Resultaten voor rondvaart

familiedag friesland
boottocht friesland
originele personeelsuitjes
rondvaart friesland
personeelsuitjes friesland
boottocht friese meren
originele familiedag
activiteiten in friesland
luxe hapjes maken
familiefeest friesland
rondvaart
Pieter Dekker Rondvaarten uw dagje uit!
Wilt u meer informatie over bepaalde evenementen, rondvaarten en/of arrangementen. Of wilt u direct reserveren en/of boeken neem gerust contact me ons op. Voor meer informatie en/of boekingen kunt u contact op nemen met Pieter Dekker Rondvaarten Arrangementen Tel. Hoe heeft u ons gevonden?
Reserveer de rondvaart Eetcafé de Boerderij Oosterwijtwerd.
Reserveer de rondvaart. Boottocht arrangement A. Boottocht arrangement B. Boottocht arrangement C. Boottocht arrangement D. Er is helaas een technische fout opgetreden. Probeert u het alstublieft nogmaals. Op zaterdagavond 11 januari 2017 word er door Dorpsbelangen Oosterwijtwerd een toneelvoorstelling georganiseerd.
Stadswandeling rondvaart in s-Hertogenbosch Bezoek s-Hertogenbosch.
Ervaar de Binnendieze. Dat s-Hertogenbosch een prachtige historische binnenstad heeft is bij de meeste mensen wel bekend. Maar heb je ook al eens onder de stad gekeken? Het vaarseizoen is van 1 april tot en met 31 oktober. Ontdek deze rondvaart.
Rondvaarten Rederij Peters.
Hieronder vindt u al onze actuele vertrektijden voor het vaars. Elkaar een tijdje niet gesproken? Dan is dit arrangement, Rondvaart en Paardentram, ideaal v. Ons compleet vernieuwde partyschip Queen of Vechtvalley is een ideale locatie om samen. Rondvaart BBQ Kotas.
Rondvaart door Giethoorn.
Er zijn verschillende rondvaarten die verzorgt worden. Zo kunt u ene rondvarat maken van 1 uur door het dorpje en over het meer, bij een rondvaart van 2 uur gaat de rondvaart ook door het natuurgebied heen. REserveer een rondvaart in Giethoorn alle arrangementen met rondvaarten.
Rondvaarten over de Vecht en de Loosdrechtse Plassen Rondvaart Drogisterij Museum Maarssen Rondvaart over de Vecht met Gids rederij stichtse vecht.
U kunt uw rondvaart direct online reserveren. Wenst u een vaartocht op maat dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Wij willen graag uw wensen èn detail met u doorspreken zodat wij een onvergetelijke tocht voor u kunnen arrangeren.
Amsterdam Circle Line 15, uur Rondvaart Grachten Canal Cruise.
15, uur rondvaart door Amsterdam. Vaar mee met de leukste rondvaart van Amsterdam! De 15, uur rondvaart door Amsterdam. Vaar dagelijks met ons mee met onze rondvaart door Amsterdam en ontdek de mooiste bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft.
5. Rondvaart Bolsward Bolsward.
In de maanden juli en augustus is er iedere maandag t/m vrijdag een gratis rondvaart om 14.00 uur. In 45 minuten ziet u de stad vanuit een geheel ander perspectief en vertellen vrijwilligers over de rijke geschiedenis van de stad.
Rondvaart 4-Sluizentocht Bezoek Maastricht. Bezoek Maastricht.
Aan beide zijden van het schip rijzen de wanden soms 60 meter hoog op uit het water. In de sluis van Ternaaien worden wij weer 15 meter omlaag geschut om weer op de Maas te komen en zo langs de hellingen van de St.
Rondvaart bedrijf Kool Groningen.
Sinds kort hebben wij samen Harbour Café een bierproeverij opgezet. Kom gezellig met een groep vienden of collega's' aan boord en geniet van een bierproeverij tijdens een rondvaart in Groningen. Kaartverkoop 1 2 september via Noorderzon. Kaartverkoop overige data via Rondvaartbedrijf Kool.

Contacteer ons