Meer resultaten voor rondvaart leeuwarden

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
rondvaart leeuwarden
Salonboot Gaasterland Een nostalgische rondvaartboot voor de mooiste dagtochten, bedrijfsuitjes, familiefeesten en trouwerijen in Friesland.
Rondvaarten voor groepen tot 75 personen met afvaarthaven naar keuze Grou, Earnewoude, Leeuwarden, Drachten, Balk, Sloten, Sneek, enz. Het Gaasterland-Team" zorgt voor een onvergetelijke dag op het water! Ons schip is bekend als varende studio bij het skûtsjesilen. Omrop Fryslân bracht jaren lang het live-verslag vanaf de Gaasterland. Ook Prinses Beatrix toen nog koningin was al eens te gast bij ons aan boord. 2015 was Sinterklaas onze gast bij de landelijke intocht in Meppel. Wanneer mogen wij u verwelkomen? Informeer naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan! SALONBOOT GAASTERLAND; EEN NOSTALGISCHE RONDVAARTBOOT MET MODERN COMFORT! Wij zijn met onze brachevereniging FRIESE RONDVAART ONDERNEMERS sponsor van LEEUWARDE CULTURELE HOOFDSTAD VAN EUROPA.
Taxi naar Schiphol
Rondvaart met Stichting Praamvaren Leeuwarden YouTube.
Korte tour Stichting Praamvaren Leeuwarden. Met een fluisterboot door de grachten van Leeuwarden. Standard YouTube License. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Rondvaart Leeuwarden 21-07-12 1 Duration: 3140. Elrens o 1500, views.
accountant harderwijk
Varen in Leeuwarden Greenjoy Fluistersloep verhuur.
Greenjoy fluistersloepen in Leeuwarden! Lekker rustig sloepvaren door de grachten van Leeuwarden doet je dingen opmerken die je anders nooit ziet. Lekker rustig met een sloep varen door grachten van Leeuwarden doet je dingen opmerken die je anders nooit ziet.
Cilinderslot
Vaararrangementen Leeuwarden City Events. lce_favorite_icon_remove. lce_favorite_icon_remove. lce_favorite_icon_remove. lce_favorite_icon_remove. lce_favorite_icon_remove. lce_favorite_icon_remove. lc
Een praamvaart door de grachten van Leeuwarden, een sup clinic onder leiding van ervaren instructeurs, een speurprogramma met sloepjes door pittoresk Leeuwarden, de barbecueboot, de borrelboot, skûtsjesilen rondom Leeuwarden of een rondje Leeuwarden, Grou, Eernewoude met jullie gezelschap op een boeieraak en tussendoor een picknicklunch op een eiland.
Historisch Centrum Leeuwarden Arrangementen.
Vandaar maakt u een rondvaart met een nostalgische praam door de Leeuwarder grachten. Onderweg vertelt een gids allerlei wetenswaardigheden en bijzonderheden van de stad. Het eindpunt van de tocht is in de Prinsentuin bij het Historisch Centrum Leeuwarden. In het HCL staat de vaste expositie Het verhaal van Leeuwarden centraal.
Vaar Informatie Winter Stichting Praamvaren Leeuwarden.
9.30 uur uitsluitend op de dag van de rondvaart. Gereserveerde kaartjes afhalen tot een half uur voor de vertrektijd van de rondvaart. Verkooppunt kaartjes: Boekhandel Van der Velde, Nieuwestad 57-59, telefoon: 058 21 32 360. VVV Leeuwarden, Sophialaan 4, telefoon: 058-2347550.
Groeten uit Leeuwarden.
Uit de hoogte. Rondvaart door de stadsgrachten.; met een schouw door de Potmarge. Bekijk de stad vanaf 9 hoge locaties. Uit de schaduw. Gedichten om overheen te lopen. Kunst ligt op straat! Markante thema's' uit het. Leeuwarden in een ander licht.
Rondvaart Leeuwarden Een mooie tocht door de stad.
Als u geïnteresseerd bent in een rondvaart waarbij ontspanning, rust en een unieke ervaring centraal staan en de catering volledig verzorgd kan worden? Neem dan nu contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen! Vraag een offerte aan!
Rondvaart Middelsee Voor een noflike tocht door Friesland.
Genieten van een vakantiegevoel. op 20 december 2017 hebben wij Rondvaart Middelsee verkocht aan de heer en mevrouw Veninga. Voor een noflike tocht door o.a. Rondvaartbedrijf Middelsee is, als enige! dé specialist in rondvaarten door en rond Leeuwarden, langs eeuwenoude terpdorpjes in Noordwest Friesland over de Kleiroute of door de Greidhoeke.
Stichting Praamvaren Leeuwarden varen door de grachten van Leeuwarden.
De rondvaarten gaan door de grachten en de singels van Leeuwarden. De Stichting Praamvaren Leeuwarden bestaat uit een enthousiaste groep vrijwilligers, die rondvaarten in de stad Leeuwarden organiseert. Het doel van de stichting is Leeuwarden te promoten als prachtige waterstad.

Contacteer ons