedag te organiseren! Wij hebben alvast een aantal arrangementen voor jullie familiedag samengesteld; van actief, tot creatief of culinair.
Koning Aap Familiedag.
Koning Aap Familiedag. Je bent hier. Beurzen en informatiedagen. Koning Aap Familiedag. Reisinspiratie ontmoet onze reisspecialisten. Wil jij met je gezin op een familiereis met Koning Aap, maar twijfel je nog over een bepaald deel van de reis? Twijfel je over de bestemming?
Familiedag, familieuitje ideeen. DagjeWeg.NL.
Familiedag Tips vind een familiedag in. Beleef een creatieve familiedag bij De Spelerij. DIEREN, GELDERLAND Kom met de hele familie in De Spelerij spelen, ontdekken en broodjes bakken. Kies uit verschillende extra opties en stel zelf je ideale familiedag samen.
Familiedag organiseren? Bekijk onze arrangementen De Boerinn.
Organiseer jij dit jaar de familiedag? Op de boerderij is voor jong en oud van alles te doen. Onze boerderij is centraal gelegen in de provincie Utrecht en goed bereikbaar. Begin de dag met koffie en gebak en klets gezellig bij.
Familiedag of familiefeest in Twente? Aparthotel Delden is voor elk wat wils.
Van opa en oma tot de allerkleinsten. Met ons familiedag-arrangement heeft iedereen plezier en geniet u van ontspannen samen zijn. U maakt vrij gebruik van al onze faciliteiten en sluit af met een driegangendiner naar keuze. De ideale familiedag voor alle leeftijden.

Contacteer ons