Op zoek naar friesland activiteiten?

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
friesland activiteiten
Teambuilding Friesland WegmetdeBaas heeft het grootste aanbod!
Teambuilding in Friesland. Van 30 tot 5000 personen. Lees meer over dit bedrijfsuitje. In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland. Citygames Beachgames Indoor Spel en Ontspanning Outdoor Spel en Ontspanning.
Activiteiten Friesland Partyvaart Harlingen.
Op zoek voor uw groep, personeel of vrienden en familie naar leuke activiteiten in Friesland dan kan Partyvaart u vanuit Harlingen, een van de elfsteden in Friesland zeker aantal hele leuke arrangementen aanbieden met een aantal verschillende activiteiten in Harlingen.
Regio Friesland Oogvereniging.
Regiogroep Friesland heeft ongeveer 238 leden. Veel van onze leden ontmoeten elkaar regelmatig tijdens de diverse activiteiten en bijeenkomsten. De activiteiten vinden vooral plaats in Friesland, de bijeenkomsten meestal in multifunctioneel centrum Ludingawaard en het kantoor van Koninklijke Visio te Leeuwarden.
Uitgroepfriesland.nl.
Wij zijn de Uitgroep Friesland. Al meer dan vijftien jaar organiseren wij de leukste uitjes voor iedere Fries en niet-Fries van 35 tot 57 jaar. Omdat wij geen winstoogmerk hebben zijn onze activiteiten voor iedereen betaalbaar. Wij sturen je eropuit!
Leuke uitjes met slecht weer in Friesland 5 sterren camping en vakantiepark in Friesland.
Leuke uitjes met slecht weer in Friesland. Binnenactiviteiten in de buurt van De Kuilart. Gaat u lekker op vakantie naar De Kuilart, maar zit het weer niet helemaal mee? Niet getreurd, ga er gezellig op uit samen of met het hele gezin, want dat kan ook prima als het weer wat minder is.
Homepage shop.kinderopvangfriesland.nl.
BSO Sint Radbodusschool. Om activiteiten te bestellen zult u zich eerst moeten registeren. Lees meer over de registratieprocedure en ons privacystatement. Over Stichting Kinderopvang Friesland. Stichting Kinderopvang Friesland is echt TOP! De Stichting Kinderopvang Friesland biedt diverse soorten kinderopvang in vele gemeenten in Friesland.
Friesland UITagenda DagjeWeg.NL.
zoek opnieuw wis zoekfilter. Friesland UITagenda 2 activiteiten. 24 juli 2019, 2 activiteiten in friesland. Rondvaarten en verhuur elektrische sloepen. KOLLUM, FRIESLAND, MINICAMPING UIT EN THUIS Fluisterstille rondvaarten in prachtige natuur. vandaag nog gesloten, geopend maandag 1 april 2019 t/m maandag 30 september 2019.
Leuke groepsactiviteiten bij Slachtehiem in Friesland.
Home Leuke groepsactiviteiten bij Slachtehiem in Friesland. Gezellige groepsactiviteiten in Friesland. Op onze Friese boerderij kunt u het Friese platteland zien, horen, ruiken en voelen! Een prachtige omgeving om lekker met een groep bezig te zijn met leuke groepsactiviteiten. Bijvoorbeeld tijdens uw familiedag, bedrijfsuitje of ander groepsuitje. Hieronder vindt u een overzicht van de groepsactiviteiten die u op en rond Slachtehiem kunt beleven. Voor de Boerenspelen krijgt u instructies en gaat u vervolgens lekker uw eigen gang. De andere activiteiten vinden plaats onder leiding van een professionele instructeur.
Commerciƫle Club NWF Activiteiten Commerciƫle Club Noordwest-Friesland.
contact met u op. Wanneer het gaat om een opgave voor een activiteit mag u ook direct in de mail aangeven voor welke activiteit u zich wilt aanmelden en met hoeveel personen u wenst te komen. U ontvangt dan z.s.m.
West-Friesland Alzheimer Nederland.
Met uw hulp maakt u het verschil voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Neem contact op met het secretariaat! Er zijn 14 activiteiten in uw regio. Boekbespreking Ik" ben niet kwijt" van Sjef van Bommel. 20 maart 2019, 19.30.

Contacteer ons